Coinrule laajenee uusilla palvelimilla
Salausautomaattinen kaupankäynti

Coinrule Laajentuu maailmanlaajuisesti uusilla palvelimilla

Maailmanlaajuisen käyttäjäkuntamme kasvun vuoksi Coinrule skaalautuu rinnakkain! Coinrule laajenee maailmanlaajuisesti uusilla palvelimilla Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa parantaakseen käyttökokemusta, kaupankäyntinopeuksia ja tarjotakseen aluekohtaisia ​​kauppapareja, kuten USDBTC Coinbase Prossa.  

Joka päivä parempi Coinrule

Uudet palvelimet parantavat sääntöjen suoritusnopeutta – suuri saavutus, kun otetaan huomioon järjestelmissämme käynnissä olevien automatisoitujen strategioiden kasvava määrä. On yleinen tilanne, että kaupanvälittäjien suorituskyky heikkenee, kun markkinoille tulee suurempia volyymeja. Jopa suuret pörssit ja kauppapaikat (Robinhood!) kärsivät tilapäisistä laskujaksoista korkean volatiliteetin kaupankäyntiaikoina. Missiomme on tarjota käyttäjillemme luotettavia kaupankäyntityökaluja, jotka tuovat lisäarvoa heidän lompakkoonsa, varsinkin kun parhaat mahdollisuudet ilmaantuvat.

Uusien palvelimien lisääminen laajentaa myös alustan turvallisuutta lisäämällä palvelininfrastruktuurin vahvuutta. Coinrule voi nyt luottaa vakaaseen ja redundanttiseen pilvirakenteeseen, joka takaa liiketoiminnan jatkuvuuden yksittäisten palvelimien seisokkien sattuessa.

Maantieteellisten rajojen ylittäminen

Jotkut pörssit soveltavat Fiat-lompakoihin rajoituksia kauppiaan sijainnin mukaan. Yhdysvaltoihin sijoittautuneet käyttäjät tarvitsevat USA:n pilvipohjaisen kaupankäyntibotin lompakkoaan varten, aivan kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevien on suoritettava strategiansa samassa maassa sijaitsevalla palvelimella päästäkseen käsiksi kaikkiin asuinpaikkansa perusteella sallittuihin varoihin. Maailmanlaajuinen palvelinpeitto antaa meille mahdollisuuden antaa USD- ja GBP-lompakkoon pääsyn yhdysvaltalaisille ja brittiläisille kauppiaille.

Kaikki käyttäjät on nyt määritetty heidän palvelimensa alueelle rekisteröintiprosessin aikana maan maantieteellisen sijainnin perusteella. Premium-käyttäjillä on nyt mahdollisuus vaihtaa palvelinta, jossa heidän sääntöjään suoritetaan mieltymystensä perusteella. Tarjoamme nyt uuden ominaisuuden, jossa voit valita palvelimesi maantieteellisen alueen. Voit muuttaa palvelimesi sijaintialuetta painamalla Asetukset ja valitsemalla alueen pudotusvalikosta.

Palvelimen alueen kytkin Premium-käyttäjille

Coinrule Maailmanlaajuinen laajentuminen uusilla palvelimilla on vain uusi askel innovatiivisten investointimahdollisuuksien kehittämisessä automatisoidun kaupankäynnin avulla. Etenemissuunnitelmamme on täynnä parannuksia ja uusia ominaisuuksia, jotka julkaistaan ​​tulevina kuukausina. Pysy kanavalla!

Coinrule Jatkaa joukkorahoituskampanjaa rahoituksen tulevaisuuden edistämiseksi.

Ennen kuin päätämme, viimeinen muistutus: yksinkertaisimman kaupankäynnin älykäs avustajan lanseerauksen jälkeen ja kasvaessamme erinomaiseksi vaihtoehdoksi kryptokauppiaille, Yhdistyneessä kuningaskunnassa Coinrule laajentaa parhaillaan palvelutarjontaansa ja on käynnistänyt Seedrsin joukkorahoituskampanjan, jonka avulla voimme tehostaa ominaisuuksia entisestään.

Sijoita rahoituksen tulevaisuuteen tänään (mutta muista, että sijoittaessasi pääoma on vaarassa!)