parhaat oppitunnit aloitteleville kryptosijoittajille
Salausautomaattinen kaupankäynti

Crypto Trading 101 – parhaat oppitunnit aloitteleville kryptosijoittajille

Monet sukeltavat kauppaan iloisesti kuvitellen olevansa "Wolf of Wall Street" -hahmo. He näkevät tekevänsä loputtomasti onnistuneita kauppoja ja säkkejä rahaa. Yleensä todellisuus ottaa heidät kiinni. Tilastot osoittavat, että noin 70 % kauppiaista menettää rahaa. Huolimatta markkinoiden runsaista mahdollisuuksista, useimmat kauppiaat eivät loppujen lopuksi tee voittoa. Nämä ovat parhaat oppitunnit aloitteleville kryptosijoittajille.

Miksi Traders epäonnistuu?

Yksi tärkeimmistä epäonnistumisen syistä kaupankäynnin aikana on stressi. Ulkopuolelta saattaa vaikuttaa siltä, ​​että kaupankäynnin tarkoituksena on vain ostaa halvalla ja myydä kalliilla, mutta tämä on vain murto-osa tarinasta.

Kuinka hallita tappioita. Kun rahat ovat vaarassa ja näet menetyksen, saatat pelätä hallinnoida varojasi. Kysymykset hämmentävät mieltäsi. Pitäisikö minun myydä ennen kuin se laskee? Vai palautuuko se? Yritetään löytää vastauksia näihin kysymyksiin lisää stressiä, varsinkin jos menetys kasvaa.

Kuinka hallita voittoja. Intuitiivisesti voittokauppa on elinkeinonharjoittajan perimmäinen tavoite, eikä sen pitäisi aiheuttaa ahdistusta. Valitettavasti paras aika poistua paikasta voi olla hankalaa. Ehkä kolikko on tappiollinen ja nousee sitten takaisin nollatulokseen. Voiko se nousta enemmän? Hinta saavuttaa alkuperäisen tavoitteen nopeasti. Pitäisikö kauppiaan olla ahneempi? 

Sekä tappiot että voitot voivat nostaa elinkeinonharjoittajan stressitasoa. 

Pysy järkevänä

Kun olemme stressaantuneita, päätöksentekokykymme heikkenevät. Päätökset, joihin olimme aiemmin luottavaisia ​​– tehtävään tullessamme – näyttävät nyt yhtäkkiä epävarmoilta. 

Lisäksi huolimatta siitä, että kaikkien markkinaosapuolten tulisi tehdä päätökset rationaalisen ajattelun pohjalta, se ei ole aina niin helppoa kuin miltä se saattaa näyttää. Markkinat toimivat usein irrationaalisesti.

Yksi suurimmista esimerkeistä on vuoden 2008 finanssikriisi, joka on kuvattu elokuvassa "The Big Short", jossa elinkeinonharjoittaja huomasi, että monet asuntolainavakuudelliset arvopaperit eivät olleet riittävän vakuutettuja. Tämän seurauksena kauppias päätti avata positioita hyötyäkseen uskostaan, että nämä varat olivat yliarvostettuja. Rahoitusteorian mukaan hän teki rationaalisen päätöksen.

Toisaalta ne positiot olivat kalliita, ja jokainen päivä ilman markkinoiden romahtamista syvensi salkun tappiota.

Lopulta kriisi puhkesi ja hän oli onnekas pysyessään maksukykyisenä riittävän pitkään ollakseen oikea. Tämä on yksi parhaista opetuksista aloitteleville kryptosijoittajille.

Älä ylisijoita

Rahoitusalalla on tavallista nähdä useat analyytikot arvostelevat samaa omaisuutta eri tavalla, mikä johtuu siitä, että pelissä on liian monta muuttujaa, jotta niitä voidaan arvioida oikein samanaikaisesti. Markkinoista on myös erittäin vaikea päästä yhteisymmärrykseen, koska eri analyytikot ottavat huomioon eri muuttujat ja punnitsevat eri muuttujien tärkeyttä.

Tämä tekee täydellisen ja oikean yleiskuvan saamisesta markkinoista erittäin vaikeaa, ja vaikka sinulla olisikin täydellinen käsitys markkinoista, odottamattomia tapahtumia tapahtuu jatkuvasti ja se sotkee ​​analyysisi.

Monet ihmettelevät mahdollista voittoa, jonka he olisivat voineet saavuttaa sijoittamalla pieniäkin summia Bitcoiniin vuosia sitten.

Teoriassa, jos olisit ostanut 100 dollaria Bitcoinia vuonna 2012, sen arvo olisi noin 870,000 2012 dollaria tänään. Sinun olisi kuitenkin pitänyt pitää kolikoissasi vuosina 2014-50,000 87 2015 %:n korotukseen ja 12,000 %:n takaisinvetoon vuonna 2015. Lisäksi pysyt paikoillasi 2017 84 %:n nousun 2018-2019 ja toisen XNUMX %:n vetäytymisen jälkeen. XNUMX-XNUMX.

Bitcoinin hinta vuodesta 2012

Useimmilla ihmisillä ei ole niin paljon rohkeutta! 

Ne, jotka sijoittivat Bitcoiniin vuonna 2012 ja pystyivät pysymään mukana koko tämän ajan, eivät olleet onnekkaita, kuten jotkut saattavat ajatella. Heillä oli visio, sijoitussuunnitelma ja he hallitsivat riskejä harkiten. He selviytyivät niin suurista hintapiikkeistä ja laskuista, koska he investoivat vain sen, minkä heillä oli varaa menettää. Jotkut heistä eivät tienneet sitä, mutta he sovelsivat jo yhtä parhaista opetuksista aloitteleville kryptosijoittajille.

Loppujen lopuksi voit saavuttaa kannattavuuden vain, jos pystyt pysymään maksukykyisenä tarpeeksi kauan päästäksesi sinne.

Opi älykkäästä rahasta

Paras tapa hallita riskejä on hallita asemasi kokoa. Esimerkki tästä oli uutinen, että Mass Mutual – tunnettu vakuutusyhtiö – päätti allokoida 100 miljoonaa dollaria bitcoineihin. Monet pitivät tätä hulluna.

Kuitenkin, kun lasket positioiden koon murto-osana heidän 500 miljardin dollarin rahastostaan, se on vain 0.02 % heidän hallinnoitavista varoistaan. Tämä tekee riskistä enemmän kuin hallittavissa. Siinä hypoteettisessa skenaariossa, että Bitcoin menee nollaan, he vaarantavat hyvin pienen osan pääomastaan. Toisaalta, jos Bitcoin nousee jopa 200 1 dollariin, yrityksen mahdollinen voitto on XNUMX miljardi dollaria.

Tästä syystä kuulet niin monien puhuvan Bitcoinista "epäsymmetrisenä käänteisenä" – pienellä allokaatiolla salkkussasi on potentiaalia suuriin voittoihin.

Vakuutusyhtiöt ovat perinteisesti konservatiivisia. He sijoittavat tyypillisesti erittäin turvallisiin omaisuuseriin, kuten FED-lainoihin, jotka yleensä tuottavat 0.25 prosenttia. Ansaitakseen sellaisia ​​voittoja, joita he voisivat ansaita Bitcoinista, heidän on investoitava noin 40 miljardia dollaria 10 vuoden aikana, mikä vastaa 7 prosenttia yrityksen varoista. Nyt näemme selkeästi tuottopotentiaalin sijoittamalla pieni osa varoistaan ​​kryptovaluuttoihin. 

Käytä yksinkertaisia ​​indikaattoreita

Toistaiseksi olemme puhuneet vain riskienhallinnasta. Tämä on vain puolet yhtälöstä. Hieman teknisen analyysin ja hyvin perustavanlaatuisen kaupankäyntistrategian lisääminen omistukseen voi lisätä merkittävästi voittopotentiaaliasi.

Aloittelevat kauppiaat houkuttelevat kokeilemaan edistyneitä ja hienoja indikaattoreita saadakseen parhaan hyödyn strategioistaan. Useimmiten monimutkaisemmat indikaattorit tarvitsevat asianmukaista ymmärrystä muuttaakseen kaupankäynnin signaalit toimiksi.

Yksinkertaisten indikaattoreiden etuna on, että niitä on helppo tulkita ja käyttää niiden tehokkuutta vaarantamatta.

Intuitiivisimman teknisen indikaattorin käyttäminen olisi voinut parantaa tulosta merkittävästi. Liukuva keskiarvo on visuaalinen työkalu tasoittaa omaisuuden trendiä ja vähentää lyhytaikaista melua, joka voi tarjota sijoittajalle harhaanjohtavaa tietoa. Tässä artikkelissa, voit lukea lisää liukuvista keskiarvoista ja niiden toiminnasta.

"Yksinkertainen" ei tarkoita "vähemmän kannattavaa"

Takaisin edelliseen esimerkkiin, jos sijoitat 100 dollaria Bitcoiniin vuonna 2012, sinulla olisi noin 1,500,000 XNUMX XNUMX dollaria tänään. Miten voit parantaa tätä tuottoa?

Liikkuvan keskiarvon strategia BTC:llä vuodesta 2012


Tämän indikaattorin ostosignaali syntyy, kun 9 jaksolle laskettu liukuva keskiarvo ylittää 200 jaksolla lasketun. Myyntisignaali tulee, kun päinvastainen ylitys tapahtuu.

Bitcoinin ostaminen vuonna 2012 ja tämän strategian käyttäminen sen jälkeen olisi jättänyt sinulle yli 60 BTC:n aseman, jonka arvo on tänään noin 2,500,000 XNUMX XNUMX dollaria.

Vielä mielenkiintoisempaa on, että positioiden maksimitappio olisi ollut noin 40 %, mikä on paljon pienempi kuin pitkäaikaisten omistajien tappio.


Tämä on hyvin yksinkertainen kaupankäyntistrategia, jota voidaan soveltaa käyttämällä työkaluja, kuten Coinrule.

Automatisoitu kaupankäyntistrategia päällä Coinrule

Keskeiset ostokset

  • Älä anna pelon, stressin tai euforian johtaa sijoituspäätöksiäsi. Yritä ymmärtää, kuinka voit hyötyä markkinoista, anna itsellesi sääntöjä ja noudata niitä. Rakennus an automatisoitu kaupankäyntistrategia Coinrule voi auttaa, koska asetat parametrit, ja sitten botti käy kauppaa tunnehäiriöistä huolimatta.
  • Riskienhallinnalla on keskeinen rooli stressin ja pelon vaikutusten vähentämisessä päätökseesi. Suuren summan sijoittaminen alussa saa sinut huolestumaan jokaisesta hinnanvaihtelusta. Hyvä uutinen on, että kryptovaluutoilla on erinomainen riski-hyötysuhde, mikä tarkoittaa, että potentiaalista tuottoa on paljon enemmän kuin ottamasi riskiä. 
  • Pelaa yksinkertaisesti. Alussa sinun on ymmärrettävä täysin, miten strategiasi toimii. Vain täysin ymmärtämällä, kuinka kaupankäyntijärjestelmän tulisi toimia, pystyt säätämään ja parantamaan sitä onnistuneesti ajan myötä. Yleiset indikaattorit, kuten liukuvat keskiarvot, ovat täydellinen opas.
  • Katso tarpeisiisi sopiva aikakaava. Voit seurata markkinoita lukemattomista näkökulmista. Jokainen tarjoaa erilaisen näkemyksen ja ehdottaa uutta skenaariota. Se vain vie sinut pois alkuperäisestä ideastasi. Aivan kuten pysyttelet suunnitelmassasi, sinun tulee myös arvioida olosuhteet käyttämällä samaa mittayksikköä. Yksinkertaisesti sanottuna, jos ostit Bitcoinin, koska sait ostosignaalin päiväkaaviossa, onko todella tarpeen katsoa 5 minuutin kaaviota päättääksesi milloin myydä?

Viime kädessä ole kärsivällinen äläkä koskaan unohda parhaita oppitunteja aloitteleville kryptosijoittajille.

Käy kauppaa turvallisesti!