Coinrule varainhankinta
Salausautomaattinen kaupankäynti

Coinrule Sulkee onnistuneesti 700 XNUMX dollarin varainkeruun demokratisoidakseen pääsyn automatisoituun kaupankäyntiin

Onnistuneen joukkorahoituskampanjan jälkeen Seedrs, Coinrule on suorittanut 700,000 200 dollarin siemenkierroksensa ylittäen rahoitustavoitteensa yli XNUMX %. 

Lisäksi Coinrulen yhteisö ja kannattajat, jotka pystyivät sijoittamaan kierrokseen suoraan Seedrsin kautta, varainkeruuun liittyi myös joukko kokeneita enkelisijoittajia sekä Zilliqan sijoitusosasto, ZilHive. Uusien sijoittajien myötä Coinrule voi nyt ylpeillä vahvalla sijoittaja- ja neuvontatiimillä, joka koostuu myös MKB Bankista, Coinrulen sijoittaja sen ensimmäisestä rahoituskierroksesta ja neuvonantajia, kuten tohtori Andrea Baronchelli, tutkija arvostetussa UCL Center for Blockchain Technologiesissa, John Austin, entinen strategiajohtaja IG Indexissä, ja Oliver Snoody, entinen brändimarkkinoinnin johtaja Twitterissä ja varapuheenjohtaja. markkinoinnista Deliveroossa.

Tämä rahoitus mahdollistaa Coinrule kasvattaa tiimiä, laajentua nopeasti kasvaville tokenisoidun osakekaupan markkinoille ja toimittaa helpoimmin käytettävä jälkitestaustyökalu. Kaikki on suunniteltu edistämään tehtäväämme tarjota edistyneitä kaupankäyntityökaluja tavallisten ihmisten saataville ja auttaa rakentamaan tulevaisuutta rahoituksen intuitiivisen, automatisoidun kaupankäynnin avulla. Aktiivista sijoittamista ei tarvitse varata vain hedge-rahastoille ja ammattilaisille. Normaalit ihmiset, joilla on vähän aikaa mutta oikeat työkalut käsillä, voivat kilpailla. Jatkamme tehtävämme toteuttamista vuoteen 2021 asti!

Tämä onnistunut rahoituskampanja ei olisi ollut mahdollinen ilman Coinrulemahtava yhteisö. Yli 600 yksittäistä sijoittajaa liittyi Coinrulen kierroksen Seedrsissä, mukaan lukien monet pitkäaikaiset käyttäjämme ja sijoittajamme. Olemme kiitollisia jokaiselle teistä jatkuvasta tuesta, palautteesta ja arvostuksesta. Päätavoitteemme on maksaa takaisin luottamus, jonka olemme saaneet teiltä kaikilta toteuttamalla tehtäväämme ja toimittaa maailmaa muuttavaa kaupankäyntiteknologiaa normaaleille ihmisille.

Käy kauppaa turvallisesti,

Gabriele ja Oleg