Salausautomaattinen kaupankäynti

Tartunta?

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet enemmän tuskaa täynnä, kun FTX:n tartuntavaikutukset ovat jatkaneet leviämistä ja markkinat ovat alkaneet saada lisää tietoa tapahtumista, jotka huipentuivat FTX-skandaaliin. 

Marraskuun 11. päivänä Sam Bankman Fried (SBF) erosi FTX:n toimitusjohtajan tehtävästä. Pian sen jälkeen uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin John Ray III, Chicagossa toimiva asianajaja, joka on aiemmin toiminut saneerausvastaavana useissa korkean profiilin konkurssitapauksissa. Nimittämisen jälkeen John on todennut: "En ole koskaan urallani nähnyt niin täydellistä yrityksen valvonnan epäonnistumista ja niin täydellistä luotettavan taloudellisen tiedon puutetta kuin täällä." Järkyttävä lausunto henkilöltä, joka hoiti Enronin rakenneuudistuksen. Yritys käytti SPV:itä piilottaakseen 38 miljardin dollarin velkaa.

Kun tartunta uhkasi levitä ja pörsseihin kohdistui yhä enemmän paineita, markkinat ovat seuranneet tarkasti, mitä tapahtuu Digital Currency Groupille ja sen tytäryhtiöille Genesis ja Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Genesis, joka on yksi alan suurimmista OTC-tiskistä ja -lainanantajista, näyttää olevan suuren paineen alaisena sen jälkeen, kun levitettiin huhuja, että he yrittivät kerätä 1 miljardia dollaria välttääkseen konkurssin. Lisäksi GBTC saattaa silti rentoutua ja vapauttaa markkinoille satoja miljoonia BTC:tä ja ETH:ta. Ottaen huomioon, että GBTC omistaa 640 3.3 BTC:tä, XNUMX % nykyisestä kiertotarjonnasta, vaikutukset markkinoihin olisivat valtavat. 

Teknisestä näkökulmasta bitcoinin päiväkaavion hintavaikutus tulee olemaan karhuille tyydyttävää katselua sen jälkeen, kun hinta laski merkittävästi romahduksen jälkeen. Bulls löytää jonkin verran luottamusta MACD-indikaattoriin, joka ylittää signaaliviivan, mikä voi olla todiste lyhyen aikavälin muutoksesta ilmapiirissä. Yksi tärkeä taso, joka on toistaiseksi kestänyt, on 15,500 XNUMX dollarin tuki. Jos tämä taso menetetään, autioituneet markkinat, jotka ovat olleet jatkuvasti läsnä viimeisen kahden viikon aikana, voivat pahentua. Toinen tärkeä huomioitava seikka on, että Bollinger Bands -indikaattorilla on tällä hetkellä suuri ero, mikä tarkoittaa, että volatiliteetti on korkea, mikä on tervetullut näky scalpereille.

Tiedämme todella skandaalin laajuuden, kun lisää tietoa tulee julkisuuteen FTX:n konkurssihakemuksen jälkeen. Siihen asti laskeuman laajuus riippuu todennäköisimmin FTX:n ja muiden markkinaosapuolten välisistä yhteyksistä.