Salausautomaattinen kaupankäynti

Coinrule Julkaisee uuden toimintalokin!

Toimintalokin parannukset ovat nyt voimassa Coinrule! Muutokset koskevat kahta pääaluetta:

  1. Voitto- ja tappiokaavio (P&L).
  2. Sääntöhistoria

Voitto- ja tappiokaavio

Mitä tulee P&L-kaavioon, se on nyt paljon yksityiskohtaisempi ja näyttää enemmän tietoa:

Siniset oikealle osoittavat nuolet osoittavat kaupan alkamista ja vasemmalle osoittavat nuolet kaupan sulkemista. Nuolen väri osoittaa, suljettiinko kauppa voiton vai tappion vuoksi. Intuitiivisesti vihreä tarkoittaa voittoa, kun taas punainen tarkoittaa tappiota. 

Jos korostat yhden nuolesta, se näyttää sinulle vastaavan parin, johon kyseisen kaupan avaaminen/sulkeminen liittyy, sekä toimenpiteen päivämäärä/aika ja säännön nykyinen tulos:

Nyt on myös mahdollisuus muuttaa kaavion näyttämää tietoaluetta. Käyttäjät voivat valita, näytetäänkö graafiset tiedot kaupoista menneen päivän, viikon, kuukauden, kuuden kuukauden tai koko ajan. Jos käyttäjät pitävät uutta kaaviota liian täynnä, on myös mahdollisuus vaihtaa kaupat asentoon "OFF" ja puhdistaa kaavio:

Sääntöhistoria 

Mitä tulee sääntöhistoriaan, päivitykset tarkoittavat, että nyt näytetään paljon enemmän tietoa, kun käyttäjät laajentavat kauppaa napsauttamalla oikealla olevaa nuolta:

Nyt uuden päivityksen myötä kunkin kaupan toteutunut voitto/tappio näytetään sekä ehto, joka aiheutti säännön laukaisun. Tässä tapauksessa, kun hinta nousi 1.605:stä 1.616:een.

Toivomme, että nautit päivityksestä. Hyvää kaupankäyntiä!