Salausautomaattinen kaupankäynti

Kupla tai ei mitään

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet pääosin tapahtumattomia, koska markkinoilla on ollut jatkuva matalan volatiliteetin kausi ja Bitcoin on käynyt kauppaa 16,250 17,000 dollarin tuen ja XNUMX XNUMX dollarin vastuksen välillä. 

Teknisestä näkökulmasta MACD-ilmaisin ylitti juuri signaalilinjansa. Viimeksi kun näin tapahtui, markkinat näkivät lyhyen aikavälin nousuvauhdin. Bulls toivoo, että tämä vauhti voi toteutua ja bitcoin voi vihdoin ylittää 17,000 16,250 dollarin tason ja saavuttaa uusia korkeuksia. Bears etsii taukoa alle 15,500 14,000 dollarin, mikä jättäisi vain XNUMX XNUMX dollaria viimeisenä suurena tukina ennen XNUMX XNUMX dollaria. RSI on edelleen pysynyt suhteellisen neutraalina, eikä se ole vielä tarjonnut suurta tukea kummallekaan mahdolliselle skenaariolle.

Parhaillaan on keskusteltu siitä, näkevätkö markkinat "kaikukuplan" (kuplan jälkeinen ralli, joka johtaa toiseen, pienempään kuplaan) vuonna 2023. Markkinoiden välinen ero Fedin pivotista vuoden 2 toisella puoliskolla saattaa rakentaa odotuksia mikä saattaa antaa härille luottamusta. Tätä tukee se, että Federal Reserve on hiljattain alkanut hillitä koronnostoja 2023 bps:stä 75 bps:n nousuun. Kuitenkin on näyttö että markkinoilla on taipumus mennä pohjaan jälkeen Fed tekee kääntönsä, ei ennen. Tämä vahvistaisi sitä tapausta, että emme ole vielä saavuttaneet tämän nykyisen karhumarkkinoiden pohjaa.

Toinen merkittävä tapahtuma, joka antaa kauppiaille ajattelemisen aihetta, on Kiinan avautuminen COVID-rajoituksille. Osoittaako tämä inflaatiota maailmantaloudelle ja mahdollisesti heikentää koronnostojen vaikutusta Kiinan kansalaisten kiirehtiessä käyttämään rahaa kahden vuoden rajoitusten jälkeen? Näiden tapahtumien vaikutuksia kannattaa seurata tarkasti. 

Näkevätpä markkinat kaikukuplan tai eivät, yksi tapahtuma, jolla on merkittävä vaikutus lyhyen aikavälin markkinoiden suuntaan, on tammikuun 18. päivä ilmoitus kuluttajahintaindeksin inflaatiosta. Monet kauppiaat odottavat, että inflaatio tulee pehmeäksi, koska se antaa riskiomaisuuksille, kuten bitcoinille, jonkin verran helpotusta ja samalla aiheuttaa dollarin ja joukkolainojen tuottojen laskua. Riippumatta siitä, mihin inflaatioon tulee, sijoittajat haluavat olla varovaisia ​​vipuvaikutteisissa positioissa tällä hetkellä, koska volatiliteetti on varmasti korkea ilmoituksen ympärillä.

Tutustu kaavioon TradingView'ssa tätä.