parhaat nft -pelit 2021
Salausautomaattinen kaupankäynti

Parhaat NFT-pelit vuonna 2021

NFT-pelit ovat nousussa ja tarjoavat sinulle todellisia mahdollisuuksia ansaita oikeaa rahaa. Kyllä, luit oikein. Voit ansaita rahaa vain pelaamalla lohkoketjuun rakennettuja videopelejä. Tässä artikkelissa keskustelemme vuoden 2021 parhaista NFT-peleistä, joita voit pelata, mutta keskustellaan ensin siitä, mitä NFT itse asiassa tarkoittaa.

Mitä ovat NFT: t?

NFT on lyhenne sanoista Non-Fungible Token ja se viittaa erikoistuneeseen digitaaliseen omaisuuteen. Se edustaa digitaalisten esineiden, kuten pelien sisäisten esineiden, taiteen, musiikin, videoiden ja niin edelleen, omistusta. NFT:t, jotka on kehitetty peruskäsitteen vaihtamattomuuden pohjalta, ovat ainutlaatuisia, etkä voi vaihtaa niitä mihinkään muuhun digitaaliseen omaisuuteen. Jos sinulla on esimerkiksi yhden dollarin seteli (vaihtokelpoinen omaisuus), voit vaihtaa sen ystäväsi kanssa toiseen yhden dollarin seteliin ja saat molemmat saman arvon ennen ja jälkeen tapahtuman. Mutta näin ei ole NFT:iden tapauksessa, koska jokainen ei-korjattava merkki on ainutlaatuinen ja tämä ainutlaatuinen tieto tallennetaan lohkoketjuun. Tällä tavalla on lähes mahdotonta muuttaa tai väärentää niitä.

Saa palkkaa pelaamisesta

NFT-pelien avulla voit omistaa useita pelin sisäisiä kohteita, kuten virtuaalisia maita, aseita, erikoisvoimia, hahmoja, skinejä ja paljon muuta. Se on pohjimmiltaan yhdistelmä perinteisiä ja epätavallisia pelimalleja ja -mekanismeja, jotka tekevät pelikokemuksesta entistä jännittävämmän ja mielenkiintoisemman. Ja tietysti myös taloudellisesti kannattavampaa.

Pelaajien hyödyn lisäksi NFT:t antavat kehittäjille mahdollisuuden säilyttää pelien sisäisten kohteiden ainutlaatuisuuden ja harvinaisuuden. Näiden mekanismien ja pelimekaniikan alaisuudessa pelaajat voivat saada palkkaa pelaamisesta kolmella eri tavalla. 

  • Pelaa peliä, nauti tarinasta ja ansaitse uusia NFT:itä.
  • Osta pelin sisäisiä esineitä edustavia NFT-kortteja ja säilytä ne myytäväksi tulevaisuudessa ansaitaksesi voittoa.
  • Kasvata tai luo uusia pelin sisäisiä esineitä ja myy ne sitten.

Valitsemastasi menetelmästä riippumatta sinulla on omistusoikeudet kaikkiin ansaitsemiisi NFT:ihin. Tästä syystä tämä malli tunnetaan nimellä "ansaitse pelaamisesta". 

Jos haluat ansaita voittoa, ensimmäinen askel on valita oikea NFT-peli, joka vastaa mieltymyksiäsi parhaiten. Siksi olemme koonneet luettelon parhaista NFT-peleistä, jotka voit sijoittaa vuonna 2021. 

1. Axie Infinity 

Axie Infinity on kiistatta suosituin NFT-peli, joka on sekoitus lohkoketjua ja Pokemoneja. Jos tiedät tämän pelin, et tarvitse liikaa aikaa Axie Infinityn mekaniikan oppimiseen. Tämän pelin avulla voit kerätä ja kasvattaa digitaalisia lemmikkejä, jotka tunnetaan nimellä Axies. Nämä lemmikit perustuvat NFT:ihin ja peli pyörii Ethereum-lohkoketjussa. Jokaisella Axiella on ainutlaatuinen geneettinen jälki ja sitä käytetään taistelemaan muiden pelaajien kanssa. 

Axie Infinity
Axie Infinity

Voit myydä Axiesi Ethereumin NFT-markkinapaikalla ja voitto riippuu lemmikkisi voimista ja ainutlaatuisuudesta. Jotta voit tulla lailliseksi pelaajaksi, sinun on ensin ostettava vähintään 3 akselia. Kun suoritat haasteita ja edistyt seikkailutilassa tai PVP (Player Vs Player) -taisteluissa, ansaitset SLP (Smoothe Love Portions). SLP on ERC-20:een perustuvan alustan alkuperäinen tunnus. Sinun on myös käytettävä samaa merkkiä, jos haluat kasvattaa uuden Axien.

2. Hiekkalaatikko

Hiekkalaatikko 3D on myös yksi suosituimmista NFT-peleistä vuonna 2021. Se on pelien metaverse, joka perustuu vokseliin ja jonka avulla voit rakentaa sekä vaihtaa digitaalisia (vokseli) resursseja. Tämä peli on samanlainen kuin Roblox ja Minecraft mutta lohkoketjun iteraatiolla. Voit käyttää Sandbox 3D:n tarjoamia työkaluja digitaalisten tuotteiden luomiseen ja myymiseen eri NFT-markkinapaikoilla. Lisäksi voit myös rakentaa mukautettuja pelejä tällä alustalla.

Sandbox ntf peli
Hiekkalaatikko

Sandbox 3D -metaversen alkuperäistä merkkiä kutsutaan SANDiksi, joka on myös ERC-20-pohjainen. Muut pelaajat käyttävät tätä merkkiä luomasi digitaalisen omaisuuden ostamiseen, ja voit myös käyttää sitä tehdäksesi saman. Alusta tarjoaa myös NFT-tokeneita, jotka tunnetaan nimellä LAND, ja nämä ovat halutuimpia ja arvokkaimpia pelin tarjoamia hyödykkeitä.

3. Jumalat Unchained

Jos etsit ilmaista peliä, niin Jumalat Unchained sopii sinulle parhaiten. Se on korttikauppapeli, joka tarjoaa NFT-elementtejä. Voit ansaita nämä kortit kukistamalla muut pelaajat otteluissa tai voit ostaa niitä myös muilta pelaajilta. Tällä hetkellä pelitaitosi ja myös korttisi laatu määräävät, voitatko tietyn ottelun vai et. Gods Unchained NFT-pelin takana oleva tiimi kuitenkin esittelee uusia sääntöjä muuttaakseen mekaniikkaa, jotta voittajan määrittämisessä voitaisiin korostaa enemmän strategiaa ja taitoja. 

Jumalat Unchained
Jumalat Unchained

Kun voitat jokaisen ottelun, saat kokemuspisteitä, jotka menevät kokemuspalkkiisi. Kun olet suorittanut jokaisen kokemuspalkin, saat pelistä uuden korttipaketin ja myös sijoituksesi nousee. Jokainen kortti (NFT-tunnus) on ERC-721-merkki, jolla voidaan käydä kauppaa Gods Unchainedin kotimarkkinoilla. Kun olet myynyt korttisi, saat alustan alkuperäisen kryptovaluutan, joka tunnetaan nimellä GODS.

4. Alien Worlds

Alien Worlds on valtava peli, joka on itse asiassa De-Fi (Decentralized Finance) metaversumi NFT:n kanssa. Sen avulla voit tehdä yhteistyötä ja kilpailla muiden pelaajien kanssa TLM:stä (Trilium) taloudellisessa simulaatiossa tutkimalla uusia planeettoja. TLM:ää vaaditaan päästäkseen lisätiloihin ja kilpailemaan Planet DAO:iden (hajautetun autonomisen organisaation) kanssa. 

Alien Worlds nft -pelit
Alien Worlds

Kilpaillaksesi erilaisissa pelitehtävissä, osallistuaksesi erilaisiin taisteluihin ja louhiaksesi TLM:ää voit hankkia NFT:itä Alien Worlds -maailman metaversumissa. Voit myös koota ostamasi NFT:t ainutlaatuisen pelin mukaan. Alien Worlds antaa sinun myös vaikuttaa pelaajan koko suuntaan osallistumalla hallintaan ja valitsemaan halutut ohjaajat kuudelta planeetan DAO:lta.

Yhteenveto

Tämä päättää listamme vuoden 2021 parhaista NFT-peleistä. Koko blockchain-pohjaisessa pelitilassa navigointi on helpottunut päivä päivältä, kun yritykset kilpailevat tarjotakseen lisäarvoa käyttäjilleen/pelaajilleen. Tämä tarkoittaa, että näiden uusien pelien oppimisen ja pelaamisen aloittaminen ei kestä liian kauan. Bonuksena voit myös ansaita rahaa matkan varrella, mikä tekee siitä paitsi hauskan myös taloudellisesti kannattavan kokemuksen.


Lue lisää muista tavoista ansaita rahaa krypton avulla.