Salausautomaattinen kaupankäynti

Crypto tulee julkiseksi

Kryptovaluutan kokonaismarkkina-arvo, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Ne, jotka liittyivät kryptovaluutta-avaruuteen muutama vuosi sitten, saattavat muistaa ensimmäisen kohtaaman palapelin.

Mistä minun pitäisi ostaa kryptovaluuttoja? Hakkerit, huijaukset, seisokit ja huono käyttökokemus olivat todellista tuskaa. Niillä, jotka ovat äskettäin aloittaneet kryptomatkansa, ei ole niin paljon huolestuttavaa. Merkittävät pelaajat saivat vankan maineen turvallisten ja helppojen vaihtoehtojen tarjoajana.

Coinbase on epäilemättä yksi heistä, ja eilen he tarjosivat kryptovaluuttoja etuoikeutettuun valokeilaan, kun ne listautuivat yhdysvaltalaiseen NASDAQ-pörssiin. Crypto tapaa virallisesti Wallstreetin.

Vuonna 2020 institutionaaliset sijoittajat ilmoittivat kiinnostuksestaan ​​kryptovaluuttoja kohtaan, ja nyt perinteiset rahoitusmarkkinat arvostavat yhden tärkeimmistä kryptopelaajista 100 miljardiin dollariin. Näin korkealla arvostuksella kaikkien kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvo ( Bitcoin mukana!) näyttää yhtäkkiä halvalta.

Tarkasteltaessa kaaviota kryptomarkkinoiden kokonaismarkkinoista on selvää, kuinka asiat kuumenevat. Hinnat ovat nousseet tasaisesti maaliskuusta 2020 lähtien tilavuus . Pienempi kanava helmikuusta alkaen näyttää nyt konsolidoitumiselta terävä tammikuussa, mikä johti arvostuksen kaksinkertaistumiseen.

Uusi purkautuminen täällä merkitsisi uutta todennäköisesti vahvemman FOMO:n aaltoa. Mutta varo hallitsemastasi riskejäsi ja hanki vähitellen voittoa matkalla ylöspäin. Mitä nopeampi kasvu, sitä enemmän heikkenemisriski kasvaa!