Salausautomaattinen kaupankäynti

Numeroiden salaus

Rahoitusmaailmassa, jossa jokaisella desimaalilla on merkitystä, nykypäivän markkinat näyttävät levottomalta ja näyttävät olevan rauhallinen talousuutisten hyökkäysten keskellä. Toisaalta Bitcoin on ottanut vaikuttavia harppauksia viime päivinä, heijastaen kauppiaiden mielialaa heidän selaillessaan hieman sekalaista Yhdysvaltain inflaatioraporttia. Kuluttajahintaindeksi (CPI) nousi elokuussa 3.7 % vuotta aiemmasta – tuskin ylitti ennusteet prosenttiyksikön kymmenesosalla – tarina on monimutkainen. Ja vaikka kuluttajahintaindeksi, josta on poistettu usein epävakaat elintarvikkeiden ja energian hinnat, nousi 4.3 %, se nousi juuri odotetun luvun mukaisesti. Huolimatta kuluttajahintaindeksitietojen vivahteista, markkinoiden konsensus viittaa siihen, että odotukset rahapolitiikan kiristämisestä ovat heikkenevät. Itse asiassa todennäköisyys, että keskuspankki nostaa korkoja tulevalla viikolla, on laskenut 3 prosenttiin äskettäisen CPI-julkaisun jälkeen, ja nyt pidetään taukoa todennäköisimpänä tuloksena. Tärkeä huomioitava seikka tässä on luontainen "Lag Effect" -teoria koroista ja taantumasta. Vastoin laajalle levinneitä oletuksia, taantumat eivät yleensä käynnisty samanaikaisesti Yhdysvaltain keskuspankin koronnostojen kanssa. Todellinen käännekohta on, kun koronlasku alkaa, tapahtuma, joka on edelleen horisontissa.

Muissa uutisissa FTX, tällä hetkellä hallitseva toimija kryptoalalla, on äskettäin jättänyt konkurssituomioistuimelle päivitetyn ehdotuksen, jonka ensisijaisena tavoitteena on määritellä uudet suuntaviivat digitaalisen omaisuuden myyntiin ja siirtoon. Tämä siirto merkitsee FTX:lle merkittävää vaihetta, koska kaatumisen jälkeen palautettujen omaisuuserien realisoiminen saattaa pian toteutua. Kauppiaiden kannalta tämä on erittäin tärkeää huomioida, koska se voi lisätä myyntipaineita seuraavina viikkoina.

Teknisestä näkökulmasta Bitcoin on äskettäin onnistunut sulkemaan päivittäisen kynttilän yli 26.2 25 dollarin vastuksen, tason, jota sen on yritetty ylittää viime viikkoina. Päivittäisten sulkemisten pitäminen tämän merkin yläpuolella on ratkaisevan tärkeää, koska pudottaminen alle voi johtaa pudotukseen kohti 26.6 28.2 dollarin kysyntäaluetta. Erityisesti MACD on säilyttänyt nousutrendin viime viikkoina, mikä saattaa tasoittaa tietä kohti seuraavia keskeisiä vastustasoja $XNUMXK ja $XNUMXK.

Tutustu kaavioon TradingView'ssa tätä.