Salausmarkkinat
Salausautomaattinen kaupankäynti

Crypto Market Cap – miksi sillä on väliä?

Kun Crypto Bull Market siirtyy kypsempään vaiheeseensa, se houkuttelee jatkuvasti uusia sijoittajia ja kauppiaita FOMO-kiireessä. Uudet tulokkaat ovat valmiita maksamaan korkeita hintoja, koska trendin odotetaan edelleen kasvavan ylöspäin. Se on mahdollisesti vaarallinen tilanne, koska on helppo menettää hallinta Crypto-markkina-arvojen arvon yli. Miksi tällä todella on väliä?

Kun sijoitat kryptovaluuttoihin, sinun tulee olla hyvin tietoinen ero kolikon hinnan ja sen markkina-arvon välillä. Bitcoinin vahvin myyntivaltti on se, että koskaan tulee olemaan vain 21 miljoonaa kolikkoa. Sijoittajat voivat suhteellisen helposti arvioida Bitcoinin Blockchainin kokonaisarvon kertomalla kolikon hinnan tulevalla kokonaistarjouksella. Siksi Bitcoin on eniten kallis ja arvokas kryptovaluutta markkinoilla.

Mikä on markkina-arvo?

Markkina-arvo on indikaattori, joka mittaa kryptovaluutan markkina-arvoa ja seuraa sitä. Markkina-arvo on indikaattori kryptovaluuttojen määräävyydestä ja suosiosta. Tammikuussa 2021 Bitcoinin markkina-arvo saavutti kaikkien aikojen ennätyksen ja oli kasvanut yli 400 miljardilla dollarilla kesäkuukausiin verrattuna. Kryptomarkkinoiden yläraja on tällä hetkellä yli 1 biljoona Yhdysvaltain dollaria. Markkina-arvo lasketaan kertomalla liikkeessä olevien Bitcoinien kokonaismäärä Bitcoinin hinnalla. Bitcoinin markkina-arvo kasvoi noin miljardista Yhdysvaltain dollarista vuonna 2013 useaan kertaan tähän määrään sen jälkeen, kun sen suosio kasvoi vuonna 2017.

Kuinka kryptomarkkinoiden kokonaisarvo kehittyi

On tärkeää huomata, kuinka kryptomarkkinoiden kokonaiskatto on kehittynyt vuosien varrella. Kun kryptovaluuttojen suosio kasvaa, voimme nähdä kaikkien kryptovaluuttojen kryptovaluuttojen markkina-arvojen eksponentiaalisen kasvun kokonaisuutena. Bitcoin ei ole ainoa kolikko valokeilassa, vaan omaisuusluokka kokonaisuudessaan on kasvattanut suosiota sekä yksityis- että institutionaalisten sijoittajien keskuudessa, tavoitteenaan olla mukana seuraavan sukupolven teknologiassa.

Kryptomarkkinoiden kokonaisarvo vuodesta 2017
Salausmarkkinoiden kokonaissumma

Hintaväärin, kun tarkastellaan vain hintaa

Crypton hinnan katsominen ei kerro koko tarinaa.

Monet aloittelevat sijoittajat tulevat tilaan ja näkevät kolikot, joiden hinta on alle 1 $, mahdollisuutena toivoen, että jonain päivänä se saavuttaa 10,000 1 dollarin hinnan, mikä tekee heistä rikkaita. Näin ei kuitenkaan ole; hinnan katsominen antaa vain puolet tarinasta. Jos näitä kolikoita voi olla saatavilla 100 miljardi, tämä tarkoittaa, että jos se saavuttaisi 1 dollaria, sen markkina-arvo olisi XNUMX biljoona dollaria, mikä on verrattavissa nykyiseen Bitcoinin markkina-arvoon. Kysymys kuuluu, onko tällainen arvostus perusteltua? Onko järkevää, että tätä kolikkoa arvostetaan yhtä paljon kuin Bitcoinia?

Monissa kryptoprojekteissa 1 biljoonan Yhdysvaltain dollarin markkina-arvon saavuttaminen lyhyellä aikavälillä on lähes mahdotonta.

Onko Ripple alihinnoiteltu?

Tyypillinen esimerkki tästä on Ripple. Aikaisemmin, kun Ripple oli markkina-arvon mukaan 3. sijalla, monet uudet tulokkaat markkinoille pitivät sitä suurena tarjouksena verrattuna Bitcoinin ja Ethereumin kovaan hintaan. Jos kuitenkin katsot tarkemmin Ripplen token-taloutta, huomaat, että 100 miljardin kokonaistarjonnan kanssa Ripplen pitäisi saavuttaa 1 biljoonan markkina-arvo, jotta sen hinta olisi 10 dollaria. 

Hinnan katsominen arvon indikaattoriksi on harhaanjohtavaa. Vertaamalla Uniswapin hintaa Cardanon hintaan uskoisit, että Uniswap on arvokkaampi. Tarkemmin tarkasteltuna huomaat, että näin ei ole, koska Cardano-verkon arvo on kaksinkertainen Uniswap, vaikka sen hinta on vain 1.4 dollaria verrattuna Uniswapin 30 dollariin.

Dogecoin matkalla 1 dollariin

Toinen samanlainen virhe olisi Dogecoin. Viime kuukausina DogeCoin on saavuttanut suosiota Z-sukupolven kanssa sosiaalisessa mediassa, sanoen, että Dogecoin voi saavuttaa 1 dollarin. Kuitenkin, kun tarkastelet kiertävää tarjontaa, huomaat nopeasti, että DogeCoinin saavuttaminen 1 dollariin edellyttää 129 miljardin dollarin markkina-arvoa. Tämä tarkoittaa, että sillä olisi Cardanon, BNB:n, Polakadotin ja XRP:n yhteenlaskettu markkina-arvo.

Melkoinen arvostus meemikolikolle…

Dogecoin-meemi Elon Muskin kanssa
Klassinen Dogecoin-meemi

Mihin Crypto Market Cap voi siirtyä täältä?

Bitcoinin vertaaminen merkittävimpään arvon säilyttäjään, kultaan. Bitcoin on pikkuhiljaa nousemassa tulostaulukon kärkeen. Ylittää jo maailman suurimmat pankit ja jotkin maailman merkittävimmistä yrityksistä. Jatkossa Bitcoinin suosio kasvaa ja siirtyminen analogisen sukupolven välillä teknisesti monipuoliseen sukupolveen "Gen Z". Näemme Bitcoinin markkina-arvon kasvavan yhä lähemmäksi kultaa, ja toivomme ylittävän sen jonain päivänä kaukaisessa tulevaisuudessa.

Bitcoin Market Cap verrattuna muihin perinteisiin omaisuuseriin
Bitcoin Market Cap verrattuna muihin perinteisiin omaisuuseriin

Kun tarkastellaan joitain maailman suurimmista yrityksistä BTC:n markkina-arvoon verrattuna, näemme, että Bitcoin on jo ohittanut monet näkyvät instituutiot, kuten Berkshire Hathaway ja Facebook. Tämä ei tule yllätyksenä Bitcoinin jatkuvasti kasvavan suosion vuoksi. Vaikka maailman arvokkaimmat yritykset harjoittavat liiketoimintaansa suhteellisen vakaassa taloudellisessa ympäristössä, Bitcoin edustaa kokonaan uutta omaisuusluokkaa, jolla on enemmän mahdollisuuksia, joita on vielä löydettävä.

On syytä huomata, että tarvitset uusia menetelmiä kryptovaluuttojen arvostamiseen, sillä perinteiset viitekehykset eivät enää päde. Sinä pystyt Lue lisää kolikon arvostamisesta.

Bitcoin-entiteettien kasvu
Bitcoin-entiteettien kasvu

Ketjun tiedot osoittavat, että Bitcoin-verkoston osallistujien määrä on ennennäkemätön, mikä on esimerkki valtavirran hyväksymisestä.

Markkina-arvon käyttäminen kanssa Coinrule

Voit kerätä voittoja ja optimoida kaupankäyntistrategiaasi käyttämällä markkina-arvoa suodattaaksesi pois kolikot, joilla haluat käydä kauppaa. Coinrule. Markkinoiden käyttäytyminen on osoittanut, että keskipitkät kryptovaluutat nousevat trendissä myöhemmin kuin suuret kryptovaluutat. Kaupankäyntistrategian luominen näiden mahdollisuuksien yksilöimiseksi voidaan tehdä käyttämällä markkina-arvosuodatinta Coinrule, ja esimerkki on nähtävissä alla.

Strategia päällä Coinrule Kohdistus kolikoihin eri markkina-arvoilla
Strategia päällä Coinrule Kohdistus kolikoihin eri markkina-arvoilla

Yllä oleva sääntö on rakennettu siten, että se ajaa keskisuurten kolikoiden nousutrendiä, jotta saadaan osa kasvusta, joka hiipuu Bitcoinin arvon noustessa. Tämä asetus voidaan säätää toimimaan minkä tahansa indikaattorin, kuten liukuvan keskiarvon tai hinnan, kanssa.

Luo sääntösi nyt!

Viimeiset huomautukset

  • Markkina-arvo on indikaattori, joka mittaa kryptovaluutan markkina-arvoa ja seuraa sitä. Markkina-arvoa käytetään kryptovaluuttojen määräävän aseman ja suosion indikaattorina.
  • Viime vuosina kryptomarkkinoiden yläraja on kehittynyt dramaattisesti sekä koon että jakelun suhteen. Markkinoiden koko on yli kaksinkertaistunut, kun taas Bitcoinin ja altcoinien välinen jakelu jatkaa kasvuaan. 
  • Hintaharhakäsitys on yleinen, hintaero ei anna riittävää tietoa yrityksen arvosta. Markkina-arvoa voidaan tarkastella saadaksesi selkeän kuvan siitä, kuinka markkinat arvostavat hanketta. 
  • Näyttävä esimerkki yrityksestä, jolla on alhainen hinta mutta suuri markkina-arvo, olisi XRP. Huolimatta alhaisesta 0.45 dollarin hinnasta XRP:llä on suuri markkina-arvo, noin 20 miljardia dollaria. Tämä tarkoittaa, että vaikka ihmiset pitävät sitä halvana tai pienenä projektina, se on itse asiassa kehitetty ja näkyvä projekti. 
  • Bitcoinin markkina-arvo jatkaa kasvuaan lähestyen kultaa, ylittäen monet tärkeimmät hyödykkeet ja 400 miljardia pois hopean markkina-arvosta.