Coinrule Yhteistyö Bitmexin kanssa
Salausautomaattinen kaupankäynti

Coinrule Ilmoittaa uuden kumppanuuden BitMEXin kanssa

Coinrule on iloinen voidessaan ilmoittaa uudesta strategisesta kumppanuudesta BitMEX! Lisäämällä kryptojohdannaisten edelläkävijän saatavilla olevien pörssien luetteloon, alustamme tarjoaa nyt edistyneille kauppiaille hyvän vaihtoehdon kaupankäyntistrategioidensa tehostamiseen. 

Huippuluokan kryptopörssi

Kauppiaat tekevät nyt yli 2 miljardia dollaria päivittäin BitMEXissä. Kuulit oikein – 2 miljardia dollaria joka päivä. BitMEX on ollut krypto-pörssien eturintamassa vuodesta 2016 lähtien, kun he lanseerasivat XBTUSD-ikuisen vaihtonsa. Nopeasti eteenpäin tähän asti, ja tämä pysyvä swap on edelleen kaikkien aikojen vaihdetuin kryptovaluuttatuote. 

BitMEX on muuttanut alaa, ja se on nyt jatkuvan läpimurtoinnovoinnin tiellä. Toisaalta yhtiö on sitoutunut noudattamaan sääntöjä kaikkialla maailmassa tullakseen yhdeksi maailman suurimmista säännellyistä kryptojohdannaispörsseistä. Samalla kun he pitävät ensisijaisena tavoitteenaan olla rahoituspalvelualan muutoksen katalysaattori. Äskettäin uudistettu maksurakenne ja uusi USDT:n jatkuva sopimusjulkaisu ovat vain uusimpia jännittäviä julkaisuja.

CoinruleKumppanuus BitMEXin kanssa hyödyttää kauppiaita vähintään kolmella eri tasolla.

Hyödynnetty mahdollisuuksia

Vipuvaikutuksen käytön ensisijainen etu on, että elinkeinonharjoittaja voi lisätä pääoman tuottoa. Tämä mahdollistaa pienempien ja toistuvien päivittäisten hintamuutosten hyödyntämisen. Tietysti, kun nousu kasvaa, niin myös huono puoli kasvaa. Siksi vipuvaikutteisen automatisoidun kaupankäyntistrategian käyttäminen kaupankäyntibotin avulla antaa kauppiaalle mahdollisuuden noudattaa tiukkaa riskinhallintatapaa, olennainen osa kannattavaa pitkän aikavälin strategiaa.

Kauppaa kaikissa markkinaolosuhteissa

Suurin haitta kryptokaupankäynnissä spot-markkinoilla tai kolikkosalkun hallussa on tällaisten strategioiden luontainen pitkä harha. Kauppiaat voivat myydä vain omistamiaan kolikoita spot-markkinoilla, mikä tarkoittaa, että valita on pitkän matkan ja tekemättä jättämisen välillä.

Kuitenkin johdannaistuotteiden, kuten BitMEXin perpetual sopimusten, kanssa voit myös mennä lyhyeksi hyödyntämällä markkinoiden suhdanteita. Eli sinun ei tarvitse omistaa kolikkoa ennen kuin myyt sen vastaavan tulevaisuuden. Tämä lisää peliisi paljon enemmän joustavuutta ja auttaa vähentämään portfoliosi riskiä.

Toinen lyhyeksi menemisen etu on mahdollisuus luoda markkinaneutraaleja strategioita. Jos esimerkiksi odotat Solanan ylittävän Ethereumin pitkällä aikavälillä, voit nyt valita pitkän SOL:n ja lyhyen ETH:n. Tämä suojaa hänen markkinariskinsä kryptomarkkinoilta yleensä, ja strategian voitto seuraa tarkasti SOL vs. ETH:n suorituskykyä.

Sadonmetsästys Carry tradella?

Yksi perinteisen rahoitusmaailman parhaista riskisopeutetuista kaupoista on carry trade. Se tarkoittaa valuutan lainaamista alhaisella korolla ja toisen lainaamista korkeammalla korolla, mikä johtaa voittoon ansaitun ja maksetun koron välillä. 

BitMEXissä erilaisilla futuureilla on erilaiset rahoituskorot, mikä antaa kauppiaille mahdollisuuden hyödyntää nämä mahdollisuudet. 

Joten, mitä sinä odotat? Yhdistä BitMEX-tilisi ja aloita kaupankäynti jo tänään.

Käy kauppaa turvallisesti!