Bitpana & Coinrule kumppanuus
Salausautomaattinen kaupankäynti

Bitpanda & Coinrule Kumppani tekee kaupankäynnistä mahtavaa 🚀

Tänään meillä on ilo ilmoittaa strategisen kumppanuuden alkamisesta Bitpanda, johtava Euroopan salauspörssi

Kukapa ei olisi tehnyt vähintään yhtä väärää päätöstä ystävyyden aloittamisesta? 

Haluamme välttää tämän virheen kumppanuuksien suhteen valitsemalla vain parhaat työkalut mahtavalle yhteisöllemme.

Bitpandalla on nykyään kiistaton maine kryptoalalla, ja se edustaa pääporttia Fiatista Cryptoon yli miljoonalle käyttäjälle maailmanlaajuisesti. 

"Coinrule ja Bitpandalla on sama ajatus jatkuvasta innovaatiosta. Molempien yritysten ensisijainen tavoite on tarjota yhteisöillemme käyttäjäystävällisiä mutta tehokkaita työkaluja liittyäkseen uuteen tokenisoituun rahoitusmaailmaan. – Gabriele Musella, toimitusjohtaja Coinrule

Bitpanda aloitti vuonna 2014, ja siitä lähtien se on jatkanut turvallisen ja luotettavan alustan rakentamista – selviytyen kahdesta karhumarkkinasta, mutta kasvaen ja toimittaen uusia tuotteita. Vain muutama kuukausi sitten Wienissä toimiva tiimi lanseerasi perheensä uusimman tuotteen: Bitpanda Global Exchangen. Pörssi aloitti toimintansa elokuun alussa ja ensimmäisestä päivästä lähtien 12 kauppaparia oli jo saatavilla, ja kolikoita odotetaan kasvavan lähitulevaisuudessa. 

Bitpandassa on kaikki mitä kauppias tarvitsee:

  • Alhaiset kaupankäyntimaksut – kilpailijoiden joukossa alhaisin. Nostatko kolikoita usein pörssistä? Ei ongelmaa, koska nostokulut ovat minimaaliset.
  • Likviditeetin päivittäinen lisäys tilauskantaan ja markkinatakaajien säännölliseen liittymiseen minimoidakseen osto- ja myyntieron.
  • Käyttäjäystävällinen kaupankäynnin käyttöliittymä jota jopa harrastajakauppias löytää helposti käytettäväksi. Ja edistyneille kauppiaille mahdollisuus käyttää stop-order- ja pro-ominaisuuksia.

Ja jos haluat rakentaa vieläkin monimutkaisempia kaupankäyntistrategioita, Coinrule on vastaus.

As äskettäin julkaistu, Bitpandan käyttäjät voivat yhdistää tilinsä Coinrule, pääset käsiksi uuteen omaisuusluokkaan ja rakennat nopeasti automatisoidun kaupankäyntistrategian muutamassa minuutissa. Taas kerran, Coinrule käyttäjillä on sujuva vaihtoehto salausomaisuuden kauppaan Fiat-valuutoilla. Itse asiassa:

”Painopisteemme säilyy edelleen: harrastajakauppiaiden elämän helpottaminen, opettamalla heille kuinka kasvattaa varallisuuttaan ja saavuttaa taloudellinen riippumattomuus” – Gabriele Musella, toimitusjohtaja Coinrule

Yksinkertaisesti paras!

Bitpanda sai päätökseen Euroopan menestyneimmän Alkuperäisen osakeannin keräten yli 43 miljoonaa euroa. Yhtiö julkaisi BEST-tunnuksen, joka antaa käyttäjille suuren leikkauksen kaupankäyntimaksuihinsa ja pääsyn moniin etuihin. 

Coinrule tarjoaa ainutlaatuisen tarjouksen Bitpanda-yhteisölle: kaikki premium-paketit ovat kaikkien saatavilla ilmaiseksi kuukauden ajan, minkä jälkeen kaikille Bitpandan käyttäjille maksetaan 50 %:n alennus. Tämä osoittaa pyrkimyksemme automatisoidun kaupankäynnin demokratisoimiseksi. 

Ja se paranee vieläkin. Oletko PARAS merkin haltija? 

Alennus on vielä suurempi riippuen siitä, kuinka monta tokenia sinulla on: 5k, 50k, 5m.

Tästä lähtien BEST-tokeneita pitämällä saat käyttöösi suunnitelman, joka on täynnä viisautta ja työkaluja kehittyneiden kaupankäyntistrategioiden luomiseen Bitpanda-lompakkosi päälle.

”Uskottavuus ja läpinäkyvyys ovat kryptovaluutta-avaruudessa erittäin tarpeellisia. Bitpandan kaltaiset yritykset ovat hyvä esimerkki siitä, miten asiat pitäisi tehdä.”  – Oleg Giberstein, COO Coinrule

Jos haluat lisätietoja tarjouksesta, pysy kuulolla tai ota yhteyttä osoitteeseen [sähköposti suojattu].