Salausautomaattinen kaupankäynti

Nousevia pidätyksiä

Uutiset että Yhdysvaltain lainvalvontaviranomaiset ovat takavarikoineet 94,000 3.5 Bitcoinia arvoltaan 2016 miljardia dollaria, jotka oli varastettu Bitfinexin hakkeroinnissa vuonna XNUMX, olisi voinut helposti pelotella markkinoita.

Se ei ainoastaan ​​tuo jälleen kerran kryptovaluuttoja hakkerointien ja petosten valokeilaan, vaan odotetaan myös, että Yhdysvaltain viranomaiset huutokauppaavat takavarikoidun Bitcoinin suoraan markkinoille. Kuitenkin viime päivinä markkinat ovat jatkaneet nousuaan.

Olemmeko siis taas täysillä?

Täällä tapahtuu muutamia asioita. Markkinat ovat toipuneet tammikuun tappioistaan, ja koska Fed:n koronlaskuista, Itä-Euroopan sodasta tai COVID-rajoitusten palaamisesta ei ole tullut merkittäviä uutisia, varovainen optimismi on vallannut.

Vielä tärkeämpää on, että vaikka markkinoilla olisi 94 XNUMX ylimääräistä Bitcoinia, kuten yllä oleva kaavio osoittaa, jatkuvasti kasvava määrä Bitcoinia ei yksinkertaisesti ole aktiivinen, vaan se on kylmävarastossa.

Laitokset tai suuremmat ostajat, jotka keräävät BTC:tä, eivät etsi nopeita vaihtoja, vaan usean vuoden pitoa. Ethereumin aktiivinen tarjonta on pysynyt suhteellisen ennallaan, koska ETH:ta vaaditaan kaasumaksuihin, NFT-ostoihin ja DeFi-sovelluksiin.

Ethereumin kokonaistarjonta kuitenkin pienenee nyt sen käyttöönoton jälkeen EIP-1559. Yli 1.8 miljoonaa ETH:ta on jo poltettu.

Ethereum 2.0 -fuusio edistää ETH:n tarinaa tuottoa tuottavana hyödykkeenä. Jopa BTC:tä käärittynä versiona voidaan käyttää tuoton ansaitsemiseen DeFi-sovelluksissa. Koska sekä BTC että ETH ovat tuottavia, tuottoa tuottavia omaisuuseriä, markkinaosapuolet saattavat oppia, että tämä ei ole tyypillinen osakeomistuksesi.

Tuloksena on, että hinnankorotukset ostetaan nopeasti. Tämä ei tarkoita, ettemmekö näkisi epävakaat markkinat seuraavien kuukausien aikana tai edes testaamaan BTC:n alhaisia ​​20-30 XNUMX dollaria.

Mutta jos Bitfinex-epäiltyjen pidätysten kaltaiset uutiset voivat ilmaantua ilman suurta markkinavaikutusta, saattaa olla hyvä aika muistaa, kuinka vahva kokonaiskuva toimialallamme näyttää.