Salausautomaattinen kaupankäynti

Riimujen päivä

Kun luet tätä, Bitcoinin neljäs puolittaminen on välitön. Palkinto, jonka kaivostyöläiset saavat jokaisesta lohkosta 10 minuutin välein, putoaa 6.25 Bitcoinista 3.125 XNUMX Bitcoiniin. Bitcoin n Puolittaminen johtaa Bitcoinin vuotuisen tarjonnan vähenemiseen 1.6 prosentista 0.8 prosenttiin. Mutta tämä puolittaminen tuo myös käynnistämisen erittäin odotettu protokolla ja Bitcoin Token Standard "Runes". Runes mahdollistaa altcoinien luomisen ja kaupankäynnin Bitcoinissa. Toisin kuin Ordinals, jotka pohjimmiltaan ovat NFT:itä Bitcoinissa, Runes ovat täysin vaihdettavia rahakkeita. Tämä mahdollistaa merkittävän uuden käyttötapauksen Bitcoinin 1.2 biljoonan dollarin markkina-arvon lisäksi. Se lisää myös Bitcoinin kaivostyön tuloja, koska transaktiomaksujen pitäisi nousta.

Riittääkö tämä nostamaan markkinat nykyisestä lamasta? Siitä lähtien, kun Bitcoin saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen maaliskuun puolivälissä, se on ollut trendissä. Traderin hermostuneisuus näkyi, kun uutiset Iranin ohjuslaukauksesta Israelia vastaan ​​johtivat 10 %:n salamaturhaan, joka pyyhkäisi pois miljardeja vipuvaikutteisia sijoituksia minuuteissa. Se oli Bitcoinin historian suurin yksittäinen likvidaatiotapahtuma. Kauppiaat lyövät vetoa pudotuksesta, mutta vähällä vakuutuksella. Kukaan ei halua missata puolittamisen jälkeistä rallia. Suunta on ainakin toistaiseksi yhtä epäselvä kuin kaksi viikkoa sitten. Mahdollisuus lyödä vetoa kokonaisesta uusien kolikoiden kategoriasta Bitcoinin päälle voi osoittautua jännittäväksi. Se voisi myös kompensoida kaivostyöläisille Bitcoin-päästöjen menetystä. Kaivostyöntekijöiden paine myydä Bitcoinia pysyäkseen pinnalla olisi pienempi.

Jopa alle 60 2020 dollarin hajoaminen ei tarkoita härkämarkkinoiden välitöntä loppua. Vuoden 2021 DeFi-kesän jälkeen markkinat vetäytyivät hengähdystaukokseen vain noustakseen uusiin huippuihin vuonna XNUMX. Hintojen lasku on normaalia Crypto-sonnimarkkinoilla. Miten uudet Bitcoin ETF:n haltijat reagoivat volatiliteettiin? Se on uusi muuttuja tässä syklissä. Kuitenkin ainakin osa suuremmista rahastoista, jotka tulivat äskettäin markkinoille ETF:n ansiosta, ovat tietoisia Bitcoinin hintahistoriasta. He eivät todennäköisesti poistu stressin ensimmäisistä oireista.

Mihin suuntaan markkinat lähtevätkin tästä eteenpäin, tämä on myös mahdollisuus ottaa askel taaksepäin ja arvostaa kuinka pitkälle Bitcoin ja teollisuus ovat tulleet. Juhlimme 4. Bitcoinin puolittamista Bitcoinilla, jonka arvo on biljoona dollaria, maailman suurimpien omaisuudenhoitajien edistämät ETF:t ja kansallisvaltioiden taseessa oleva Bitcoin. Nämä ovat sinänsä saavutuksia, joita vain harvat olisivat uskoneet mahdollisiksi. Ja olemme vasta aloittamassa!