Salausautomaattinen kaupankäynti

Life Of A Trader -sarja: Chat Travisin, Crossfit Coachin ja Crypto Connoisseurin kanssa

Tervetuloa Coinrule's Life of a Trader -sarja. Tänään istumme alas Travisin, a Coinrule käyttäjästä ja Crossfit Coachista tuli Crypto Connoisseur. Tämä eksklusiivinen haastattelu esittelee, kuinka Travis käyttää kurinalaisuuden, strategian ja sopeutumiskyvyn periaatteita navigoidakseen automatisoidun kryptokaupan dynaamisessa maailmassa.

Travis, on ilo saada sinut ensimmäiseksi "kuukauden kauppiaaksemme". Voitko aloittaa antamalla meille lyhyen esittelyn itsestäsi, taustastasi ja siitä, kuinka pääsit kryptokaupan pariin?

T: Kunnia on todella minun. Kiitos, että loit valokeilan matkallani.

Asun tällä hetkellä Lontoon vilkkaassa metropolissa, mutta olen kotoisin Kanadasta ja muutin tänne noin 6 vuotta sitten. Päivätyöni on itse asiassa CrossFit-valmentaja ja personal trainer, joka on täysin eri toimiala kuin krypto ja kauppa! Olen kuitenkin tuonut kaupankäyntiin paljon siirrettäviä taitoja – huomiota yksityiskohtiin, kuvioiden tunnistusta ja taitoa monimutkaisten järjestelmien tulkitsemiseen – jotka ovat auttaneet minun etsintöihini kaupankäynnissä.

Pääsin alun perin Cryptoon Web 3 -pelaamisen kautta! Minua kiehtoi ajatus pelituotteiden digitaalisesta omistamisesta ja mahdollisesta lisätulojen ansaitsemisesta pelaamisesta. Mutta kun sukelsin syvemmälle, huomasin, että infrastruktuuri luotettavan pelitulon ansaitsemiseksi oli hyvin varhaisessa vaiheessa ja kestää todennäköisesti vuosia ennen kuin siitä voitaisiin saada luotettavaa tuloa. Joka johti minut kryptopäiväkauppaan, tämä tarjosi myös keinon ansaita lisätuloja, mutta oli paljon helpompaa aloittaaksesi.

Matka kryptokauppaan

Jokaisella kauppiaalla on ainutlaatuinen tarina matkastaan ​​kryptovaluuttojen maailmaan. Voitko jakaa kokemuksesi ja mikä sai sinut automatisoituun kaupankäyntiin?

T: Alkutarina – yhtä paljon kiehtovuutta ja turhautumista. Kuten kaikki me, jotka aloitamme kaupankäynnin, se näyttää niin helpolta tavalta ansaita rahaa "osta halvalla, myy korkealla" ja päinvastoin. Mutta todellisuudessa se on helpoin ja vaikein tapa ansaita jatkuvasti rahaa!

Oli erittäin turhauttavaa aluksi voittaa ja hävitä tietämättä sen taustaa tai perimmäistä syytä, mikä johti minut pitkälle henkilökohtaiselle koulutusmatkalle. Tutkin satoja tunteja kaavioita, opiskelin ja opin parhailta kauppiailta useilla sosiaalisen median alustoilla. Harjoiteltu liikaa Coinrule demo säännöt laskea!

"Oli erittäin turhauttavaa aluksi voittaa ja hävitä tietämättä sen taustaa tai perimmäistä syytä, mikä johti minut pitkälle henkilökohtaiselle koulutusmatkalle."

Ajan myötä tietämykseni kasvoi ja johti monipuoliseen näkemykseen markkinoiden ja hintatoiminnan toiminnasta.

Automatisoidun kaupankäynnin houkuttelevuus syntyi pelkästä välttämättömyydestä. 60-tuntisen työviikon jongleeraamisesta kauppamahdollisuuksia etsiessä tuli kestämätöntä. Automaatio, kautta Coinrule, minusta tuli voimankertojani markkinoilla, mikä mahdollistaa tehokkuuden saavuttamisen tehokkuudesta tinkimättä.

Vaikuttajat ja mentorit

Onko kryptovaluutta-alueella tiettyjä kauppiaita tai ajatusjohtajia, jotka ovat vaikuttaneet suuresti kaupankäyntifilosofiaasi?

T: Ehdottomasti! Crypto Face ja Market Cipher -tiimi auttoivat muovaamaan suurta osaa varhaisesta kehityksestäni, erityisesti markkinoiden dynamiikan ja niitä ohjaavan psykologian ymmärtämisessä. Toinen huomionarvoinen maininta olisi Crypto Neuvo ja hänen yksinkertaiset selitykset kynttilöiden lukemisesta ja erityisesti "Wick Strategy".

Tietoja strategiastasi

Olet saavuttanut vaikuttavia tuloksia kaupankäyntisäännöilläsi. Voisitko valaista strategiasi taustalla olevia ydinperiaatteita tai filosofioita?

T: Kiitos; se on kasauma kaikesta tekemästäni kovasta työstä ja pitkistä tunteista.

Strategian kannalta olen sydämeltäni ristiriitainen kauppias! (Trendiä vastaan) - Vastuuvapauslausekkeena en suosittelisi tätä strategiaa aloittelijalle, on tärkeää oppia ensin trendin kanssa kaupankäynnin perusteet!

Siitä huolimatta, kun ymmärrät paremmin perustekijät, alat huomata, kuinka markkinat ja hinta liikkuvat, sillä on luonnollinen virtaus, joka noudattaa samoja maailmankaikkeuden lakeja, joita me kaikki tiedämme. "Mikä menee ylös, sen pitää tulla alas ja mikä menee alas, sen on tultava ylös."

Suuret mahdollisuudet ovat läsnä taajuuden molemmissa päissä ja vältät osan kaupankäynnin epävarmuudesta keskellä. Sinun on vain keksittävä paras tapa tunnistaa paikalliset ylä- ja alaosat hyödyntääksesi.

"Strategiani perusteet käyttävät sekä ilmapiiri- että hintavauhtiindikaattoreita tunnistaakseen mahdolliset ylä- ja alaosat markkinoille tulolle"

Kaupankäynnin haasteet

Jokainen kauppias kohtaa haasteita ja esteitä. Mikä on mielestäsi ollut haastavin osa kryptokaupankäynnissä sinulle, ja miten olet selvinnyt siitä?

T:  Suurin haasteeni olivat tunteeni ja kärsivällisyyteni, arvasin jatkuvasti itseäni tehdessäni kauppaa manuaalisesti tai lopetin tappion/ota voittoa liian aikaisin. Automaatio kautta Coinrule oli valtava osa minua voittamaan tämän haasteen ja tarjoamaan kurinalaisuutta, jota tarvitaan kaupankäyntisuunnitelmani noudattamiseen ja emotionaalisen ennakkoluulon neutraloimiseen.

Spotlight-sääntö ja sen alkuperä

Osana tätä ominaisuutta korostamme tiettyä elinkeinonharjoittajan valitsemaa sääntöä. Voitko kertoa meille säännöstäsi, sen merkityksestä ja miten keksit sen?

T: Malliesimerkki säännöstä, joka ilmentää strategiaani, integroi rahavirtaindeksin (MFI) alle 20:n sekä 15 minuutin että 4 tunnin aikakehyksellä, ja MACD ylittää signaalilinjan 15 minuutin aikakehyksellä.

Rahavirtaindeksi edustaa tunnetta kolikon ylimyytystä, kun taas MACD-risteys edustaa hintaliikkeen kääntymistä ja nousuvauhtia. Poistumisehto tähän voisi käyttää Bollingerin yläkaistaa, tiettyä prosentin hinnankorotusta tai jopa MACD:n ylitystä signaalilinjan alapuolelle riskinsietokyvystäni riippuen.

Henkilökohtaisesti haluan myös sitoa BTC MFI:n sääntöön varmistaakseni, että käyn kauppaa makromarkkinoiden suuntaan. Kehitin alun perin tämän perusstrategian tarkkaillessani kuvioita tällä tavalla satojen tuntien aikana, jotka käytettiin kaavioiden analysointiin.

Näkemyksiä krypton tulevaisuudesta

Kryptovaluutta on nopeasti kehittyvä tila. Missä näet kokemuksesi ja havaintosi perusteella kryptokaupan tulevaisuuden, erityisesti automaation ja algoritmisten strategioiden nousun myötä?

T: Tulevaisuus on ehdottomasti näiden yhdistelmä AI, koneoppiminen ja automatisoitu kaupankäynti. Tämäntyyppinen kaupankäynti on paljon parempi kuin manuaalinen kaupankäynti, koska se pystyy etsimään markkinoilta mahdollisuuksia paljon nopeammin ja mikä parasta, se poistaa kaupankäynnin tunnepuolen!

Neuvoja pyrkiville kauppiaille

Lopuksi, mitä neuvoja antaisit niille, jotka ovat uusia kryptokaupankäynnissä tai jotka haluavat hioa strategioitaan, menestyäkseen tässä dynaamisessa ympäristössä?

T: Suosittelen Market Cipherin opiskelua; heidän resurssinsa ovat tiedon kultakaivos. Koska mukana on niin monia perusindikaattoreita – RSI, MFI, MACD, Volume Weighted Average, jne. – saat kattavan tiedon kaavioiden lukemisesta ja hintatoiminnasta.

Lisäksi suosittelen harjoittelemaan oppimaasi Coinrule'S Demovaihto, erilaisten strategioiden kokeilu ja tulosten analysointi.

Lopuksi kysy kysymyksiä! Älä koskaan epäröi ottaa yhteyttä  Coinrule Yhteisö; se on kollektiivisen viisauden aarreaitta, joka odottaa hyödyntämistä, koska yhteisössämme on niin monia lahjakkaita kauppiaita, jotka ovat innokkaita auttamaan.

Yhteenveto

Travis on todellinen nykyajan polymaatti, joka loistaa kahdella näennäisesti erilaisella alalla, CrossFit-valmennuksessa ja kryptovaluuttakaupassa. Hänen matkansa havainnollistaa, että taidot, kuten hahmontunnistus, tunnekuri ja tarkka yksityiskohtiin kiinnittäminen, voivat todellakin olla siirrettävissä eri aloilla.

"Sisällyttämällä automaattisen kaupankäynnin kautta Coinrule kiireisessä aikataulussaan Travis ei tingi sitoutumisestaan ​​kuntoiluun tai rahoitukseen.

Travis korostaa yhteisöoppimisen arvoa ja rohkaisee uusia kauppiaita ottamaan yhteyttä esimerkiksi alustoihin Coinrule tarkentamaan strategioitaan. Hänen menestyksensä toimii voimaannuttavana muistutuksena siitä, että ihmisen ei tarvitse valita yhtä kaistaa menestyäkseen nykypäivän monitahoisessa maailmassa. Olitpa aloittelija kryptokaupassa tai kokenut kauppias, joka haluaa optimoida strategioitasi, Travisin oivallukset tarjoavat käytännöllistä viisautta. Hänen kokemuksensa tarjoavat korvaamattomia oppitunteja sekä aloittelijoille että asiantuntijoille, mikä tekee hänestä CoinruleKuukauden kauppias.

Automatisoi kauppasi kanssa Coinrule Tänään!