Salausautomaattinen kaupankäynti

Paketit ovat nyt livenä Coinrule!

Käytpä sitten kryptokaupankäyntiä tai käytät pidemmän aikavälin lähestymistapaa, vie strategiasi uudelle tasolle Coinrule's Bundles!

CoinruleUusimman tuotepäivityksen avulla käyttäjät voivat ohjelmoida sääntönsä toimimaan vain tietyissä kolikkonipuissa, mutta sulkea pois kaikki muut markkinoilla olevat kolikot. Käyttäjät voivat halutessaan luoda oman nippunsa tai käyttää mitä tahansa kurattamaamme Coinrule niput.

Mitä paketteja on siis saatavilla?

Meillä on käytettävissä viisi nippua, jotka ovat valmiina käyttöön, ja lisää lisätään pian:

DeFi- Tämä paketti keskittää sääntösi vain sellaisiin kolikoihin, jotka liittyvät hajautettuun rahoitukseen. DeFi on suunnattu 100 biljoonan dollarin alalle, ja se on krypton suurin käyttökohde. 

Top 10 Market Cap - Tämän paketin avulla sääntösi voi käydä kauppaa vain 10 korkeimmalla markkina-arvolla olevalla kolikolla. Näillä kolikoilla tulee olla vahva volyymi ja likviditeetti, mikä tarkoittaa, että ne voivat toimia hyvin rajatilauksia käytettäessä. Tämä paketti ei sisällä 10 parhaan joukkoon kuuluvia vakaita kolikoita.

PoS Layer 1s- Tämä nippu sisältää erityisesti kolikoita, jotka ovat kerroksen 1 ja käyttävät panoksen todistetuskonsensusmekanismia. Todistaminen turvaa verkon kolikoidensa panostavien validaattoreiden kautta ja on proof-of-workiin verrattuna energiatehokkaampi. Lisääntyvä ESG-yhteensopivuus on johtanut näiden kolikoiden suosion kasvuun, mikä on potentiaalista, että tämä suuntaus jatkuu.

NFT- Tämä kolikkopaketti perustaa kaikki kaupat kolikoihin, jotka liittyvät NFT:hen. Kun NFT-hysteria palaa NFT:n käyttöönoton lisääntyessä, tämä on käytettävä paketti! Edellisen karhumarkkinoiden aikana NFT:t olivat myös yksi eniten kärsineistä, mikä tekee niistä mahdollisia ehdokkaita oikosulkuun.

Pelaaminen- Tämä paketti sallii sääntösi käydä kauppaa vain pelaamiseen liittyvillä kolikoilla. Pelaaminen on luultavasti yksi näkyvimmistä NFT:n ja lohkoketjun tarjoamista kiinteistöjen omistuksen lisäämisen aloista. Astuuko joukko pelaajia kryptopelijunan kyytiin? 

Mutta entä jos en pidä mistään näistä paketeista?

Käyttäjät voivat suunnitella omia räätälöityjä nippuja käydäkseen kauppaa. Kun valitset kolikoita sääntöeditorisivulla, lisää vain kaikki kolikot, jotka haluat lisätä nippuun ja napsauta sitten "Luo nippu":

Mihin nippuja sitten voidaan käyttää?

Kimput voivat antaa sinun hioa sääntöjäsi toimimaan vain strategiasi mukaisilla kolikoilla. Kuvittele, että olet erittäin innostunut NFT:n tulevaisuudesta. Voit suunnitella botin, joka ostaa minkä tahansa NFT-paketin kolikon, jonka hinta on laskenut 5 % viimeisen 24 tunnin aikana. Voit käyttää tätä määritystä estääksesi sääntöäsi ostamasta toppeja ja keräämästä kolikoita automaattisesti NFT-tilaan ja pitämään niitä pitkällä aikavälillä:

Vastaavasti, jos et pidä pelikolikoilla käytävistä säännöistäsi, voit käyttää DO NOT -operaattoria ja määrittää säännöt, jotta et osta mitään "Gaming" -paketin sisältämiä kolikoita:

Paketit tarjoavat todella paljon mahdollisuuksia, ja odotamme innolla, mitä saat aikaan.

Toivomme, että pidät uudesta ominaisuudesta. Hyvää kaupankäyntiä!