Salausautomaattinen kaupankäynti

Tanssii katolla

Viime päivinä useat teknologiaosakkeet ovat nousseet voimakkaiden tulosraporttien seurauksena. Microsoftin vaikuttava pilvi- ja tekoälysuorituskyky on ollut erityisen huomionarvoinen, mikä on johtanut sen osakearvon nousuun ~8 %. Yhtiö oli rikkomassa yhden päivän markkina-arvon kasvuennätystä. 

Sitä vastoin kryptovaluuttamarkkinat ovat viime päivinä kokeneet paljon voimakkaamman nousun kuin osakkeet. Bitcoin on jälleen kerran johtanut kryptorallia, kun odotukset tulevista koronnostoista laskivat huomattavasti alueellisen pankkijärjestelmän halkeamia jatkuvien halkeamien vuoksi. Tällä kertaa tarinan muutoksen laukaisi kuitenkin First Republic (FRC) talletusten ennakoitua suurempi lasku, joka on aiheuttanut vakavaa vahinkoa FRC:n taseelle ja jota on vaikea voittaa. Tiistaina FRC:n osake putosi noin 49 %, jota seurasi toinen 25 % pudotus keskiviikkoaamuna.

Toisin sanoen Yhdysvaltain meneillään oleva velkakattokriisi on pakottava ja mahdollisesti epävarma tilanne, joka vaatii tarkkaa huomiota. Aiemmin tammikuussa Yhdysvaltain hallitus saavutti lainarajansa ja on sittemmin luottanut "poikkeuksellisiin toimenpiteisiin" hallitakseen kassavirtaansa, koska uusia valtion liikkeeseenlaskuja ei ole tehty. Tämän seurauksena valtiovarainministeriön kassavarat ovat laskeneet tasaisesti tänä vuonna, ja rahoitusmarkkinat ovat yhä huolestuneempia, koska varojen odotetaan loppuvan kesäkuuhun mennessä, mikä saattaa johtaa siihen, että hallitus laiminlyö velkasitoumusnsa. Tämä skenaario ansaitsee tiiviin seurannan, kuten on olemassa näyttö ehdottaa, että tekninen laiminlyönti voisi aiheuttaa tartuntavaikutuksia, jotka pahimmassa tapauksessa voisivat kaksinkertaistaa Yhdysvaltain työttömyysasteen noin 7 prosenttiin. Lisäksi jakautunut kongressi tekee velkakaton nostamisesta erityisen haastavaa demokraateille, ellei kompromisseihin päästä. Markkinoiden epäilyt ovat ilmeisiä luottoriskinvaihtosopimusten huiman nousuna, joka on osoitus Yhdysvaltain hallituksen maksukyvyttömyydeltä suojautumisesta, sekä 1 kuukauden ja 3 kuukauden valtion velkasitoumusten tuottoeron (noin 3.4 % vs. noin 5.1 %) levenemisestä. . Viime aikoina sijoittajat ovat etsineet 1 kuukauden valtion velkasitoumuksia, jotka erääntyvät ennen valtion varojen ennustettua loppumista, mikä aiheuttaa 1 kuukauden velkakirjojen hinnan nousun ja niiden tuoton laskun.

Teknisestä näkökulmasta Bitcoin on kokenut pienen vetäytymisen paikallisesta huipusta, noin 31,000 50 dollarista, ja on sen jälkeen testannut 50 päivän liukuvaa keskiarvoa ennen kuin se on saavuttanut nousevan vauhdin. Jos toinen vetäytyminen tapahtuu, sijoittajat todennäköisesti odottavat, että 9 päivän liukuva keskiarvo toimii jälleen tukena. MA50 ja MA9 ovat myös alkaneet lähentyä, ja mahdollinen risteys MA50 alle MA9 on välitön. Tämä olisi laskeva signaali. Kun MA50 ylitti aiemmin MA9:n yläpuolella, Bitcoin sai merkittävän vauhdin, mikä korosti MA50:n mahdollisen ylityksen tärkeyttä MAXNUMX:n alapuolella.

Tulevaisuudessa tärkeimpiä seurattavia päivämääriä ovat 3. ja 4. toukokuuta, jolloin tuleva FOMC-kokous on suunniteltu. Federal Reserve on jo vihjannut 25 peruspisteen lisäkorotuksesta, jonka markkinat ovat todennäköisesti hinnoitelleet. Varovaisuus on kuitenkin suositeltavaa, koska Fed voi ryhtyä odottamattomiin toimiin tämän kokouksen aikana.

Tutustu kaavioon TradingView'ssa tätä.