Salausautomaattinen kaupankäynti

Bullish avaa lukituksen

Päivä kryptokäytössä voi olla kuin viikko "normaalissa elämässä". Koska me viime kirjoitti tämän sarakkeen, mutta SEC hyväksyi ETH ETF. Ensimmäinen suuri salauksen säätelyä koskeva lakiesitys, joka tunnetaan nimellä FIT21, meni kongressin läpi kahden puolueen tuella. Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump alkoi vastaanottaa lahjoituksia kryptovaluuttana ja ilmaisi julkisesti tukensa alalle. Presidentti Bidenin hallinto, joka oli huolissaan salausta kannattavien äänestäjien vieroittamisesta ilman selvää voittoa, seurasi nopeasti esimerkkiä ja muutti kurssiaan. Alan sisäpiiriläiset raportoivat, että kryptoteollisuuden aiemmin Washingtonissa kohtaama vihamielisyys on vähentynyt huomattavasti viikossa. Yhtäkkiä poliittiset päättäjät etsivät "vuoropuhelua".

Tämä on tullut näkyvimmin ilmi Exchange Traded Funds -rahastojen (ETF) hyväksynnän Ethereum Spotille. Vielä viime viikkoon asti todennäköisyys saada ETH ETF:n hyväksyntä toukokuun määräaikaan mennessä näytti erittäin alhaiselta. SEC halusi sen sijaan taistella Ethereum-säätiötä vastaan ​​oikeudessa ja väittää, että ETH on rekisteröimätön arvopaperi. Mutta kun poliittiset tuulet muuttuivat, myös SEC:n päätös muuttui. Mielenmuutosta ei selvästikään hinnoiteltu. Ethereum tallensi niin sanotun "jumalakynttiläksi" noussut lähes 20 % päivässä. Ennen kuin ETF voi todella aloittaa kaupankäynnin, on suoritettava toinen hallinnollinen muodollisuus, mutta palveluntarjoajat, kuten BlackRock ja van Eck, odottavat aloittavansa kaupankäynnin tuotteella seuraavien viikkojen aikana.

Muissa tärkeissä uutisissa Mt. Gox, OG Bitcoin -pörssi, joka on tunnetusti hakkeroitu vuonna 2014 alkaa hyvittää asiakkaille. Vuosien varrella sen konkurssin ylläpitäjät onnistuivat saamaan takaisin suuria summia varastettuja Bitcoineja pitkän laillisen kiistelun jälkeen. Mt Gox siirsi kaikki 141 686 Bitcoinia, joiden arvo oli noin 9.6 miljardia dollaria, uusiin lompakoihin valmistautuakseen takaisinmaksuun. Takaisinmaksujen tulee tapahtua viimeistään lokakuussa 2024. Toisin kuin FTX- konkurssissa, käyttäjät saavat takaisin todellisen Bitcoinin. Mutta 300-kertaisella korotuksella, koska hinta on noussut huomattavasti vuodesta 2014.

Toisellakin käyttäjäryhmällä on syytä juhlia. Gemini Earn lanseerattiin vuonna 2021, ja sen käyttäjät pystyivät lainaamaan kryptomaksuja nyt konkurssiin menneelle lainanantajalle Genesis. Genesis julisti konkurssiin hedge-rahaston Three Arrows Capitalin ja pörssin FTX romahduksen jälkeen vuonna 2022. Gemini Earnin vähittäislainanantajat menettivät varansa. Kuitenkin, Genesis, joka on osa suurempaa Digital Asset Groupia (DCG), on sopinut oikeudenkäynnissä korvaamaan Gemini Earnin asiakkaille 1.1 miljardia dollaria. Samoin kuin Mt. Gox, 1.1 miljardia dollaria maksetaan luontoissuorituksina Bitcoinina Yhdysvaltain dollareiden sijaan.

Molemmat tapahtumat voivat yhdessä vaikuttaa tämän vuoden markkinoihin. Olettaen, että ainakin osa hyvityksen saaneista asiakkaista aikoo myydä, markkinoille voi tulla miljardeja uusia tuotteita. Tämä voi olla huono uutinen. Myyntipaineen ennakointi on varmasti auttanut pitämään innostuksen kurissa.

Todellisuudessa on monia syitä olla optimistisia. "Bullish Unlock" -käsite kryptokäytössä tarkoittaa, että markkinoille tuleva tarjonta voi itse asiassa olla myönteinen asia. Kauppiaat ovat tienneet, että Mt. Gox -rahastot tulevat lopulta markkinoille. Samoin Winklevoss Twins, Gemini Earnin omistajat, näyttivät aina pystyvän perimään varoja takaisin DCG:ltä asiakkailleen. Jos nämä tarvikkeet voidaan avata ilman, että hinta laskee, se toimisi erittäin lupaavana merkkinä härkämarkkinoille. Samaan aikaan hyviä uutisia oikeudelliselta ja poliittiselta rintamalta kertyy jatkuvasti. Ja tietysti ETH ETF -hyväksyntä voi olla merkittävä kysyntätekijä. Mielenkiintoiset ajat ovat edessä.