Coinrule Okex-kauppakumppanuus
Salausautomaattinen kaupankäynti

Coinrule & OKEx-kumppani, joka tarjoaa markkinajohtavan kaupankäyntikokemuksen

Kryptomarkkinat eivät koskaan nuku ja kehittyvät aina. Niin mekin. Työskentelemme lujasti joka päivä tarjotaksemme kauppiaillemme tehokkaimmat vaihtoehdot kannattavien automatisoitujen kaupankäyntistrategioiden rakentamiseksi. Parhaiden pörssien valitseminen on ehdottomasti olennainen osa mitä tahansa kaupankäyntijärjestelmää.

Tänään olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta strategisesta kumppanuudesta OKEx-pörssin kanssa.

OKEx edustaa luotettavaa vaihtoehtoa kryptokauppiaille ja on loistava kaupankäyntipaikka kryptovaluutoilla. Coinrule ja OKExin uusi kauppakumppanuus mahdollistaa Coinrule kauppiaita sisällyttämään uusia kolikoita automatisoituihin kaupankäyntistrategioihinsa. Pörssi on osoittanut merkittäviä volyymin virstanpylväitä ajan myötä, ja siitä on tullut yksi maailmanlaajuisesti tunnetuimmista pörsseistä. 

Miksi rakastamme sitä

OKEx listaa kuumimmat kolikot, jotka ovat herättäneet suurta kiinnostusta kauppiaiden keskuudessa viime kuukausina. Kun hype osuu kolikkoon, se sytyttää spekulaatioita kauppiaiden keskuudessa, mikä puolestaan ​​​​merkitsee volatiliteettia. Kauppiaat rakastavat volatiliteettia, ja he voivat saada siitä parhaan hyödyn käyttämällä automatisoitua kaupankäyntistrategiaa Coinrule. 

Lyhyen aikavälin mahdollisuudet syrjään, näillä kolikoilla on vankka perusta ja mahdollisuudet menestyä paremmin tulevaisuudessa.

Okex Utility Token (OKB)

OKB on OKEx-kaupankäyntialustan alkuperäinen merkki. Se tarjoaa suuren hyödyn kaikkialla pörssissä, kuten mielenkiintoisen alennuksen haltijoiden transaktiomaksuissa ja pääsyn OKB Jumpstart -sovellukseen, OKEx Token Sale Platformiin. 

Tokenin hinta on tasaisessa nousutrendissä, mikä heijastaa jatkuvasti uusia innovatiivisia ominaisuuksia ja tuotteita, joita OKEx-tiimi julkaisee. Yksi tärkeimmistä hintojen nousun katalysaattoreista voisi olla OKExin omistaman OKChain-lohkoketjun lanseeraus lähikuukausina. Tämä johtaa vaihdon hajautetun version julkaisuun vuoden 2020 toisella puoliskolla.

OKEx täytti tiekartansa jännittävillä suunnitelmilla. Yhtiö aikoo asettaa taloudellisten dAppien kehittämisen etusijalle. Tämä tekee OKExistä mahdollisesti merkittävän uuden toimijan DeFi-ekosysteemissä. 

Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä tällaisen eteenpäin katsovan yrityksen kanssa. Tulevaisuudessa tämä voi avata uusia käyttötapoja automatisoidulle sijoittamiselle hajautetuilla alustoilla, mikä luo uutta arvoa ja häiritseviä mahdollisuuksia kauppiaillemme.

Gabriele Musella, toimitusjohtaja Coinrule

Muita mielenkiintoisia kolikoita

Digibyte on yksi vanhimmista lohkoketjuista, lanseerattiin vuonna 2014 ja jota tukee intohimoinen vapaaehtoisyhteisö. Vaikka useimmat kryptoyhteisöt tuntevat sen vähän, tämä lohkoketju on rakennettu luotettavalle teknologialle, eikä sitä ole koskaan liitetty mihinkään petokseen liittyvään toimintaan. 

Viimeisen kahden kuukauden aikana DigiByte on elänyt omaa Altseasonsaan, ja hinta on noussut dollareina mitattuna yli 800 %. Tämä yhdistettynä erittäin korkeaan volatiliteettiin, joka tarjoaa aina upeita mahdollisuuksia, jotka automatisoitu kaupankäyntistrategia voi saada kiinni 24/7. OKEx on likvidein pörssi, jossa kauppiaamme voivat luoda automatisoituja kaupankäyntistrategioita, joissa on mukana DGB.

Wirex. Monet hankkeet vuonna 2017 lupasivat tuoda markkinoille kryptolinkitettyjen luottokorttien. Tätä varten he keräsivät varoja erittäin hypetyissä ICO:issa. Monet epäonnistuivat toimittamaan korttiaan, ja vain harvat onnistuivat saavuttamaan ainakin joitain merkittäviä tuloksia.

Wirex otti päinvastaisen lähestymistavan. Yritys rakensi ensin vakaan tuoteekosysteemin ja lanseerasi sitten oman IEO:n OKEx-alustan kautta. Wirex on tällä hetkellä nopeasti kasvava globaali krypto-pelaaja, ja heidän tunnuksensa pitkän aikavälin arvon pitäisi heijastaa sen potentiaalia. OKEx on ainoa kauppapaikka, jossa CoinruleKauppiaat voivat vaihtaa WRX-tunnuksella automaattisesti.

Lisää on tulossa

Tänään Coinrule ja OKEx ilmoittavat uudesta kauppakumppanuudesta ja olemme innoissamme mahdollisista tuloksista, jotka avaavat upeita mahdollisuuksia pitkällä aikavälillä. Aiomme selvittää lisää yhteistyömahdollisuuksia OKExin kanssa tarjotaksemme uusia etuja molemmille käyttäjäkunnallemme. 

Missiomme pysyy samana. Haluamme antaa kauppiaille pääsyn tehokkaisiin työkaluihin, joilla he voivat parantaa kaupankäyntijärjestelmiensä suorituskykyä ja hallita varojaan turvallisesti kaikissa markkinaolosuhteissa. 

Pysy kuulolla, sillä julkaisemme pian lisää tietoa tästä kumppanuudesta… 

Luo ensimmäinen automaattinen strategiasi OKExissä nyt!