Salausautomaattinen kaupankäynti

Huonot uutiset, hyvä uutinen

Markkina-arvo BTC-dominanssi, % (TRADINGVIEW:N LASKEMINEN) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Kiina kieltää (taas kerran) kryptotoimintaa, ja vain uutiskanavat näyttävät välittävän siitä. Kryptomarkkinat reagoivat eri tavalla.

Positiivinen reaktio huonoihin uutisiin on yksi suurimmista nouseva signaaleja, joita kokeneet sijoittajat odottavat arvioidakseen markkinoiden tunnelmaa. Voit väittää, että Kiinan FUD ei ole enää uutinen, mutta se voi aina edustaa uutta mahdollisuutta keinottelijoille työntää markkinat alas.

Markkinat tuskin reagoivat uutiseen, ja se pysyy taukotilassa ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen. Laajemmin katsottuna näet, kuinka markkinat liikkuvat sykleissä, jotka kestävät keskimäärin kahdesta kolmeen kuukautta.

Kaavio näyttää kuinka Bitcoinin hinta (oranssi viiva) ja dominanssi (sininen viiva) kehittyivät viimeisen vuoden aikana. Yhdistämällä molemmat trendit voit arvioida, kuinka voit optimoida portfoliosi allokoinnin ja mitkä strategiat voisivat toimia paremmin seuraavien parin kuukauden aikana.

Mikäli markkinavaiheiden sarja alkaa lokakuusta 2020 lähtien, Altcoins voi menestyä merkittävästi heikommin Bitcoin . Perspektiivissä Bitcoin Dominanssi on tällä hetkellä ennätyksellisen alhaalla, mikä vahvistaa tätä opinnäytetyötä vielä enemmän.

Aika näyttää, sillä välin on parempi omaksua joustava lähestymistapa ja olla valmis käsittelemään seuraavaa lukua.