Salausautomaattinen kaupankäynti

Coinrule & OKX Renew Partnership tarjotakseen markkinajohtavan kaupankäyntikokemuksen

Kryptomarkkinat eivät koskaan nuku ja kehittyvät aina. Niin mekin. Työskentelemme lujasti joka päivä tarjotaksemme kauppiaillemme tehokkaimmat vaihtoehdot kannattavien automatisoitujen kaupankäyntistrategioiden rakentamiseksi. Parhaiden pörssien valitseminen on ehdottomasti olennainen osa mitä tahansa kaupankäyntijärjestelmää.

Tänään olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta strategisesta kumppanuudesta OKX-pörssin kanssa.

OKX laajennus edustaa luotettavaa vaihtoehtoa kryptokauppiaille ja on loistava kaupankäyntipaikka kryptovaluutoilla. Coinrule ja OKX:n uusi kauppakumppanuus mahdollistaa Coinrule kauppiaita sisällyttämään uusia kolikoita automatisoituihin kaupankäyntistrategioihinsa. Pörssi on osoittanut merkittäviä volyymin virstanpylväitä ajan myötä, ja siitä on tullut yksi maailmanlaajuisesti tunnetuimmista pörsseistä. 

Miksi rakastamme sitä

OKX, joka viime aikoihin asti tunnettiin nimellä "OKEx", listaa kuumimpia kolikoita, jotka ovat herättäneet suurta kiinnostusta kauppiaiden keskuudessa viime kuukausina. Kun hype osuu kolikkoon, se sytyttää spekulaatioita kauppiaiden keskuudessa, mikä puolestaan ​​​​merkitsee volatiliteettia. Kauppiaat rakastavat volatiliteettia, ja he voivat saada siitä parhaan hyödyn käyttämällä automatisoitua kaupankäyntistrategiaa Coinrule. 

Lyhyen aikavälin mahdollisuudet syrjään, näillä kolikoilla on vankka perusta ja mahdollisuudet menestyä paremmin tulevaisuudessa.

OKX Utility Token (OKB)

OKB on OKX-kaupankäyntialustan alkuperäinen merkki. Se tarjoaa suuren hyödyn kaikkialla pörssissä, kuten mielenkiintoisen alennuksen haltijoiden transaktiomaksuissa ja pääsyn OKB Jumpstartiin, OKX Token Sale Platformiin. 

Tokenin hinta on tasaisessa nousutrendissä, mikä heijastaa jatkuvaa uusien innovatiivisten ominaisuuksien ja tuotteiden julkaisua, joita OKX-tiimi julkaisee. Yksi tärkeimmistä hintojen nousun katalysaattoreista voisi olla OKX:n siirtyminen suurempaa hajauttamiseen tulevina kuukausina. OKX on myös kehittänyt sarjaa hajautettuja tuotteita vahvistaakseen läsnäoloaan Web 3:ssa. Nimittäin OKX on suunnitellut MetaX-lompakkoa, joka on yhteensopiva lukuisten lohkoketjujen kanssa, NFT-markkinapaikkaa ja vielä lanseeraamatonta hajautettua vaihtoa (DEX), jota kutsutaan nimellä OEX.

Tämä tekee OKExistä mahdollisesti merkittävän uuden toimijan DeFi-ekosysteemissä. 

Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä tällaisen eteenpäin katsovan yrityksen kanssa. Tulevaisuudessa tämä voi avata uusia käyttötapoja automatisoidulle sijoittamiselle hajautetuilla alustoilla, mikä luo uutta arvoa ja häiritseviä mahdollisuuksia kauppiaillemme.

Gabriele Musella, toimitusjohtaja Coinrule

Lisää on tulossa

Tänään Coinrule ja OKX ilmoittavat uudesta kauppakumppanuudesta ja olemme innoissamme mahdollisista tuloksista, jotka avaavat fantastisia mahdollisuuksia pitkällä aikavälillä. Aiomme selvittää lisää yhteistyömahdollisuuksia OKX:n kanssa tarjotaksemme uusia etuja molemmille käyttäjäkunnallemme. 

Missiomme pysyy samana. Haluamme antaa kauppiaille pääsyn tehokkaisiin työkaluihin, joilla he voivat parantaa kaupankäyntijärjestelmiensä suorituskykyä ja hallita varojaan turvallisesti kaikissa markkinaolosuhteissa. 

Pysy kuulolla, sillä julkaisemme pian lisää tietoa tästä kumppanuudesta… 

Luo ensimmäinen automaattinen strategiasi OKX:ssä nyt!