Salausautomaattinen kaupankäynti

Takaisin radalle

Crypto Total Market Cap, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Kryptomarkkinoiden tunnelma muuttui "uudet karhumarkkinat alkoivat"To"eläköön härkämarkkinat”muutamassa viikossa.

Kun tarkastellaan kokonaiskuvaa kryptomarkkinoiden arvosta alhaalta maaliskuussa 2020, asiat selkenevät. Vuoden 2021 ensimmäisten kuukausien aikana kasvanut liiallinen euforia vaati nollausta. The RSI taltioi tämän yleisen heikkouden tarkasti, ja alemmat huiput poikkesivat korkeammista ennätyksistä markkinatrendin aikana.

Toukokuun suuri romahdus oli helppo sekoittaa pitkittyneen laskutrendijakson alkuun. Mutta kun markkinat palautuivat täsmälleen nousevan trendin pohjalle, sijoittajat ja kauppiaat löysivät luottamusta kääntyä nouseva taas kerran.

Rebound tapahtui myös 61.8 %:n Fibonnaci-tasolla, mikä lisäsi alueen merkitystä vahvana tukena tulevaisuudessa. Lyhyellä aikavälillä 23.6 % on ensimmäinen tuki takaisinvedon tapauksessa. Vihreään laatikkoon keskittyminen hyödyttäisi trendin pitkän aikavälin kehitystä. Pitäisi Bitcoin jäähtyä alle 50,000 XNUMX dollarin, se voisi olla hyvä tilaisuus Altcoineille kunnia .

Laskujen kerääminen ja pitkien strategioiden skaalaaminen ovat edelleen paras tapa hyödyntää nykyinen markkinatilanne. Trendi on aina ystäväsi, kuitenkin!