Salausautomaattinen kaupankäynti

Bulls Likvidoitu

On yksi asia, jonka aloittelevat kauppiaat harvoin ymmärtävät härkämarkkinoilla. Kauppiaat voivat menettää rahaa härkämarkkinoilla yhtä paljon kuin karhumarkkinoilla. Tämä viikko muistutti meitä brutaalista volatiliteetista, joka tekee kryptosta sekä rakastetun että pelätyn. Markkinat menivät hetkeksi pyörteeseen hylkäyksen jälkeen, joka oli hieman yli 69,000 XNUMX dollarin edellisen kaikkien aikojen ennätyksen. The Bitcoin hinta löysi sitten jalkojaan ja marssi takaisin ylös. Mutta ei likvidoimatta monia kauppiaita, joilla on aggressiivinen vipuvaikutus pitkällä positiolla.

Kryptomarkkinoiden härkämarkkinat ovat alttiita nopeille ja jyrkille pudotuksille, joista ne yleensä toipuvat nopeasti. Kovan myynnin alueet laukaisevat nämä pudotukset, mikä saa muut kauppiaat myymään entistä enemmän, mikä johtaa peräkkäiseen vaikutukseen. Yksi näistä alueista oli edellinen Bitcoinin kaikkien aikojen korkein hinta. Spot-kaupankäyntiin ei vaikuta, mutta pienet hintojen laskut rikkovat suuren velkaantuneen vedon, koska vakuudet eivät riitä kattamaan heidän laskevia positioita. Tämä johtaa enemmän myyntiin ja pakkosulkemiseen. Näimme ensimmäisen suuren "likvidaatiokaskadin" tiistaina näillä härkämarkkinoilla. Tapahtuma poistettiin o3 miljardin dollarin avoin korko Bitcoiniin, mikä tekee siitä suurimman likvidaatiotapahtuman viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Rahoituskorko vaatii "puhdistusta" pitemmän aikavälin hintaliikkeiden ylläpitämiseksi. Rahoituskorkoja käytetään futuurimarkkinoilla, joissa vipuvaikutus voi kannustaa joko pitkiin tai lyhyisiin positioihin. Omaisuuserän futuurihinta vastaa indeksin spot-hintaa. Ennen nollausta kaikkien omaisuuserien rahoitus oli noin 100 %:n vuosikorolla. Alkupudotuksen jälkeen korko laski 20 prosenttiin todellinen vuosikorko muutamassa tunnissa. Oikosulkusta tulee vähemmän houkutteleva ja kannattava, kun rahoitusta on vähemmän. Mutta korkeammat rahoitusosuudet todennäköisesti jatkuvat. Kauppiaat kaipaavat jälleen BTC:tä ja muita valuuttoja pyrkiessään uusiin huippuihin. Tämä on härkämarkkinoiden kaava.

Aiempien syklien aikana hintakorjauksiin liittyi jonkin verran luottamusta, mikä johtui rahoituskorkojen nollaustarpeesta. Tämä sykli kuitenkin loputtomalta näyttävästi ETF:iden kysyntä tarjosi lisämukavuutta. Blackrockin IBIT koki 788 miljoonan dollarin tuloja tämän viikon tiistaina – uusi ennätys. ETF-rahastojen yhteenlaskettu nettotuotto oli 648 miljoonaa dollaria, mikä on kolmanneksi suurin. ETF:ien kaupankäyntivolyymi on myös ylittänyt 10 miljardia dollaria, ja kauppiaat ovat hyötyneet volatiliteetista. Ei ole yllättävää, että kauppiaat ostivat nopeasti hintapudotuksen. Pysymme tiukasti Bull Marketin alueella. Mutta muista, että jos käytät liikaa asemaasi, saatat katua sitä.