crypto 2019
Salausautomaattinen kaupankäynti

Bitcoin ja kryptovaluutat – Katsaus vuoden 2019 ensimmäisestä puoliskosta

2019 oli toistaiseksi epävakaa, mutta silti täynnä mahdollisuuksia.
Tässä teemme yhteenvedon tärkeimmistä opinnoista vuoden ensimmäiseltä puoliskolta. Parempi ymmärrys siitä, mitä lähimenneisyydessä on tapahtunut, auttaa ennustamaan, mihin olemme matkalla.

Aloitetaan analysoimalla, kuinka Altcoinien yhteenlasketun markkina-arvon ja BTC:n määräävän aseman välinen suhde on kehittynyt viime kuukausina. Selvennykseksi, kun Bitcoin-dominanssi kasvaa, se tarkoittaa, että Altcoinit ovat huonommin toimivia BTC: tä.

Altcoinin markkina-arvo yhteensä vs BTC-dominanssi

Tähän mennessä vuonna 2019 on mahdollista havaita kolme erilaista sykliä. Mielenkiintoista kyllä, jokaisella näistä jaksoista on hyvin samanlainen ajanjakso, mikä vahvistaa ajatusta, että tässä on tietty kaava.

1) Vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana laajat Altcoin-markkinat siirtyivät korkeammalle, hieman ylituottaen Bitcoinia. Se oli varhainen signaali siitä, että jotain oli tekeillä ja karhumarkkinat muuttuivat. Kuten näemme, BTC-dominanssi oli laskemassa.

2) Huhtikuussa Bitcoinin massiivinen 20 prosentin hintapiikki uudisti kryptoavaruuden. Suurin osa rahastoista meni BTC:hen, sen dominointi kasvoi, mutta Altcoins onnistui kasvattamaan hintaa ainakin USD-määräisesti.

3) Kesäkuun lopussa Bitcoinin hinta saavutti huippunsa ja siirtyi konsolidaatiovaiheeseen (erittäin todennäköistä). Epävarmuus seuraavan suuren liikkeen suunnasta lisäsi merkittäviä paineita Altcoinien hintoihin. BTC-dominanssi jatkoi nousuaan.

On vielä aikaista sanoa sitä varmasti, mutta näyttää siltä, ​​että olemme siirtyneet uuteen kiertokulkuun. BTC-dominanssi kosketti tasoja, joita ei ole nähty sitten heinäkuun 2017, pohjimmiltaan suurten härkämarkkinoiden kynnyksellä. Samaan aikaan Altcoinit palasivat samalle hintatasolle (dollareina), jolla ne olivat huhtikuussa. Kun otetaan huomioon huhtikuussa havaitsemamme hintaliikkeet, on turvallista olettaa, että näiden tasojen pitäisi tarjota vahvaa tukea tulevaisuudessa.

BTC-dominanssi vuodesta 2016

Heinäkuu 2017 oli itse asiassa erittäin tärkeä hetki viimeisessä Bull-lenkissä. Konsolidaatiojakson jälkeen, kun Alts suoriutui BTC:stä heikommin, kuten nykyäänkin, Bitcoinin hinta putosi ja Altcoins saavutti aikaisemmat tappiot. Seuraava uusi hinta nousi suoraan uusiin kaikkien aikojen ennätyksiin.

Vertailu BTC vs Alts vuosina 2017 ja 2019

On tärkeää korostaa, että pitkistä konsolidointijaksoista alkavat nousutrendit voivat olla erityisen voimakkaita. Irtautuminen valikoimasta tuo luottamusta ja optimismia kauppiaiden ja sijoittajien keskuudessa. Konsolidoinnin aikana myyneet houkuttelevat ostamaan takaisin korkeammalla hinnalla, ja tämä on lisäostokatalysaattori.

Kryptohinta-analyysimenetelmistä puuttuu vankka kokemus. Toisessa artikkelissa, selitämme, miksi hintakaaviot eivät ole ainoa työkalu, jota kauppiaiden tai sijoittajien tulisi tarkastella. Muut merkittävät mittarit voivat mitata kryptoteollisuuden tilaa ja ennustaa, mihin krypto-hinnat ovat menossa tulevaisuudessa.

Syyskuun 19. päivänä Bitcoinin hash-kurssi saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen, ylittäen 100 exahashin virstanpylvään. Tämä on terve merkki siitä, että kaivostyöläiset investoivat enemmän kuin koskaan Bitcoin Blockchainin turvaamiseen. Uusien investointien lisääminen uusiin laitteisiin tarkoittaa, että kaivostoiminta näyttää edelleen kannattavalta ja kestävältä. Turvallisempi verkko puolestaan ​​tekee Bitcoinista entistä suojatumman omaisuuden, mikä lisää sen houkuttelevuutta sijoittajien keskuudessa.

Bitcoin-verkon kokonaishajautusnopeus

Tekniseltä kannalta verkko vaikuttaa terveeltä. Myös käytön puolelta mittarit näyttävät rohkaisevilta. Tapahtumamäärä on korkealla tasolla, kun taas aktiivisten lompakoiden määrä näyttää jäävän jäljelle.

Aktiiviset lompakot ja tapahtumat Bitcoin-verkossa. Hyvitykset Coinmetrics

Se, että osoitteiden määrä ei kasvanut merkittävästi viime kuukausina, on osoitus siitä, että tilaan ei juurikaan tullut uusia osallistujia. Uusien kryptovaluuttoja ostavien ihmisten näkökulma heijastuu epäilemättä hintoihin Bull Marketin seuraavassa vaiheessa. Adoptio on hidas mutta tehokas prosessi!

Adoption ylitöiden kehitys. S-käyrä osoittaa kumulatiivisen adoption

Myös yritysekosysteemipuolen kehitys oli varsin vaikuttavaa ja se muokkasi alaa radikaalisti.

Vain kaksi vuotta sitten tekniikan nörteät, kaivostyöläiset ja sumeat kryptopörssit olivat kryptoavaruuden tärkeimpiä toimijoita. Nykyään asia on toisin. Tässä on vain joitain alan tärkeimpiä uutisia kuluneelta kuukaudelta.

Puhumattakaan vaikutuksista valtamediaan, jota Facebookin ajatus käynnistää Libra-yhdistyksensä luodakseen globaali kryptovaluutta, jota tukee Fiat-valuuttojen kori.

Ekosysteemi kehittyy joka päivä, ja kaikki merkit näyttävät viittaavan uuteen vakaaseen härkäjuoksuun tulevina kuukausina ja vuosina.

Sijoitusaikataulusi mukaan käy kauppaa sen mukaisesti ja muista se

"Roomaa ei rakennettu yhdessä päivässä!"

———————————----

Rekisteröidy ilmaiseen kokeiluun: www.coinrule. Io

Seuraa meitä Twitterissä: Coinrule

Instagram: @CoinruleHQ

Huomaa, että mikään yllä olevista ei ole sijoitusneuvontaa. Kryptovaluuttojen kauppa ja hallussapito ovat edelleen riskialttiita sijoituksia, joita suositellaan vain käyttäjille, jotka ovat valmiita käyttämään aikaa oman tutkimuksensa tekemiseen.