Salausautomaattinen kaupankäynti

Bear Market, Bull Market vai?

Bitcoin / Yhdysvaltain dollari (COINBASE:BTCUSD) karhumarkkinat vai härkämarkkinat?

Sijoittajat ja kauppiaat ovat ihmisiä, joilla on tunteita, pelkoja ja ennakkoluuloja. Voittaakseen jokapäiväisen elämän epävarmuuden he tarvitsevat asioita, jotka antavat heille turvallisuuden tunteen. karhumarkkinat, härkämarkkinat vai?

Tietyn "tunnisteen" antaminen tapahtumille, esineille tai muiden ihmisten käytökselle auttaa kaikkia luokittelemaan ympärillämme tapahtuvan mielemme suunnitelmien mukaan.

Kaupankäynnissä tapahtuu usein sama prosessi. Nyt on kulunut viikkoja, jolloin kauppiailla on vaikeuksia vastata kysymykseen, olemmeko karhumarkkinoilla?

Miksi nykyisten markkinaolosuhteiden merkitseminen on niin tärkeää, kun sinun on tarkasteltava hintaa?

Mielenkiintoista on, että vuonna 2019 hinta Bitcoin nousi 200 %, mutta kukaan ei muista Bull-markkinoita vuonna 2021, vaikka tällaiset tuotot missä tahansa muussa omaisuusluokassa olisivat saaneet olla hyvin merkittyjä. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kryptohinnan muutoksilla on erilainen mittakaava.

Fibonacci-retracements ovat arvokas tapa mitata hinnanmuutoksen suuruutta. 200 % noususta huolimatta Bitcoin vain 61 % karhumarkkinoiden aikana koetusta romahduksesta. soveltamalla samaa logiikkaa nykyiseen hintatoimintoon, Bitcoin on löytänyt tukea täsmälleen samalla 61 %:n tasolla laskettuna alhaalta syyskuussa 2020.

Jos nykyinen tuki kestää, "Bear market" -merkki arkistoidaan jälleen nopeasti.