Salausautomaattinen kaupankäynti

Bitcoin Halloween Dip – temppu vai hoito?

Halloween on se ajanjakso vuodesta, jolloin kadut ovat täynnä haamuja ja hirviöitä. Tarkemmin katsottuna he ovat vain lapsia, jotka pyytävät karkkeja. Jos katsot tarkasti viimeisintä Bitcoin Halloween -dippiä, löydät myös monia nousevia elementtejä.

Kuten odotettiin, markkinat etsivät ensimmäisen tukialueen uudelleentestausta. Uudelleentestauksen aikana hinnanliikkeen suuruudella on väliä! Tällä viikolla Bitcoin putosi alle 60,000 XNUMX dollarin psykologisen tason vain löytääkseen uuden tuen aivan edellisen konsolidointialueen yläpuolelle.

Bitcoin Halloween-dip

Hinta nousi sitten takaisin läpimurtotason yläpuolelle. Tällainen hintatoiminta edellyttää vahvaa määrää ostajia ja kysyntää. Toisaalta myyjät eivät ehkä olleet tyytyväisiä näin vähäiseen pudotukseen kaikkien aikojen ennätyksestä. Jos he onnistuvat ajamaan hinnan uudelle alimmalle tasolle, se avaa oven ankarammalle laskulle, jonka avulla he voivat ostaa takaisin edullisemmalla hinnalla. Taistelu on käynnissä, ja se voi johtaa sivuttain siirtymiseen 57,000 64,000 - XNUMX XNUMX dollarin välillä.

Entä Alts? He ovat epäilemättä niitä, jotka hyötyvät eniten tästä skenaariosta. Altcoinien ralli BTC-hinnoissa alkoi juuri viimeisimmän Bitcoin-ajon huipulla. Kun trendi alkoi heiketä, sijoittajat ja kauppiaat käänsivät allokaationsa takaisin Altsiin.

Kuinka kauan tämä Alt-juhla kestää? Aika kertoo. Sillä välin kannattaa jatkaa Bitcoin Dominance -kaavion seuraamista Bitcoinin hintaan verrattuna. Tämä on paras yksittäinen indikaattori salkun allokoinnin optimoimiseksi ja tuottosi parantamiseksi alhaisemman volatiliteetin aikoina.

Bonuskaavio

Asiat tapahtuvat nopeasti kryptossa, ja sinun tulee olla aina valmis tarttumaan tilaisuuteen sellaisena kuin se tulee.

Tarkasteltaessa Bitcoinin nousutrendiä lokakuussa alhaalta ylös, hinta nousi noin 26,000 XNUMX dollaria.

Bitcoin-ralli lokakuussa

Tarkasteltaessa tietoja tarkasti, hinta itse asiassa suuntautui enimmäkseen sivuttain. Noin 60 % tästä ajosta rakennettiin vain kuuteen 4 tunnin kynttilään, mikä vastaa yhteensä 24 tuntia.