passiiviset tulot okb
Salausautomaattinen kaupankäynti

Ansaitse passiivisia tuloja OKB-tokeneilla Coinrule

Mikä on OKB?

OKB on OK Blockchain Foundationin luoma ja hyväksymä aputunnus OKEx. Se on ERC-20-merkki, joka on tällä hetkellä Coinmarketcapin mukaan 33. suurin markkina-arvoltaan, ja sillä käydään kauppaa pääasiassa OKEx-pörssissä. OKB:n volyymi ylittää 100 miljoonaa dollaria päivittäin, ja joitain yleisimmistä kauppapareista ovat USDT, BTC ja ETH. OKB:t on listattu jo 40 eri pörssissä, joita ovat muun muassa BitMax, BKex ja Coinall.

Mielenkiintoista on, että OKEx tarjoaa joukon erityisominaisuuksia erityisesti OKB-haltijoille, kuten kaupankäyntipalkkioiden alennuksia.

Mikä on OKEx?

OKEx on johtava kryptovaluuttapörssi, joka tarjoaa suuren määrän tokeneita ja futuuripareja. Se on volyymiltaan kolmanneksi suurin pörssi, jonka päivittäinen kauppa käy noin 3 miljardia dollaria. Pörssi käyttää blockchain-teknologiaa tarjotakseen edistyneitä rahoituspalveluita kauppiaille maailmanlaajuisesti. Monien OKExin tarjoamien ominaisuuksien joukossa mielenkiintoisimpia ovat sen asiakkaiden välinen kaupankäyntiominaisuus, spot-marginaalikauppa ja indeksien seurantavaihtoehdot.

Kuinka voi Coinrule käyttäjät hyötyvät OKB:stä?

OKEx esittelee uuden ominaisuuden OKB:lle yhteistyössä Coinrule. Kuten Coinrule Jos ostat OKB:n ja pidät sitä 30 päivää, saat 1.67 % korkoa. (20% korko vuosikorosta)

Miten tämä toimii? 

 1. Sinun täytyy olla a Coinrule käyttäjä. Jos et ole vielä sellainen, mitä odotat? Klikkaus tätä rekisteröityä!
 2. Ollaksesi kelvollinen, sinun on suoritettava KYC Level-2 -vahvistus OKExissä etkä ole ollut OKB:tä viimeisten 30 päivän aikana. 
 3. Osta OKB ja pidä 30 päivää.
 4. Lopuksi lisätoimenpiteitä ei tarvita, koska a Coinrule käyttäjälle korko lasketaan automaattisesti 30 päivän kuluttua.

olosuhteet

 • Tukikelpoinen vähimmäismäärä on 20 OKB.
 • Tukikelpoinen enimmäismäärä on 100 OKB.
 • Jokainen käyttäjä saa osallistua tähän toimintaan kerran.
 • Sinun on säilytettävä OKB suojatussa lompakossa OKExissä.
 • OKEx jakaa maksun kuukausittain.

Miten tämä tehdään Coinrule? 

 1. Mene OKEx.
 2. Jos sinulla on jo tili pörssissä, muista suorittaa KYC Level-2 -vahvistus. Jos et, luo tili ja suorita KYC Level-2 -vahvistus.
 3. Yhdistä OKEx-tilisi Coinrule, löydät ohjeet sen tekemiseen tästä. 
 4. Tehokas tapa aloittaa OKB:n ostaminen Coinrule olisi perustaa kasautumissääntö. Katso alta esimerkkejä erityyppisistä säännöistä.

OKB:n aikaperusteinen dollarikustannusten keskiarvo

OKB:n dollarikustannusten keskiarvo
Osta ajoittain tietty määrä kolikoita

OKB:n hintaperusteinen dollarikustannusten keskiarvo

OKB:n dollarikustannusten keskiarvo
Osta kolikot vain, jos tietyt hintaehdot ovat voimassa

Muistutus: Jos määrität yllä olevan kaltaisen säännön, muista määrittää, kuinka usein haluat suorittaa ostotoimeksiannon, jotta vältyt liialliselta kaupankäynniltä!

Löydä lisää tiedot dollarin kustannusten keskiarvosta tätä.

Passiivinen tulo OKB:ssä

Dollar-Cost Averaging tai DCA on yleinen pitkän aikavälin strategia, joka koostuu tietyn määrän kolikon ostamisesta pidemmäksi ajaksi murehtimatta lyhyen aikavälin hintavaihteluista. Se edustaa suhteellisen konservatiivista sijoitusmenetelmää, joka keskittyy kokonaiskuvaan ja pitkän aikavälin mahdollisiin tuotoihin.

Kiitokset CoinruleYhteistyö OKExin kanssa, voit lisätä OKB-omistukseesi passiivisen lisätuoton!

Ilmoittautuminen päällä Coinrule ja ala ansaita passiivisia tuloja OKB-kolikoillasi nyt!