Salausautomaattinen kaupankäynti

Coinbase Advanced Live päällä Coinrule

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uraauurtavasta kehityksestä kryptovaluuttakaupan maailmassa – Coinbase n äskettäin käynnistetty Kehittynyt kauppa alusta päällä Coinrule

Integrointi tulee osana a ensimmäinen laatuaan integraatio Coinbasen ja automatisoidun kaupankäyntialustan välillä. Integraation käynnistämisen kunniaksi Coinbase ja Coinrule ovat ilmoittaneet a 2 viikon mittainen kampanja asti 11 (UTC) 59. elokuuta.

Jos haluat hyödyntää palkinnot, tutustu Coinbasen kampanjasivu.

Coinbasen yhdistäminen CoinruleSeuraa Tämän oppaan.

Coinrule x Coinbase

Yhtenä johtavista kryptovaluuttapörsseistä Coinbase on tunnettu käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästään ja sitoutumisestaan ​​turvallisuuteen. Samalla lailla, Coinrule on vakiinnuttanut asemansa huippuluokan kauppabot-alustana, joka palvelee sekä aloittelijoiden että kokeneiden kauppiaiden tarpeita. Yhdessä nämä alan johtajat ovat yhdistäneet voimansa muuttaakseen sitä, miten krypto-harrastajat käyvät kauppaa digitaalisella omaisuudella.

Mikä on Coinbase Advanced Trade?

Coinbase Advanced Trade on merkittävä päivitys Coinbasen tavallisessa pörssissä saatavilla oleviin tavallisiin kaupankäyntivaihtoehtoihin. Advanced Traden avulla kauppiaat saavat käyttöönsä laajan valikoiman työkaluja ja parametreja, mikä mahdollistaa tehokkaamman kaupankäyntikokemuksen. Halusitpa sitten toteuttaa monimutkaisia ​​kaupankäyntistrategioita tai yksinkertaisesti enemmän hallita kauppojasi, Coinbase Advanced Trade on täällä.

Coinbase Advanced Traden tärkeimmät ominaisuudet Coinrule

1. Ehdolliset toimeksiannot: Integroi edistyneet ehdolliset toimeksiannot, kuten Trailing Stops ja 'Wait Blocks' kaupankäynnin optimoimiseksi ja riskien vähentämiseksi.

2. Tekniset indikaattorit: Käytä kattavaa valikoimaa teknisiä indikaattoreita analysoidaksesi markkinatrendejä, tehdäksesi tietoon perustuvia päätöksiä ja maksimoidaksesi voittopotentiaalin kaupankäyntistrategioillasi.

3. Mukautettavat strategiat: Räätälöi kaupankäyntistrategiasi eri tekijöiden, kuten markkinaolosuhteiden, omaisuuserien hintojen liikkeiden ja ajanjaksojen perusteella.

4. Monipuolinen salkunhallinta: Hallitse useita kryptovaluuttoja samanaikaisesti helposti ja tehokkaasti.

5. Turvallisuus: Coinbase on suurin julkisesti noteerattu kryptopörssi, jolla on omaisuutta asiakkailleen alan johtavalla salauksella ja suojauksella. Tiedä, että omaisuuttasi pidetään 1:1 eikä niitä koskaan lainata ilman lupaa. Kuten aina, Coinrule ei voi käyttää varojasi Coinbasessa

Miksi valita Coinbase Advanced Trade Coinrule?

1. Yksinkertaisuus kohtaa hienostuneisuuden: Vaikka olisit uusi kaupankäynnissä, voit nyt käyttää edistyneitä työkaluja ilman manuaaliseen kaupankäyntiin usein liittyvää monimutkaisuutta.

2. Riskienhallinta: Aseta ehdolliset tilaukset suojataksesi sijoituksesi ja suojautuaksesi nopeilta markkinoiden heilahteluilta.

3. Aikatehokkuus: Vietä vähemmän aikaa markkinoiden seurantaan automatisoimalla kauppojasi, jolloin voit keskittyä muihin elämäsi olennaisiin osiin.

4. 24/7-kauppa: Hyödynnä 24/7-kauppaa, vaikka olisit unessa tai poissa tietokoneeltasi.

Coinbase Advanced Traden integrointi päälle Coinrule merkitsee jännittävää käännekohtaa kryptokaupan maailmassa. Samaan aikaan tehokas yhdistelmä Coinbasen alan johtavia vaihto-ominaisuuksia ja CoinruleKäyttäjäystävällinen automaatioalusta antaa kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa älykkäämmin, nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että olitpa kokenut kauppias tai vain upottamalla varpaitasi kryptomarkkinoille, Coinbase Advanced Trade Coinrule on tarjottavaa kaikille. Hyödynnä tämä tilaisuus parantaa kaupankäyntipeliäsi ja avata koko kaupankäyntipotentiaalisi jo tänään!

Toivomme, että nautit Coinbase Advanced Traden käynnistämisestä Coinrule.

Hyvää kauppa!