Salausautomaattinen kaupankäynti

Parhaat automatisoidut salausbotit vuonna 2022

Kryptovaluuttamarkkinoilla on kaksi erillistä ominaisuutta, jotka kauppiaiden on oltava tietoisia. Ensinnäkin markkinat ovat avoinna 24/7 per päivä kaikki 365 päivää vuodessa. Toiseksi markkinat ovat erittäin epävakaat. Kryptovaluuttavarojen hinnat vaihtelevat voimakkaasti, joko nousevat tai laskevat. Näiden kahden ominaisuuden yhdistelmä tekee kauppiaille välttämättömäksi olla aina valppaana ja tarkkailla markkinoiden muutoksia voidakseen käydä kauppaa tehokkaasti ja tehdä voittoa. Ellei joku käy kauppaa elantonsa vuoksi, tämä on erittäin vaikea tehtävä. Nopeasti muuttuva kryptomaailma on johtanut korkeaan volatiliteettiin, johon manuaaliset kauppiaat eivät pysty reagoimaan. Vielä tärkeämpää on, että nämä heilahtelut tapahtuvat ympäri vuorokauden, mikä tekee mahdottomaksi seurata markkinoita tehokkaasti.

Millainen ratkaisu sitten on harrastuskauppiaille? 

AUTOMAATTI CRYPTO TRADING BOTS

Kryptovaluuttakauppabotin idea on auttaa ihmiskauppiaiden rajoituksissa. 

Kryptovaluuttakaupan robotit ovat joukko tietokoneita tai ohjelmistoja, jotka on ohjelmoitu suorittamaan joitain ennalta asetettuja kaupankäyntistrategioita tai sääntöjä, mikä auttaa kauppiaita automatisoimaan kaupankäyntiprosessinsa. Crypto trading bots suorittaa monia toimintoja, kuten:

 • markkinatietojen analysointi ja tulkinta, 
 • ostaa, myydä ja hallita kryptovaluuttaomaisuutta 
 • analysoimalla markkinatrendejä
 • markkinariskien laskeminen
 • reagoivat markkinoihin 24/7. 

Tärkeä asia on huomata, että nämä robotit eivät toimi omasta tahdostaan, vaan ne tarvitsevat joukon ennalta määrättyjä sääntöjä, jotka yksittäinen elinkeinonharjoittaja määrittelee. Nämä asetetut säännöt ohjaavat, miten botti reagoi markkinoiden muutoksiin.

MITEN BOTIT OIKEIN TOIMIVAT

Kaupankäyntibotit toimivat niiden koodiin upotettujen sääntöjen seurauksena. Voit esimerkiksi opettaa botin suorittamaan markkina-analyysiä, joka saa sen kokoamaan tietoja useista lähteistä, tulkitsemaan niitä ja tekemään päätöksiä siitä, ostaa, myydä tai pitääkö se kryptovaluuttaomaisuutta tiettynä aikana vai ei. Lisäksi siellä on markkinariskin ennustekomponentti, jonka avulla botti käyttää markkinoilta saatuja tietoja määrittääkseen markkinoiden riskipotentiaalin ja päättääkseen, kuinka paljon olisi sopivaa käydä kauppaa nykyisen riskitason perusteella. Meillä on myös suorituskomponentti, jonka avulla Bot voi muodostaa yhteyden kryptovaluuttapörsseihin API:iden kautta ja ostaa tai myydä kryptovaluuttaomaisuutta strategisesti suoraan pörssissä.

MIKSI AUTOMATISOITUJEN KRYPTOBOTEJEN KANSSA ON HYÖDYLLÄ KAUPAA

On olemassa useita syitä, jotka tekevät kaupankäynnistä kryptobottien kanssa erittäin houkuttelevan. Ne sisältävät:

 1. Ei tunnekauppaa

Ihmisinä olemme hyvin tunnepitoisia olentoja. Jopa parhaat kauppiaat ovat taipuvaisia ​​tekemään tunnepäätöksiä. Olemme kaikki taipuvaisia ​​reagoimaan tunteisiin, kuten tappion pelkoon, voittojen ahneuteen, innostuneeseen markkinatilanteeseen, 24/7 epävakaiden markkinoiden aiheuttamaan stressiin jne., mikä hämärtää harkintamme ja johtaa irrationaalisiin kaupankäyntipäätöksiin. Käyttämällä crypto trading bots auttaa varmistamaan, että kaupankäyntipäätökset perustuvat pikemminkin logiikkaan kuin tunteisiin.

 1. Tehokkuus

Kaupankäyntibottien käyttäminen on paljon tehokkaampaa ja nopeampaa kuin manuaalinen kaupankäynti. Markkinat ovat avoinna 24/7, vain robotit voivat nopeasti napata markkinoiden mahdollisuudet ja toteuttaa ne nopeasti ja tarkasti. Ei tarvitse huolehtia viivästyksistä tai inhimillisistä virheistä. Se on luotettavampi tapa hyödyntää markkinoiden mahdollisuuksia ja tehdä voittoa.

 1. Aikaa säästävä

Kryptokauppabottien ei tarvitse pitää taukoa tai nukkua. He tarkkailevat markkinoita kauppiaiden puolesta. Boteilla sinun ei tarvitse pysyä kiinni näytöissäsi, kun olet määrittänyt säännöt valmiiksi, robotit suorittavat ja toimivat puolestasi nukkuessasi.

 1. Demokaupankäynti/ Backtesting/ Paper Trading

Hyödyntämisen lisäetu crypto trading botSe antaa kauppiaille mahdollisuuden osallistua demo-kaupankäyntiin, mikä antaa heille mahdollisuuden käydä kauppaa samoilla ehdoilla kuin livekaupat, mikä auttaa testaamaan, kuinka heidän kaupankäyntisäännönsä tai -strategiansa toimisivat ennen niiden lanseerausta markkinoille. Paperikaupan tai jälkitestauksen avulla kauppiaat voivat käyttää historiallisia tietoja määrittääkseen, kuinka hyvin tietty kaupankäyntisääntö toimisi markkinoilla.

KÄYTÖN HAITTEITA CRYPTO TRADING BOTS

Vaikka Crypto-bottien käytöllä on lukuisia etuja, on joitain haittoja, jotka kauppiaiden tulisi olla tietoisia.

 1. Rakennus Crypto Trading Bot Scratchista on monimutkaista

Tämä johtuu siitä, että botin rakentaminen vaatii edistyneitä ohjelmointitaitoja. Jos sitä ei tehdä oikein, botti ei toteuttaisi sääntöjä niin kuin sen pitäisi, mikä johtaisi kaupankäyntitappioihin. Hyvä asia on, että on olemassa useita startupeja, kuten Coinrule, jotka ovat rakentaneet botteja, joita voidaan käyttää ilman koodaamista. 

 1. Tietyn tason valvontaa vaaditaan

Itsenäisyydellä on rajansa crypto trading bots. Botit eivät vain toimi yksinään ikuisesti ilman minkäänlaista panosta tai valvontaa kauppiailta. Kauppiaiden on silti kirjauduttava sisään säännöllisesti ja asetettava kaupankäyntisäännöt tai -strategiat, joita botit käyttävät. Siten kryptokaupan ymmärtämistä tarvitaan jonkin verran. Onneksi automatisoidut kryptobotit aloittavat yritykset, kuten Coinrule auttaa tässä asiassa tarjoamalla yli 150+ todistettua kaupankäyntisääntöä, joista aloittelijat, joilla on vähän tietoa, voivat valita.

 1. Turvallisuusongelmat

Useimmat kryptobotit auttavat automatisoimaan kaupat muodostamalla yhteyden käyttäjien kryptovaluuttapörsseihin sovellusohjelmointirajapintojen (API) kautta ilman suoraa pääsyä. Kyberrikolliset kohdistavat kuitenkin todennäköisimmin kryptovaluuttapörsseihin ja -botteihin. Tämä riski voidaan minimoida, jos kauppiaat suojelevat API-avaimiaan ja poistavat automaattiset nostot käytöstä.

 1. Varo huijauksia

Internetissä on melkoinen joukko huijareita, jotka teeskentelevät voivansa auttaa sinua luomaan automaattisia kauppabotteja ja lupaavat naurettavia tuottoja. Kauppiailla on velvollisuus suorittaa due diligence ja vahvistaa, että he ovat tekemisissä luotettavien ja asianmukaisesti rekisteröityjen ja lisensoitujen yritysten kanssa. 

KRIPTOVALUUTAKAUPPAN BOTTIEN TYYPIT

Markkinoilla on erilaisia ​​kryptobotteja käytettyjen kaupankäyntistrategioiden perusteella. Ne sisältävät:

 1. Arbitraasibotti: Tämä botti ottaa huomioon hintaerot eri pörsseissä ja käyttää vaihteluita saadakseen voittoa ostamalla halvemmalla yhdellä markkinalla ja myymällä sen heti korkeammalla hinnalla toisilla markkinoilla.
 1. Trendikäs botti: Tämä botti tarkkailee ja analysoi kryptoomaisuuden vauhtia ja joko suorittaa osto- tai myyntitoimeksiannon. Jos indikaattori ennakoi hinnannousua, Bot siirtyy pitkälle positiolle (ostaa sen). Jos indikaattori ennakoi hinnan laskun, Bot siirtyy vastaavasti lyhyeen positioon (myy sen).
 1. Markkinatakausbotti: Tämä Botti luo useita osto- ja myyntitilauksia saadakseen voittoa "markkinatakaajana", joka myy tilauskannan molemmille puolille. Voittoa tavoitteleva botti tekee ostotoimeksiannon marginaalisesti alhaisempaan hintaan kuin kryptoomaisuuden hinta ja myyntitoimeksiannon marginaalisesti korkeammalla hinnalla. Jos molemmat tilaukset toteutuvat, ansaitaan voittoa.
 1. Kolikkolainausbotit: Yksi tavoista ansaita voittoa on lainata kolikoita marginaalikauppiaille, jotka maksavat takaisin korkoineen. Tämä robotti auttaa automatisoimaan lainanantoprosessia hyödyntämällä parasta korkoa ja hyödyntämällä lainavaihtoehtojen mahdollisia lisäyksiä.
 1. Portfolio-automaatiobotit: Tämä botti auttaa käyttäjiä luomaan ja hallitsemaan salaussalkkua sijoitustoiveensa perusteella sen sijaan, että he kävisivät aktiivisesti kauppaa.

Annamme yksityiskohtaisen katsauksen huipulle Crypto trading boton markkinoilla tänään. Tässä kattavassa katsauksessa tarkastelemme kaikkia näiden kauppabottien tärkeitä tekijöitä ja komponentteja. Niihin kuuluvat monimutkaisuus, botin ominaisuudet, kauppabottitekniikka, turvatoimenpiteet, joukkueen maine, laillinen tuki tai lisenssi, hinnoittelu, kaupankäyntituki/yhteisö, yhdistetyt pörssit, helppokäyttöisyys, käyttäjien palaute ja kannattavuus tähän mennessä .

 1. COINRULE
 1. esittely

Coinrule on älykäs apulainen, joka antaa kryptovaluutoilla kauppaa käyville ihmisille mahdollisuuden rakentaa kaupankäyntibotteja ilman, että heidän tarvitsee ohjelmoida yhtä koodiriviä. Se on pilvipohjainen alusta, jonka avulla käyttäjät voivat täysin automatisoida kaupankäyntiprosessinsa, jolloin he voivat saada voittoa kryptovaluuttamarkkinoilta jopa nukkuessaan. Käyttäjät voivat luoda kaupankäyntityökaluja tai valita yli 150 testatusta kaupankäyntimallista. Coinrule voidaan kuvata "Crypto lego -työkalulaatikoksi", jossa käyttäjät voivat luoda useita kaupankäyntistrategioita, toteuttaa niitä ja seurata niiden suorituskykyä ajan myötä.

 1. Monimutkaisuuden taso

Coinrule on erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä, koska se on rakennettu tavallisia kauppiaita ajatellen. Käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen, joten aloittelijat voivat helposti selvittää, kuinka alustaa käytetään automatisoimaan kauppaa. Alusta käyttää erittäin helppoa periaatetta: "Jos-tämä-niin-se" -periaate, jonka avulla käyttäjät voivat määrittää kaupankäyntistrategiansa tiettyjen ennalta määrättyjen ehtojen perusteella. Esimerkiksi "Jos Bitcoinin hinta nousee 3% ja volyymi nousee 5% 3 tunnin sisällä, osta 500 dollaria BTC:tä USDC-lompakollani". 

Ehdollisten lauseiden käyttö tekee kaupankäynnin sääntöjen asettamisen monimutkaisuudesta todella selväksi ja tekee alustasta käyttäjäystävällisen aloittelijoille, tavallisille kauppiaille ja harrastajille.

 1. Kaupankäyntibottitekniikka (ominaisuudet)
 • Jos-tä-niin-periaate (ehdot ja toimet): Alusta toimii IFTTT-periaatteella. Järjestelmä, jonka kautta käyttäjät voivat asettaa ehtoja, jotka täyttyessään suorittavat tietyn toiminnon. Käyttäjä voi valita useista laukaisimista, kuten aika, tapahtumat jne. Ehtojen osassa käyttäjä voi valita kolikoista, jotka ovat tällä hetkellä käyttäjän lompakossa pörssissä tai mistä tahansa kolikosta, joka täyttää tietyt kriteerit. Tämän jälkeen käyttäjä valitsee useista muokattavissa olevista vaihtoehdoista ja mallisäännöistä. Seuraavassa vaiheessa käyttäjä voi valita useita osto- ja myyntitoimintoja mieltymysten, valinnan ja strategian mukaan. 

Operaattorit, kuten "Ja sitten", "Tai" jne. antavat käyttäjälle lisähallintaa.

 • Kaupankäyntistrategiat: On yli 10,000 XNUMX strategiaa, joita käyttäjät voivat käyttää Coinrule vaihtelevat dollari-kustannusten keskiarvosta trendien seuraamiseen, useisiin pysäyttäviin tappioihin, oston ostoon, voiton ottamiseen, Golden Cross -kauppaan, valikoimakauppaan, scalpingiin ja niin edelleen. Coinrule tarjoaa myös yli 150+ kaupankäyntimallia, joista käyttäjät voivat valita. Nämä valmiiksi tehdyt mallit luokitellaan niiden monimutkaisuuden ja sijoitustoivomuksen perusteella, esim. suojaa, maksimoi, pitkällä aikavälillä, lyhyellä aikavälillä, tasapainottaa jne.
 • Demovaihto: Käyttäjät voivat testata sääntöjään ennen niiden julkaisua ja määrittääkseen, kuinka menestyvät ne olisivat. Demopörssi käyttää reaaliaikaista dataa suoraan Binancesta. Kaikille käyttäjille on käytännössä myönnetty 10 BTC:tä ja 100 ETH:ta, ja he saavat mahdollisuuden ajaa joitain sääntöjä demoalustalla ja katsoa, ​​kuinka säännöt rakennetaan parhaalla tavalla voittoa varten.
 1. Turvatoimet

Coinrule tekee lisämailin varmistaakseen Käyttäjien ja heidän tietojensa turvallisuuden. Erilaiset käyttöön ottamat toimenpiteet Coinrule sisältää:

 • Coinrule ei ole peruutusoikeutta käyttäjien vaihtotileille. He eivät pyydä käyttäjien yksityisiä avaimia tai suoraa pääsyä heidän kryptolompakoihinsa käyttääkseen alustaa.
 • Coinrule käyttää API-avaimia yhteyden muodostamiseen pörsseihin. Coinrule tallentaa avaimet salatussa muodossa (256-bittinen AES-salaus), joka on salattu omistetuilla yksityisillä avaimilla, jotka luodaan kullekin käyttäjälle erikseen. Nämä yksityiset avaimet on tallennettu erilliselle tietovarastolle, joka on myös salattu AES-256:lla. 
 • Coinrule käyttää myös tiedonsiirron aikana salausta, mikä tarkoittaa, että kaikki viestintä on salattu TLS 1.2:lla tai uudemmalla. Toisena suojakerroksena DDoS:ää ja muita hyökkäysversioita vastaan ​​tiimi käyttää Cloudflare CDN:ää.
 • Maksupuolella Coinrule ei käsittele maksuja suoraan, koska he käyttävät Checkout.com-sivustoa maksujenkäsittelykumppanina. Kaikki tapahtumat on merkitty Merchant-Initiated Transactions (MITs) -tapahtumaksi, mikä tarkoittaa, että kaikki maksutiedot ja asiakkaiden henkilökohtaiset tunnistetiedot ovat luottamuksellisia. 
 • Coinrule avulla käyttäjät voivat ottaa käyttöön kaksivaiheisen todennuksen (2FA) ylimääräisenä suojakerroksena hakkereita vastaan.
 1. Joukkueen maine

Coinrule perustettiin vuonna 2018, ja sitä johtavat Gabriele Musella, Oleg Giberstein ja Zdenek Hofler, joilla on vuosien ammatillinen kokemus pankki-, tuote-, fintech-, käyttökokemussuunnittelusta ja täyden teknologian kehittämisestä. He ovat aiemmin rakentaneet yrityksiä ja havainneet digitaalisen omaisuuden kaupankäynnin mahdollisuuksia vuosien varrella. Coinrule on Y Combinatorin tukema startup, joka on äskettäin kerännyt Seed Roundin, johon kuului merkittäviä sijoittajia, kuten Twitchin, Kayak.comin, Fitbitin ja eri rahastojen perustajia. 

 1. Laillinen tuki/lisenssi

Coinrule on Isossa-Britanniassa perustettu osakeyhtiö, jonka yritysnumero on 11265766. Coinrule on myös rekisteröity Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authoritylle.

 1. Hinnasto

Käyttäjät voivat valita neljästä hinnoittelutasosta. 

Aloitussuunnitelma on ilmainen, mutta rajoitettu, ja sen avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa vain 3,000 XNUMX dollarilla kuukaudessa. Käyttäjät saavat rajoitetun määrän indikaattoreita, joiden ympärille he voivat rakentaa sääntöjään.

Seuraava on Hobbyist-suunnitelma, joka maksaa 29.99 dollaria kuukaudessa, jos ostat vuosittain. Käyttäjät voivat käydä kauppaa jopa 300,000 XNUMX dollarilla kuukaudessa ja käyttää enemmän teknisiä indikaattoreita, joilla on mahdollisuus lisätä tililleen kaksi vaihtoa.

Tämän jälkeen on Trader-suunnitelma, joka maksaa 59.99 dollaria kuukaudessa ja kaupankäyntivolyymi jopa 3 miljoonaa dollaria kuukaudessa. Käyttäjillä on pääsy kaikkiin mallistrategioihin, he voivat yhdistää kolme vaihtoa ja saada yksi kerrallaan kuukausittaisen koulutuksen.

Lopullinen suunnitelma on Pro-suunnitelma, jonka hinta on 449.99 dollaria kuukaudessa. Käyttäjät voivat muodostaa yhteyden rajoittamattomaan määrään vaihtoja ja luoda 50 sääntöä kerralla. Tämän suunnitelman erityinen kohokohta on omistettu palvelin, jossa on erittäin nopeat suoritusnopeudet, mikä voi vaikuttaa suuremmille kauppiaille, jotka haluavat tehdä kaupat nopeammin.

 1. Kaupankäynnin tuki/yhteisö

Coinrule on 24/7-tuki chat-käyttöliittymän kautta teknistä apua ja apua alustalla navigoinnissa. Lisäksi ne tarjoavat käyttäjille henkilökohtaista tukea ja järjestävät ajoittain puheluita käyttäjien kanssa antaakseen heille paremman käsityksen alustasta ja auttaakseen heitä optimoimaan strategioitaan. Heillä on sisäiset kaupankäynnin asiantuntijat, jotka ovat aina käytettävissä ehdottamaan strategioita aloittelijoille ja auttamaan käyttäjiä, jotka kohtaavat ongelmia strategioidensa kanssa. Coinrule sillä on myös sähkeyhteisö, jossa ammattimaiset kauppiaat ja aloittelijat ovat vuorovaikutuksessa ja jakavat strategioita.

Saatavilla on tietopohja, jossa on monia resursseja käyttäjille ja niille, jotka haluavat oppia lisää ja parantaa kauppojaan.

 1. Yhdistetyt vaihdot

Coinrule tukee yli kymmentä eri vaihtoa: Binance, Binance.US, Binance Futures, Coinbase Pro, Okex, HitBTC, Bitstamp, Bitpanda Pro, Kraken, Bitfinex, Liquid, Bitmex

2. BOTSFOLIO

 1. esittely

Botsfolio on a Crypto trading bot joka auttaa kauppiaita hallitsemaan kryptokauppasalkkuaan tehokkaasti. Botsfolio käyttää samaa tekniikkaa kryptohallintaan kuin Hedgefundin johtaja. He luovat automaattisesti kaupankäyntisalkkuja käyttäjille heidän riskinottohalunsa perusteella tavoitteenaan suojata heidän sijoitustaan ​​kryptomarkkinoiden epävakaudelta. Ne luovat lyhyen ja pitkän aikavälin kaupankäyntistrategioita, jotka auttavat saavuttamaan hajauttamisen. Tämä kaupankäyntibotti on tarkoitettu pääasiassa aloittelijoille, jotka ovat huolissaan riskienhallinnasta.

 1. Monimutkaisuuden taso

Botsfolio rakennettiin ei-ammattimaisia ​​kauppiaita ajatellen. Botsfolion käyttäjien ei tarvitse huolehtia strategioiden tai sääntöjen asettamisesta, koska alusta hallitsee täysin käyttäjien kaupankäyntiä heidän sijoitustavoitteidesi ja riskinottohalunsa perusteella. 

 1. Trading Bot -tekniikka (ominaisuudet)

Botit: Botsfolio käyttää useita botteja toteuttaakseen erilaisia ​​strategioita, joista osa sisältää

 1. Scalper-botit: Tämä botti auttaa saamaan nopeita voittoja, kun hinnoissa on pieni muutos
 2. Pitkät botit: Tämä botti auttaa toteuttamaan pitkän aikavälin kertymisstrategioita, joita tarvitaan käyttäjien portfolioiden rakentamiseen
 3. Trendibotit: Tämä botti etsii selkeitä hintaliikkeitä. Sitten se tekee kauppoja, kun markkinat ovat selvässä trendissä.

Trading Strategies: Tiliä luodessaan Botsfolio antaa käyttäjille kyselylomakkeen, jonka avulla he päättävät, mitkä kaupankäyntistrategiat olisivat ihanteellisia halutun tuloksen ja riskinottohalun perusteella. Jotkut näistä kaupankäyntistrategioista sisältävät:

 1. Arvosijoitusstrategia: Tämä on pitkän aikavälin sijoitus ja maltillinen riskistrategia. Tässä 80 % sijoituksesta on kohdistettu hyvin tuottaviin omaisuuseriin ja loput 20 % kasvuomaisuuteen. Botti ostaa omaisuutta itseisarvoa pienemmällä arvolla.
 2. Futuurikaupan strategia: Tässä 100 % varoista on allokoitu futuureille. Tämä on korkean riskin sijoitus, jolla on korkea tuottopotentiaali.
 3. Sijoittaminen korkotuloihin: Botsfolio tarjoaa käyttäjille säästötilin, jonka avulla he voivat ansaita korkoja 6–8 prosenttia käyttämällä USDT:tä vakuutena.
 1. Turvatoimet

Botsfolio käyttää salattuja sovellusliittymiä muodostaakseen yhteyden käyttäjien vaihtotileihin. Alustalla ei ole suoraa pääsyä käyttäjien kryptovaroihin, eikä heillä ole oikeutta nostaa tai siirtää omaisuutta. Käyttäjät hallitsevat täysin omaisuuttaan ja voivat milloin tahansa peruuttaa.

 1. Joukkueen maine

Jay Sharma, jolla on kokemusta kryptoavaruudesta, perusti Botsfolion vuonna 2020.

 1. Laillinen tuki/lisenssi

Rekisteröinnista tai taloudellisesta lisenssistä ei ole tietoa.

 1. Hinnasto

Botfolion hinnoittelu riippuu käyttäjien kaupankäyntiarvosta per aika. On 4 tasoa, joilla on erilaiset kaupankäyntiarvot. Tämän lisäksi he veloittavat voitosta kiinteän 15 prosentin neljännesvuosittaisen tulospalkkion. 

Taso 1: Salkun arvoista 1,000 3,000–5 15 dollaria käyttäjiltä veloitetaan XNUMX dollaria kuukaudessa + XNUMX %:n neljännesvuosittainen tulospalkkio voitosta

Taso 2: Salkun arvoista 3,000 10,000–10 15 dollaria käyttäjiltä veloitetaan XNUMX dollaria kuukaudessa + XNUMX %:n neljännesvuosittainen tulospalkkio voitosta.

Taso 3: Salkun arvoista 10,000 50,000–15 15 dollaria käyttäjiltä veloitetaan XNUMX dollaria kuukaudessa + XNUMX %:n neljännesvuosittainen tulospalkkio voitosta.

Taso 4: Salkun arvoista 50,000 100,000–20 15 dollaria käyttäjiltä veloitetaan XNUMX dollaria kuukaudessa + XNUMX %:n neljännesvuosittainen tulospalkkio voitosta.

Alustan hyväksymät maksutavat ovat Ethereum, Bitcoin, Litecoin, BitcoinCash.

 1. Kaupankäynnin tuki/yhteisö

Jos käyttäjillä on kysyttävää tai ongelmia alustan käytön aikana, Botsfolion verkkosivuilla olevaan osoitteeseen voidaan lähettää tukisähköposti.

 1. Yhdistetyt vaihdot

Kaupankäyntibotti tukee vain yhtä vaihtoa: Binance

3. TRALITY

 1. esittely

Trality on kaupankäyntialusta, jonka avulla kauppiaat voivat rakentaa kaupankäyntibottinsa tyhjästä tai käyttää alustalla jo olemassa olevia sääntöjä. Trality on tarkoitettu kokeneille, edistyneille kauppiaille ja myös satunnaisille kauppiaille, jotka haluavat käyttää algoritmista kaupankäyntiä tuottamaan voittoa. Tralityssä on Python Bot -koodieditori, jonka avulla python-käyttäjät voivat luoda robottejaan. Vähemmän edistyneille käyttäjille, jotka eivät osaa koodata, heillä on sääntöjen rakennustyökalu.

 1. Monimutkaisuuden taso

Traalityssä on minimalistinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä/UX käyttäjille. Jotkut sen ominaisuuksista sopivat parhaiten edistyneille kauppiaille, mutta sen sääntöjen rakentajaa voivat käyttää kryptokaupankäynnissä vähemmän tuntevat ihmiset.

 1. Kaupankäyntibottitekniikka (ominaisuudet)
 • Python-koodieditori

Trality tarjoaa käyttäjille sisäänrakennetun python-koodieditorin, jonka avulla voidaan luoda botteja tyhjästä ja kirjoittaa omia strategioitaan. Tämä on hyödyllistä edistyneille kauppiaille, jotka tuntevat ohjelmointikielen. Koodieditori sisältää joitain suosittuja kirjastoja, kuten NumPy, Pandas, Tulip jne.

 • Sääntöjen rakentaja

Niille kauppiaille, jotka eivät osaa koodata, Trality tarjoaa sääntöjen rakentajan, joka on käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa kaupankäyntistrategioitaan vetämällä ja pudottamalla teknisiä indikaattoreita. Tämä sääntöjen rakennustyökalu mahdollistaa strategioiden luomisen Boolen logiikkaa käyttäen.

 • Takaisin testaus 

Traalityssä on jälkitestausominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat testata erilaisia ​​sääntöjä historiatietoihin nähden varmistaakseen suorituskyvyn ennen markkinoille saattamista.

 1. Turvatoimet

Trality käyttää sovellusliittymiä muodostaakseen yhteyden käyttäjien pörsseihin Heillä ei ole suoraa pääsyä tai nostooikeuksia käyttäjien kryptovaroihin. Lisäksi käyttäjien tiedot on salattu päästä päähän, joten kukaan ei pääse käsiksi käyttäjien henkilökohtaisiin tunnistetietoihin.

 1. Joukkueen maine

Tralityn perustivat vuonna 2019 Moritz Putzhammer ja Christopher Helf, joilla on asiantuntemusta taloudesta ja koneoppimisesta.

 1. Laillinen tuki/lisenssi

Rekisteröinnistä tai mistään taloudellisesta lisenssistä ei ole tietoa.

 1. Hinnasto

Traalityllä on nelitasoinen suunnitelma, josta käyttäjät voivat valita

 1. SOTILAS: Tämä on ilmainen suunnitelma. Se tarjoaa käyttäjille enintään 5,000 1 euron kuukausittaisen kaupankäynnin, 1 live-botin, 1 virtuaalibotin ja XNUMX viikon lokien säilytyksen.
 2. RITARI: Tämä suunnitelma maksaa 9.99 €/kk. Käyttäjillä on kuukausittainen kaupankäyntivolyymi 25,000 2 €, 2 live-bottia, 1 virtuaalibottia ja lokin säilytysaika XNUMX kuukausi.
 3. ROOK: Tämä suunnitelma maksaa 39.99 €. Se tarjoaa käyttäjille enintään 250,000 5 euron kuukausittaisen kaupankäynnin, 5 live-bottia, 6 virtuaalibottia ja XNUMX kuukauden lokien säilyttämisen.
 4. QUEEN: Tämä suunnitelma maksaa 59.99 €. Se tarjoaa käyttäjille rajoittamattoman kaupankäyntimäärän, 10 live-bottia, 10 virtuaalibottia ja rajoittamattoman lokin säilyttämisen.
 1. Kaupankäynnin tuki/yhteisö

Tralityllä on aktiivinen sähkesivu kauppiaiden/sijoittajien yhteisölleen. Käyttäjät voivat tehdä tiedusteluja ja saada kaupankäyntitukea Traalityn sähketukichatista.

 1. Yhdistetyt vaihdot

Trality tukee seuraavia Exchange-ohjelmia: Binance, Coinbase Pro, Bitpanda Pro ja Kraken.

4. MUDREX

 1. esittely

Mudrex on automatisoitu kryptosijoitusalusta, jonka avulla käyttäjät voivat sijoittaa joko kauppiaiden strategioihin, käyttää valmiita malleja tai rakentaa järjestelmää. Mudrexin avulla voit joko käyttää niiden indikaattoripohjaisia ​​botteja tai luoda botin tyhjästä tai käyttää muiden kauppiaiden rakentamia botteja.

 1. Monimutkaisuuden taso

Mudrex on tehnyt työtä varmistaakseen, että aloittelevat kauppiaat, joilla ei ole koodaustietoa, voivat käyttää bottiaan menestyksekkäästi ja tehdä voittoja. Sääntöjen rakentaja perustuu visuaaliseen lohkologiikkaan kaupankäyntijärjestelmän eri osien yhdistämiseksi. Jokainen lohko voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaan. 

 1. Bottitekniikka/ominaisuudet
 2. Vedä ja pudota -työkalu: Käyttäjät voivat määrittää kaupankäyntistrategiansa käyttämällä Mudrexin tarjoamaa vedä ja pudota -työkalua.
 1. Backtesting: Mudrex antaa käyttäjille mahdollisuuden testata kaupankäyntistrategioitaan historiallisiin tietoihin verrattuna varmistaakseen, kuinka tehokas tai tehoton se olisi, ennen kuin se julkaistaan. Vedä ja pudota -ominaisuus helpottaa tätä jonkin verran.
 1. Mallistrategiat: Mudrexillä on 7 suurta kaupankäyntistrategiaa, joista käyttäjät voivat valita. Niihin kuuluvat Ichimoku, Simple MA Crossover, Directional Movement -indikaattori, Bear Hangingman -strategia, Aaron Oscillator -strategia, Bollinger Bands ja Stable Coin Oscillator.
 1. Suorituskykypisteet: Auttaakseen käyttäjiä valitsemaan hyvän robotin, joka sopii heidän riskiin ja palkitsevaan ruokahaluansa, Mudrex tarjoaa suorituskykypisteet, jotka vaihtelevat 0–10. Mitä suurempi luku, sitä parempi on strategian riski ja palkkio. Pisteitä alle tai yhtä suuria kuin 4 pidetään huonona, 5-7 pidetään keskimääräisenä, kun taas 8 ja sitä enemmän pidetään hyvänä.
 1. Turvatoimet

Mudrex tallentaa kaikki tärkeät tiedot käyttämällä pankkitason AES-256-salausta. Kaikki API-liikenne on suojattu ja kulkee SSL:n kautta ja käyttää TLS 1.2:ta estääkseen kolmansia osapuolia salakuuntelemasta yhteyttäsi.

 1. Joukkueen maine

Mudrexin perustavat Edul Patel, Alankar Saxena ja Prince Arora, joilla on kokemusta aikaisempien startup-yritysten rakentamisesta ja työskentelystä finanssialalla. Mudrex on Y CoCombinatorin tukema kaupankäyntialusta.

 1. Laillinen tuki/lisenssi

Rekisteröinnista tai taloudellisesta lisenssistä ei ole tietoa.

 1. Hinnasto

Mudrexillä on Free Basic -suunnitelma ja maksettu premium-sopimus. Ilmaisessa paketissa käyttäjä voi aloittaa live-lähetyksen sääntöjen mukaan, mutta sen sijoitusraja on 500 dollaria. Kuitenkin, kun kirjaudut maksulliseen palkkiosuunnitelmaan, joka on 19 dollaria kuukaudessa, ilmainen ilmainen raja kasvaa 2,500 XNUMX dollariin.

Kun maksetun suunnitelman 2,500 0.5 dollarin raja saavutetaan, käyttäjiltä veloitetaan XNUMX %:n sijoitusmaksu summasta, jonka he sijoittavat strategioihin Mudrexin alustan kautta ajan myötä.

 1. Kaupankäynnin tuki/yhteisö

Ne ovat valikoivia, missä suunnitelmissa on pääsy asiakaspalveluun. Esimerkiksi vakiosopimus voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun vain sähköpostin/discordin kautta. Heillä on myös käyttäjilleen sähkeyhteisö. Heidän tukisivullaan on kuitenkin kattava luettelo vastatuista kysymyksistä, joista on hyötyä käyttäjille.

 1. Yhdistetyt vaihdot

Mudrex tukee 6 vaihtoa: Binance, Okex, Coinbase Pro, Bitmex, Bybit ja Deribit.

5. Katkarapu

 1. esittely

Katkarapu on a crypto trading bot alusta, joka tarjoaa käyttäjille automaattisen salkunhallinnan ja sosiaalisen kaupankäynnin ominaisuuksia. Shrimpyn avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden pörssiinsä ja automatisoida kaupankäyntiään. Heillä on myös mahdollisuus kopioida automaattisesti kryptokauppiaita Shrimpy-alustalla. 

 1. Monimutkaisuuden taso

Shrimpyllä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, koska käyttäjien, varsinkin aloittelijoiden, on melko helppoa selata verkkopohjaista alustaa ja käyttää sitä.

 1. Bottitekniikka (ominaisuudet)
 • Salkunhoito: Shrimpy antaa käyttäjien hallita portfolioitaan hyödyntämällä vakiintuneita käyttäjästrategioita, luomalla muita strategioita ja automatisoimalla portfolionsa. Shrimpy auttaa automatisoimaan salkun hallintaa mahdollistaen esimerkiksi salkun tasapainotuksen, stop lossin, dollarikustannusten keskiarvon jne.
 • Sosiaalinen Trading: Tämän avulla heidän käyttäjänsä voivat seurata ja seurata vakiintuneiden kauppiaiden strategioita. Käyttäjillä on mahdollisuus selata ja etsiä parhaita kryptokauppiaita ja -johtajia ja seurata heidän kauppaansa. Nämä johtajat vastineeksi saavat mahdollisuuden ansaita rahaa kopioiduista kaupoista.
 • Backtesting: Jotta käyttäjät voivat saada parhaan hyödyn mukautetuista strategioistaan, käytössä on jälkitestausominaisuus, jonka avulla näet, kuinka strategiat toimivat reaaliajassa. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden iteroida, kunnes he saavuttavat täydellisen portfolion allokoinnin.
 1. Turvatoimet

Shrimpy varmistaa turvallisuuden API-avaimien avulla. Jokainen API-avain on turvallisesti salattu ja tallennettu FIPS 140-2 -valmiutetuilla laitteistosuojausmoduuleilla (HSM) vaihto-API-avaimien luottamuksellisuuden ja eheyden suojaamiseksi. Shrimpy vaatii vain kyvyn lukea tietoja ja tehdä kauppoja, joten käyttäjien varoja ei voida suoraan käyttää tai poistaa pörssistä. Käyttäjiä rohkaistaan ​​myös käyttämään 2FA-palveluita tiliensä suojaamiseen. 

 1. Joukkueen maine

Shrimpyn perustivat vuonna 2018 Michael McCarty ja Matthew Wesley.

 1. Laillinen tuki/lisenssi

Rekisteröinnista tai taloudellisesta lisenssistä ei ole tietoa.

 1. Hinnasto

Shrimpyllä on kolmiportainen hinnoittelusuunnitelma. Ne sisältävät:

 1. Käynnistin: Tämä maksaa 15 dollaria kuukaudessa ja on suunnattu sijoittamisen aloittaville. Käyttäjät voivat yhdistää 5 vaihtotiliä ja 3 portfoliota vaihtotiliä kohden. 
 1. ammattilainen: Tämä maksaa 63 dollaria kuukaudessa ja on suunnattu käyttäjille, jotka tarvitsevat sijoituksensa perusteellisen hallinnan. Käyttäjät voivat yhdistää 10 vaihtotiliä ja 5 portfoliota vaihtotiliä kohden.
 1. yritys: Tämä maksaa 299 dollaria kuukaudessa ja on suunnattu yrityksille, jotka etsivät yritystason salkunhoitoa. Käyttäjät voivat yhdistää 25 vaihtotiliä ja 10 portfoliota vaihtotiliä kohden.
 1. Kaupankäynnin tuki/yhteisö

Shrimpyllä on tukisähköposti, johon käyttäjät voivat ottaa yhteyttä ongelmatilanteissa. Sillä on myös Youtube-, Reddit- ja Discord-yhteisön tukikanava käyttäjille.

 1. Yhdistetyt vaihdot

Shrimpy on yhdistetty seuraaviin pörsseihin: Kucoin, Binance, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, Binance.us, Kraken, Poloniex, Gemini, Bibox, Bitmart, Huobi Global, HitBTC, Okex, Bitstamp, Bitfinex