Salausautomaattinen kaupankäynti

Coinrule ja CoinLedger julkistavat kumppanuuden, joka mahdollistaa ilmaisen veroraportoinnin käyttäjille

Kryptoveroilmoitus voi olla hankala prosessi, koska tietylle käyttäjälle on paljon tapahtumia ja useita lompakoita. Asioiden helpottamiseksi, Coinrule on tehnyt yhteistyötä CoinLedger, korkeimmalle arvioitu kryptoveroohjelmisto, joka tarjoaa käyttäjillemme ilmaiset veroraportointiominaisuudet.

Kaikki Coinrule ennen 31. joulukuuta 2023 rekisteröityneet käyttäjät saavat sähköpostin, jossa on linkki, jonka avulla voit lunastaa ilmaiset CoinLedger-veroraportit tälle vuodelle.  

Kuinka kryptoverot toimivat?

Useimmissa maissa ympäri maailmaa kryptoa pidetään eräänä omaisuuden muotona. Kun ansaitset tuloja krypton myynnistä tai tienaamisesta, tuloistasi verotetaan henkilökohtaisen tuloverokannan perusteella.

Pääomavoitot

Kun myyt tai muuten luovutat kryptosi, saat myyntivoiton tai -tappion, joka perustuu siihen, miten kryptoosisi hinta on vaihdellut sen alun perin hankkimisen jälkeen. 

Tavallinen tulo

Kun ansaitset krypton panostamisesta, kaivostoiminnasta tai työstä, maksat tuloveroja krypton käypään markkina-arvoon sen ansaintahetkellä.

Jos haluat syvempää analysoida kryptoverojen toimintaa lainkäyttöalueellasi, voit viitata näihin krypto-vero-oppaat

CoinLedgerin käyttäminen kryptoveroraportoinnin automatisoimiseen

CoinLedger on johtava kryptovaluuttojen verotusohjelmistoyritys, joka on tehnyt yhteistyötä Coinrule helpottaa verolaskelmia ja -raportointia. Voit seurata alla olevia ohjeita luodaksesi automaattisesti voitto-, tappio- ja tuloverolomakkeet kryptotransaktioistasi.

1. Luo ilmainen CoinLedger-tili napsauttamalla rekisteröitymislinkkiä, jonka sait sähköpostissa Coinrule

 

2. Lisää kaikki käyttämäsi lompakot ja vaihdot CoinLedgeriin


3. Tuo historialliset tapahtumasi yhdistämällä pörssit ja syöttämällä lompakkosi osoitteet

4. Luo veroraportit yhdellä napsautuksella

Ja siinä se! Kun olet tuonut historialliset tapahtumasi CoinLedgeriin, voit luoda ja ladata vuoden 2023 veroraportteja täysin ilmaiseksi!

Jos sinulla on erityisiä verokysymyksiä tilanteestasi, CoinLedger-tiimi auttaa mielellään! Heidät tavoittaa osoitteessa help[at]coinledger.io.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on CoinLedger?

CoinLedger on korkeimmalle arvioitu kryptovaluuttaverolaskin ja salkunseuranta, jota käyttää yli 500,000 2018 sijoittajaa ympäri maailmaa. Vuonna XNUMX perustettu alusta automatisoi koko kryptoverojen raportointiprosessin.

Voinko käyttää alustaa verojeni laskemiseen Coinrule?

Joo! Yhteistyömme tuloksena Coinrule käyttäjät voivat käyttää CoinLedgeriä luodakseen ilmaisia ​​veroraportteja vuodelle 2023. 

Minulla on tuhansia kauppoja, voiko CoinLedger silti hoitaa veroilmoitukseni ilmaiseksi?

Joo! CoinLedger pystyy tukemaan käyttäjiä satojen tuhansien kauppojen kanssa. Vuoden 2023 veroilmoitukset ovat ilmaisia Coinrule käyttäjille.