Coinrule Seedrsissä
Salausautomaattinen kaupankäynti

Coinrule on joukkorahoitusta, Live on Seedrs!

TALLENNA PÄIVÄMÄÄRÄ Coinrule avaa ovia yhteisölle. Olitpa pieni tai iso sijoittaja, tule mukaan 14. lokakuuta alkavalle matkallemme yhdellä Ison-Britannian aktiivisimmista yksityisyritysten rahoittajista, Seedrsistä!

Kaupankäynti on haastavaa! Se vaatii markkinoiden ymmärtämistä, oikean strategian suunnittelua ja kylmää verta sen toteuttamiseksi. Markkinat ovat avoinna 24/7, ja mahdollisuuksia, kuten riskejä, voi tulla milloin tahansa. Suunnitelmasta kiinni pitäminen on vaikeaa riippumatta siitä, mitä markkinat sinulle heittävät.

Coinrule avulla voit automatisoida sijoituksesi useille alustoille suojataksesi varojasi ja nappataksesi seuraavan suuren markkinamahdollisuuden ilman, että sinun tarvitsee opetella yhtä koodiriviä. Ainutlaatuinen työkalu kaikille ei-ammattimaisille kauppiaille, harrastajasijoittajille, pyrkiville kauppiaille ja "tavallisille" ihmisille, jotka haluavat hallita säästöjään.

Vuosi 2020 on ollut ilmiömäinen vuosi Coinrule. Tiimi on yli kaksinkertaistanut käyttäjäkunnan, kasvattanut henkilöstöään ja sillä on nyt yli kymmenen tuhatta kauppaa käynnissä alustalla joka kuukausi. 

Olemme puhuneet kirjaimellisesti satojen kanssanne, vuoden jokaisena päivänä. Se on palautetta, tukea ja intohimoa Coinruleyhteisö, joka on mahdollistanut tämän hämmästyttävän kasvun.

Nyt Avaa Ovet

Sijoitusmahdollisuuksien saatavuuden demokratisointi automatisoidun kaupankäynnin avulla on missiomme – valta takaisin ihmisille, ei hedge-rahastoille. Yritykselle kuten Coinrule, ei ollut koskaan epäilystäkään siitä, että yhteisömme ottaminen mukaan on oikea tapa edetä. Joukkorahoitus antaa käyttäjillemme, normaaleille ihmisillemme ja fintech-harrastajillemme mahdollisuuden tukea liiketoimintaa, johon he uskovat, ja vastineeksi hyötyä yrityksen menestyksestä. 

Coinrule lähettää nyt live-lähetyksen a Seedrsin joukkorahoituskampanja, liity jännittävälle matkallemme (Muista, että pääomasi sijoittaminen on vaarassa).

Liitymällä kampanjaan nyt voit myös saada käyttöösi eksklusiivisia palkintoja ja etuja, ilmainen pääsy Coinrulen edistyneitä suunnitelmia mahdollisuuteen muokata etenemissuunnitelmaamme suoraan. 

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan

Vuosi 2020 oli vasta alkua. Kun olet käynnistänyt aloittelijaystävällisimmän kaupankäyntistrategiaalustan, Coinrule rakentaa nyt investointiekosysteemiä, joka pyörii automaation ympärillä. Strategioiden testaamisesta asiantuntijasijoittajien seuraamiseen, arbitraasimahdollisuuksien löytämiseen ja parhaiden hintojen automaattiseen saamiseen kaikilla kaupankäyntialustoilla on erä lisää tulossa.

Tarvitsemme tukeasi tämän vision toteuttamiseksi. Liittymällä Coinrule jo 10 puntaa, voit nyt saada osakkeita ja olla osa Future of Finance -ohjelmaa. Ja mikä parasta, Coinrule SEIS-hyväksyttynä yrityksenä voit saada jopa 50 % sijoitetusta summasta henkilökohtaisten tuloverohuojennustena.

Mitä odotat? Tee ero. Lisätietoja: rahoituksen tulevaisuus tänään!

Oikeudellinen vastuuvapauslauseke:

Sijoittamiseen liittyy riskejä, kuten pääoman menetys, epälikviditeetti, osinkojen puute ja laimennus, ja se tulisi tehdä vain osana hajautettua salkkua. Lue riskivaroitukset ennen sijoittamista. Sijoituksia saavat tehdä vain sijoittajat, jotka ymmärtävät nämä riskit. Verokohtelu riippuu yksilöllisistä olosuhteista ja voi muuttua tulevaisuudessa. Seedrs ei tee sinulle sijoitussuosituksia ja kaikki sijoituspäätökset tulee tehdä koko kampanjan perusteella. Mitään Seedrsin lähettämää viestintää sähköpostitse tai muulla tavalla ei tule tulkita sijoitussuositukseksi. 

Seedrs Limited on hyväksynyt tämän viestin taloudelliseksi promootioksi.

Seedrs Limited on Financial Conduct Authorityn valtuuttama ja sääntelemä. Seedrs Limited on osakeyhtiö, joka on rekisteröity Englannissa ja Walesissa (nro 06848016), jonka rekisteröity kotipaikka on Churchill House, 142-146 Old Street, London EC1V 9BW.