Salausautomaattinen kaupankäynti

BlackRockin suuri liike

Huomattavan taloudellisen kehityksen leimaaman viikon aikana mikään ei ole vanginnut sijoittajien huomiota samalla tavalla kuin BlackRockin etenevä saaga. Bitcoin ETF. Painopiste alkoi siirtyä takaisin ETF-aiheeseen sen jälkeen, kun iShares Bitcoin Trust listattiin virallisesti Depository Trust & Clearing Corporationiin (DTCC), joka on tärkeä osa Yhdysvaltain markkinainfrastruktuuria. Lisää tätä vauhtia BlackRock on tehnyt muutoksia ETF-rekisteröintiinsä ilmoittaakseen mahdollisuudesta kylvää ETF tässä kuussa.

Vaikka nämä vaiheet eivät takaa hyväksyntää, niiden katsotaan yleisesti vahvistavan luottamusta SEC:n mahdolliseen hyväksyntään. Tietyssä mielessä ne merkitsevät hyväksymisprosessin jatkoa. Se on kuitenkin ratkaisevan tärkeää odotusten hillitsemiseksi, koska on epätodennäköistä, että SEC tekee nopean päätöksen. SEC:n odotetaan myöntävän hyväksynnän useille rahastonhoitajille samanaikaisesti BTC/ETH Futures ETF:ien hyväksymisprosessin aikana noudattamansa historiallisen lähestymistavan mukaisesti. Tässä tilanteessa päätöstä voidaan lykätä ensi vuoden alkuun, koska SEC odottaa muita hakemuksia täyttääkseen BlackRockin väitetyt täyttämät kriteerit. Tästä epävarmuudesta huolimatta BlackRockin ennakoivat toimet näyttävät olevan suunniteltu puolustamaan "ensimmäisen liikkujan" etua markkinoilla riippumatta siitä, myöntääkö SEC sen lopulta.

Erillisessä, mutta asiaan liittyvässä kehitysvaiheessa DC Circuit Court of Appeals on virallisesti lopettanut Grayscale-jutun ja vaati SEC:n arvioimaan uudelleen Grayscalen hakemus muuntaa GBTC spot-ETF:ksi. SEC:n päätöksestä riippuen tämä voi joko tasoittaa tietä helpommin saavutettaville kryptovaluuttasijoitustuotteille tai tuoda käyttöön uusia sääntelyesteitä. Korostaakseen markkinoiden ilmapiiriä Bitcoinin viimeaikainen nousu yli 35 XNUMX:n rajan osoittaa, että markkinat ottavat yhä enemmän huomioon ETF:n hyväksynnän todennäköisyyden, ja tällaisen tapahtuman ajoitus on ainoa jäljellä oleva kysymys.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bitcoin ETF:n hyväksyminen ei voi olla pelkästään taloudellinen pelin muuttaja, vaan myös keskeinen hetki koko omaisuusluokalle. Tarjoamalla suoran ja säädellyn tien sijoittajille, se lupaa houkutella pääomaa erityisesti institutionaaliselta sektorilta, mikä voisi katalysoida seuraavia härkämarkkinoita. Kun kryptovaluutat saavat lisää legitiimiyttä, SEC:n mahdollinen hyväksyntä johtaisi kryptovaluuttojen periferialta suoraan finanssimaailman ytimeen.