Salausautomaattinen kaupankäynti

Joulun toivelista

Täytitkö krypto-joulutoivelistasi? Joulupukki saattaa mielellään laittaa "halpaBitcoinia puusi alla tänä vuonna, riippumatta siitä, oletko ollut hyvä vai tuhma.

Monien ylä- ja alamäkien jälkeen Bitcoin on matkalla vuoden loppuun, enimmäkseen koko vuoden keskihinnan mukaisesti. Mitä seuraavaksi odottaa?

Bitcoinin hintaluokka vuonna 2021

Analysoidaan kolme mahdollista skenaariota.

Bitcoin pitää kaupan sivuttain.

Tämä on skenaario, jonka useimmat kauppiaat haluaisivat välttää. Epävarmuus johtaa tylsiin hintatoimiin ja pienempään tuottoon. Hyvä uutinen on, että voit hyödyntää tällaisia ​​tilanteita ajamalla grid-strategioita, jotka hyödyntävät alhaista volatiliteettia.

Bitcoin voi päästä pitkälle karhumarkkinoille.

Vaikka tämä on tällä hetkellä epätodennäköisempi skenaario, sinun tulee aina odottaa odottamatonta. Historiallisesti jokainen kryptohärän sykli on päättynyt laajalle levinneen euforian ruokkimaan huipulle. Sitä ei ole vielä tapahtunut, joten se voi silti olla korteissa. Toisaalta makrokuvasta on tulossa synkkä. Hallitukset puhuvat jälleen mahdollisuudesta ottaa käyttöön uusia rajoituksia estääkseen maailmanlaajuisesti kasvavan Covid-tapausten määrän.

Bitcoin voi nousta korkeammalle.

Uusi nousu ulottuisi uuteen kaikkien aikojen ennätykseen, joka ylittää ja ylittää psykologisen 100,000 XNUMX dollarin hintatavoitteen.

Jotta tämä tapahtuisi, tarvitaan huomattava määrä pääomaa ja ostajien "koordinoitua" sietokykyä keskittyä pääasiassa Bitcoiniin muiden kolikoiden sijaan.

Markkinarakenne on nykyään muuttunut dramaattisesti. Uusia kolikoita syntyy päivittäin uusien tuotteiden ja käyttötapojen myötä. Jopa laitoksilla on nyt paljon enemmän vaihtoehtoja sijoittamiseen. Niitä ei ole allokoitu vain BTC:hen ja ETH:hen.

Silti Ethereum on edelleen tärkein kilpailija, joka voi siirtää merkittävää likviditeettiä, joka on verrattavissa Bitcoiniin. Siksi on arvokasta tarkastella markkinaolosuhteita suhteellisesti. Tarkemmin sanottuna olisi työtä pitää silmällä Bitcoinin hintatoimia vs. kauppapari ETH/BTC.

Tämä osoittautuu mielenkiintoiseksi johtavaksi indikaattoriksi Bitcoinin hintatoiminnalle. Kun Bitcoin merkitsee uutta huippua (kaavio yllä), samalla kun sen hinta heikkenee Ethereumiin verrattuna, se voi olla merkki siitä, että nousutrendi on menettänyt voimansa.

Bitcoinin suhteellinen vahvuus vs Ethereum

Juuri näin tapahtui kaikkien kolmen Bitcoinin tänä vuonna kokeman huipun tapauksessa.

Toisaalta, kun Bitcoin toipuu konsolidaatiojakson jälkeen, nousutrendi jatkuu. Bitcoin-ralli on krypto-joulutoivelistani kärjessä, koska se elvyttäisi merkittävästi markkinoiden tunnelmaa.

Kun taas Ethereum kääntyy voi silti tapahtua jossain vaiheessa tulevaisuudessa, Bitcoinin on tehtävä seuraava siirto nyt.

Kaikkien odottama jouluralli ei ehkä tapahdu tänä vuonna, mutta muista, että Bitcoinilla ei ole kalenteria eikä vapaapäiviä. Yllätyksiä voi tulla koska tahansa!

Hyvää joulua! 🎄

Tee kauppaa turvallisesti