Salausautomaattinen kaupankäynti

Päivän kaupankäynnin salaus

Yksi varma tapa ansaita rahaa digitaalisilla valuutoilla on osallistua päiväkaupan kryptoon. Jos et ole vielä liittymässä, ei ole liian myöhäistä. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää tästä kryptokaupan muodosta.

Vuonna 2020 tehdyn tutkimuksen mukaan kryptovaluuttamarkkinoiden koon arvioitiin olevan 1.49 miljardia dollaria ja sen odotetaan saavuttavan 4.94 miljardia dollaria vuoteen 2030 mennessä. Eksponentiaalinen kasvuvauhti 12.8 vuodesta 2021 vuoteen 2030 johtuu nykyisten kryptojen lisääntyneestä käyttöönotosta ja uusien luomisesta.

Mikä on päiväkauppaa?

Päiväkauppa on lyhyen aikavälin strategia, joka edellyttää kryptovaluuttojen ostamista ja myymistä samana päivänä. Sitä pidetään erittäin riskillisenä markkinoiden suuren volatiliteetin vuoksi. 

Menestyäksesi kryptopäiväkaupankäynnissä sinulla on oltava laaja tietämys globaaleista kryptovaluuttamarkkinoista ja lohkoketjuteknologiasta. Nämä tiedot auttavat sinua tekemään tietoisia päätöksiä. Suurin ero päiväkaupan krypton ja perinteisen kaupankäynnin välillä on, että jälkimmäinen perustuu valitun kryptovaluutan pitkän aikavälin suorituskykyyn.

Toisaalta päivän kryptokauppiaat hyödyntävät välittömiä voittomahdollisuuksia. Ei ole helppoa tietää, milloin kryptoomaisuus kannattaa ostaa tai myydä, koska useita tekijöitä on otettava huomioon. 

Onneksi verkossa on monia työkaluja ja resursseja, joita voit käyttää onnistumisasteen parantamiseen, kuten seulat ja kaupankäyntisimulaattoriohjelmistot. 

Päiväkauppa vs swing-kauppa

Päiväkaupankäynnin krypto sisältää laajan teknisen analyysin ja kartoitusjärjestelmiä lyhytaikaisten kauppojen tekemiseen. On suositeltavaa käyttää aikaa kartoitusjärjestelmien toiminnan tutkimiseen rahan menettämisen riskin vähentämiseksi. 

Swing-kauppa on toinen suosittu strategia, jossa kauppiaat hyödyntävät hintamuutoksia lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä. Tavoitteena on tunnistaa kryptokurssien heilahtelut ja hyötyä niistä. Huomaa, että tällaiset heilahtelut voivat kestää päiviä, viikkoja ja jopa kuukausia. 

Keinuja on kahta päätyyppiä, nimittäin:

  • Swing Highs – Tämä on silloin, kun kryptomarkkinat saavuttavat huippunsa ennen putoamista. Se on loistava tilaisuus lyhytaikaiseen kauppaan.
  • Swing Lows – Tämä on silloin, kun markkinat laskevat ja pomppaavat takaisin. Voit käyttää tätä markkinoiden muutosta pitkän kaupan tekemiseen.

Asiantuntijoiden mukaan parhaat kryptovarat swing-kauppoihin ovat Binance Coin, Ethereum ja Bitcoin. Tämä arvio perustuu siihen, että näillä kolmella on suurin markkina-arvo verrattuna muihin digitaalisiin valuuttoihin. Näin ollen ne ovat markkinoiden likvideimpiä kryptoja.

Vaihdetaan vaihdetta ja keskustellaan parhaista kryptokaupankäyntistrategioista. 

Parhaat kryptokauppastrategiat

  1. Ota kiinni Price Swingistä

Tämä swing-strategia tähtää hinnanmuutoksen tunnistamiseen tai "saappaamiseen" trendikkäillä kryptomarkkinoilla. Pääset kauppaan takaisinvedon jälkeen. Take-profit-piste tulisi asettaa juuri ennen markkinoiden heilahdushuippuja, kun taas stop-loss-pisteen tulisi olla alhaisen kynttilän asennon alapuolella. 

  1. Liukuva keskiarvo Kaavin

Tämän strategian päätavoite on ansaita rahaa pienistä voitoista ja vähentää riskiä. Voit tehdä tämän avaamalla ja sulkemalla kauppoja usein. Riskin vähentämiseksi kaupat suljetaan yhdessä päivässä; näin ollen markkinaolosuhteet eivät merkittävästi vaikuta kaupankäyntijärjestelmän yleiseen suorituskykyyn. 

Lyhyesti sanottuna, kauppiaat pyrkivät tunnistamaan kryptovarat laskevassa trendissä, mutta niiden ennustetaan kasvavan. Tavoitteena ei ole saada maksimaalista voittoa vaan minimaalista voittoa ja siirtyä seuraavaan mahdollisuuteen.

  1. Multi Time Frame RSI Scalping

Useimmat kryptokauppaa käyvät eivät tiedä, että kaikki laskut eivät ole samoja, joten niitä ei pidä tulkita samalla tavalla. Usean aikakehyksen RSI-skaalaus tarkoittaa uppoavan krypto-omaisuuden ostamista, joka voi pysyä tappiollisessa asemassa päiviä ilman heikkouden merkkejä. Voittomarginaalit ovat yleensä korkeat, jos omaisuus toipuu laskusta ja nousee ylöspäin.

  1. Grid Trading 

Yksinkertaisesti sanottuna tämä on strategia, joka edellyttää kryptovarojen ostamista ja myymistä tietyin hintavälein. Kaupankäynnissä nämä intervallit asetetaan, ja voit hyötyä sivumarkkinoiden hintavaihteluista.

Yleensä ostotoimeksiannot asetetaan strategisesti valitun kryptohinnan alapuolelle. Toisaalta myyntitoimeksiannot on sijoitettu nykyisen hinnan yläpuolelle. 

Riskien hallinta salauksilla kaupankäynnin aikana

Mittaa menetyksen mahdollisuus

Ennen kuin aloitat päiväkaupan krypton, päätä rahamäärä, jonka sinulla on varaa menettää, jos kauppa menee vastoin ennustettasi. Aloittelijoille riskiprosentin tulisi olla 1 % tai vähemmän, kun he oppivat köysiä. Prosentin pitäminen alhaisena auttaa myös maksimoimaan käytettävissä olevan pääoman ja minimoimaan nostoja.

Monipuolista portfoliosi

Markkinoiden analysoinnin lisäksi portfolion hajauttaminen tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ja enemmän riskien vähentämistä. Koska kryptomarkkinat ovat dynaamiset, hajautettu kaupankäyntistrategia auttaa laimentamaan yhdestä kryptoomaisuudesta aiheutuneet tappiot toisesta omaisuuskaupasta saadulla voitolla.

Näin ollen hajauttaminen luo tasapainoisen riskiprofiilin, joka auttaa sinua saamaan maksimaalisen voiton pitkällä aikavälillä. 

Tutki markkinatilannetta

Yksi virhe, jonka aloittelevat kryptokauppiaat tekevät, on käydä kauppaa oikealla rahalla (ja liian suurella rahalla) ennen kuin he ovat tutkineet markkinaolosuhteita ja oppineet kuinka kaupankäyntijärjestelmä toimii. Ole erilainen ottamalla aikaa tutkiaksesi perusteellisesti haluamasi markkinat ennen kuin ryhdyt siihen tappioriskin vähentämiseksi.

Esimerkiksi heikosti suoriutuva kryptovara, jolla käydään laajaa kauppaa, voi palautua takaisin, kun sitä vähiten odotetaan. Sijoittaminen sellaiseen omaisuuteen, kun hinta on alhainen, voi merkittävästi lisätä pelikassaasi, jos se palautuu.

Takeaway on, että sinun tulee tutkia markkinoita laajasti ennen kauppaan ryhtymistä. Odota parasta ja tee suunnitelma palautumisesta, jos markkinat eivät toimi odotetulla tavalla.

Loppuajatukset

Päiväkaupankäynti kryptovaluutta on ainutlaatuinen tapa hyötyä ilmapalloilusta ja tuottoisista kryptovaluuttamarkkinoista. Tunnista työkalut, joilla voit tutkia markkinoita ennen kaupankäyntiä vähentääksesi tappioiden riskiä. Vielä tärkeämpää on budjetoida vastaavasti, jotta et kuluta enemmän kuin sinulla on varaa menettää.