Coinrule steroidien vipuvaikutus
Salausautomaattinen kaupankäynti

Kauppa kryptojohdannaisilla älykkäimmällä tavalla – Coinrule Käynnistää Steroid Leverage

Vipukaupan avulla kauppiaat voivat panostaa tulevaan hintaan ja ansaita hinnan suunnasta riippumatta. Pitkäaikaiset pörssit, kuten Binance ja Kraken, ovat lisänneet johdannaiskaupan tuotetarjontaansa. Kuinka käydä kauppaa kryptojohdannaisilla?

Coinrule on nyt käynnistynyt Steroidivaikutus, ja nyt kuka tahansa kauppias voi käyttää Coinrule automatisoidakseen vipukauppansa. Vipukauppa antaa kauppiaille mahdollisuuden hyödyntää valtavia mahdollisuuksia kasvattaa pääomaansa rajusti -1000x tai jopa enemmän! Mutta tämä voi olla haastavaa, etenkin aloitteleville kauppiaille, jotka ovat vasta aloittamassa. 

Mikä on vivutettua kauppaa?

Vipukaupan avulla elinkeinonharjoittaja voi avata vipuvaikutteisen position ja lainata varoja vakuuksia vastaan ​​(niin sanottu marginaali) ostaakseen enemmän kuin hän pystyy pääomallaan. Jotkut pörssit sallivat vipupositiot jopa 100x; vipuvaikutuksen aste riippuu positioiden avaamisen vakuutena olevan marginaalin määrästä.

Jos kauppiaalla on 1,000 0.084 dollaria, hän voi avata normaalin positio Bitcoinissa; tämä johtaa siihen, että hänellä on 100,000 BTC. Vipuvaikutuksen avulla hän voi nyt kuitenkin avata positioiden arvoltaan jopa 8.4 1 dollaria, noin 1,000 BTC. Jos hinta nousee 10 %, kauppiaan tuotto olisi XNUMX XNUMX dollaria verrattuna XNUMX dollariin ilman vipuvaikutusta. 

Kun nousu kasvaa, niin myös huono puoli; kun Vipuvaikutus kasvaa, elinkeinonharjoittaja ottaa suuremman riskin, pienet hintavaihtelut voivat aiheuttaa automaattisen selvitystilaan. Kauppias nopeatempoisilla markkinoilla, kuten kryptomarkkinoilla, vaatii automatisoidut kaupankäynnin työkalut käydä kauppaa kryptojohdannaisilla.

Vipupositioiden hallinta voi olla työläs tehtävä, joka vaatii jatkuvaa markkinatilanteen seurantaa voittojen turvaamiseksi ja tappioiden leikkaamiseksi nopeasti. Kanssa Coinrules Steroid Leverage -älyavustaja, voit nyt luoda sääntöjä kryptojohdannaisten kauppaa varten. Tämä on esimerkki tällaisesta säännöstä Coinrule:

Käy kauppaa kryptojohdannaisilla Ethereumissa

On Coinrule, tällainen strategia voidaan määrittää muutamalla napsautuksella ja se on käynnissä 24/7. Toinen erinomainen menetelmä, jota voit käyttää Coinrule on avata ja sulkea positioita lyhyessä ajassa, jolloin kauppiaat voivat hyötyä pienistä hinnanmuutoksista. Tämä menetelmä on scalping. Koska johdannaispörssit veloittavat keskimäärin alhaisen transaktiomaksun, kaupat voivat olla kannattavampia. 

Scalping-strategia tehokkaampi alhaisen volatiliteetin aikana

Miten kauppiaat hyötyvät vipuvaikutuksesta?

Vipuvaikutuksen käytön etu on ensisijaisesti kasvattaa tuottoasi samalla määrällä investoineet pääoma, mutta on pidettävä mielessä, että tämä on riskialtista! Joten on muita, jopa enemmän käytännön syitä käyttää vipuvaikutusta ja kaupankäyntijohdannaisia ​​pitkän aikavälin arvon lisäämiseksi. 

Lyhyen aikavälin hintaspekulaatiota

Vipuvaikutuksella käytävä kaupankäynti antaa elinkeinonharjoittajalle mahdollisuuden avata sellaisia ​​positioita Hyödynnä hintaa joko positiivisesti tai huonommin. Eli elinkeinonharjoittaja voi hyötyä hinnan noususta tai laskusta. Näin ollen hyödyntämällä jokaista aaltoa, swing-kaupankäyntistrategioista tulee erittäin kannattavia

Lyhyeksi myynnin avulla elinkeinonharjoittaja voi hyötyä hinnanlaskuista ilman, että hänen tarvitsee pitää hallussaan kohde-etuutta. Tämän seurauksena pyyntimahdollisuudet ja hintaliikkeiden hyödyntäminen on paljon nopeampaa

Ylivoimainen markkinoiden likviditeetti

Kryptovaluuttapositioiden syöttäminen ja poistuminen voi olla kallista alhaisen likviditeetin vuoksi joka voi nostaa hintaa, mikä vaikuttaa suoraan elinkeinonharjoittajan voittoihin, erityisesti strategioissa, joiden tarkoituksena on hyödyntää marginaalisia hinnanmuutoksia. 

LINKUSDT:n tilauskanta Binance Futuressa, jossa on yli 400 0.2 LINK tarjous/kysy XNUMX USD:n sisällä markkinahinnasta

Vipumarkkinat kannustavat kauppiaita kasvattamaan tilausten kokoa, mikä johtaa tilauskantaan lisää likviditeettiä, luomalla optimaaliset olosuhteet automaattisille boteille ja markkinatakaajille, jotka puolestaan ​​​​edistävät markkinoijan syvenemistä ja vaikuttavat positiivisesti hintaan. 

Salkun suojaus

Kryptovaluutan kaltaisilla epävarmilla markkinoilla on elintärkeää suojautua tappioilta. Positioiden suojaaminen johdannaisilla suojaa salkkuasi äkillisiltä hinnanlaskuilta.

Markkinaromahtaessa sijoittajilla ei yleensä ole oikeita työkaluja tai suunnitelmia reagoida nopeasti. Avointen positioiden sulkeminen vie yleensä aikaa, varsinkin jos sijoittajalla on hallussaan useita kolikoita. Kuitenkin, Yksi johdannaisinstrumentin lyhyt positio voi pienentää kokonaistappiota huomattavasti. Tämän seurauksena elinkeinonharjoittajan salkun heikkenemisriski pieneni ilman, että hallussa olevia omaisuuseriä tarvitsisi myydä. 

Esimerkki olisi kauppias, jolla on 5,000 XNUMX dollarin arvosta hajautettua kryptoomaisuutta. Suojellakseen salkkuaan epävarmoina aikoina hän päättää sijoittaa käänteiseen rahoitustuotteeseen myymällä lyhyeksi BTC:n perpetual swap -sopimuksia suojatakseen riskejä. Johdannaissopimuksesta saatava voitto pudotuksen sattuessa kompensoi markkinoiden romahduksesta aiheutuneen tappion.

Käy kauppaa kryptojohdannaisilla coinrule
Esimerkki suojausvaihtoehdosta, kun hinta putoaa avaintason alapuolelle

Vaikka tämä strategia ei ole yleinen aloittelevien kauppiaiden keskuudessa, kokeneemmilla kauppiailla on tapana tehdä tämä säännöllisesti hallitakseen riskinsä. Kautta Steroidivaikutus, Coinrule antaa jokapäiväisille kauppiaille mahdollisuuden hallita omaisuuttaan kehittyneempään markkinoiden suunnasta riippumatta. 

Käytä steroidivipuvaikutusta riskien hallinnassa

Ammattimaisten kauppiaiden yleinen käytäntö on käyttää stop-losseja kaikissa kaupoissaan suojautuakseen suurilta odottamattomilta tappioilta. Aloittelijat eivät yleensä käytä niitä jokaisessa positiossa. Jos he tekevät sen, he tekevät sen yleensä silloin, kun on liian myöhäistä ja menetys liian suuri käsitellä.

Tämä voidaan tehdä helposti Coinrule, ja monia erilaisia ​​muunnelmia voidaan luoda säännöille, jotka sisältävät pysäytyshäviöitä. Käyttämällä Coinrule, käyttäjät voivat luoda sääntöjä, joilla käydään kauppaa kryptojohdannaisilla ennalta asetettujen ehtojen mukaisesti. Tässä on esimerkki:

Coinrule on kehittänyt työkaluja, jotka antavat kauppiaille mahdollisuuden käyttää vipukauppaa, ja käyttäjät voivat nyt luoda sääntöjä käyttämällä yksinkertaista IFTTT-logiikkaa. Kun sääntö on käytössä, botti tarkistaa 24/7, jolloin kauppiaat voivat maksimoida tuottonsa murehtimatta likvidaatiosta. Johdannaismarkkinat ovat ihanteellisia markkinoita algoritmiselle kaupankäynnille luonteensa vuoksi, joka vaatii nopeaa päätöksentekoa ja nopeaa reagointiaikaa.