automatisoitu kaupankäynti kaupankäyntinäkymällä
Salausautomaattinen kaupankäynti

Automatisoitu kaupankäynti TradingView'n avulla – nyt livenä Coinrule

Meillä on ilo ilmoittaa, että TradingView-signaalit ovat nyt käynnissä Coinrule. Automatisoitu kaupankäynti TradingView:lla ei ole koskaan ollut helpompaa!

Sinulla on nyt pääsy maailman suurimpaan teknisten indikaattorien ja strategioiden tietokantaan. TradingView tarjoaa lukemattomia kaupankäyntiasetuksia, joita voit mukauttaa tarpeidesi mukaan ja suorittaa kauppoja suosikki kryptopörssissäsi.

Tämä uusi julkaisu on linjassa tavoitteemme kanssa antaa harrastajakauppiaille mahdollisuus kilpailla hedge-rahastojen ja ammattisijoittajien kanssa.

Äskettäin integroitujen TradingView-signaalien avulla voit nyt käydä kauppaa nukkuessasi käyttämällä kaikkia markkinoiden mahdollisia teknisiä indikaattoreita!

Mikä on TradingView?

TradingView on kauppiaiden eniten käytetty kartoitustyökalu. Vuosien kuluessa siitä on kehittynyt suurin kauppiaiden yhteisö. Ei ole parempia paikkoja saada markkinanäkymiä, analyyseja, vinkkejä ja opetusohjelmia. 

TradingView on täydellinen alusta kauppiaille kaikilla tasoilla, koska se yhdistää intuitiivisen käyttöliittymän satoihin edistyneisiin ja muokattavissa oleviin teknisiin indikaattoreihin. TradingView'n käytön aloittaminen on helppoa ja kaupankäyntitaitojen parantaminen joka päivä.

Voit käyttää TradingView'ta kaaviotutkimuksiisi, piirtää trendilinjoja, määrittää tuet ja vastukset, paikantaa kaaviokuvioita, soveltaa teknisiä indikaattoreita ja jopa ajaa täydellisiä käyttövalmiita automatisoituja kaupankäyntijärjestelmiä.

TradingView'lla on myös oma koodauskieli, Pine Editor, jonka avulla voit kehittää täysin räätälöityä kaupankäyntistrategiaasi. 

Kun olet valinnut strategiallesi liipaisimen, voit käyttää webhook-hälytyksiä suorittaaksesi kauppoja käyttämällä Coinrule. Automatisoitu kaupankäynti TradingView'n avulla on helppoa ja antaa kaikille kauppiaille mahdollisuuden tehostaa kaupankäyntistrategioitaan.

Kuinka yhdistää TradingView Coinrule

Automatisoitu kaupankäynti TradingView-signaaleilla Coinrule on premium-ominaisuus, joka on saatavilla Trader- ja Pro-suunnitelmissa.

On Coinrulesääntöeditorissa, sinun on määritettävä toiminto, jonka haluat suorittaa osto- ja myyntisignaalien perusteella. 

Automatisoitu kaupankäynti, jossa TradingView on päällä Coinrule
Automatisoitu kaupankäynti, jossa TradingView on päällä Coinrule

Kun luot signaalin TradingView'ssa, hälytyksen viesti käynnistää toiminnot. Sinulla on maksimaalinen joustavuus valitsemasi signaalin valinnassa, ja voit muokata sitä haluamallasi tavalla.

TradingView-signaali
TradingView-signaali

Lisää esimerkkejä TradingView:n yhdistämisestä Coinrule, voit tarkistaa tämän artikkeli joka tarjoaa lisätietoja ja vinkkejä aloittamiseen.

Tehosta automatisoitua kaupankäyntiäsi TradingView'n avulla

TradingView-signaalit tarjoavat enemmän tehoa ja joustavuutta sääntöillesi. 

Sen lisäksi, että laajennat merkittävästi sääntösi käynnistävien indikaattorien valikoimaa, voit nyt suorittaa kauppoja kaikkien omaisuusluokkien ja lukemattomien indeksien tietojen perusteella.

Esimerkkinä dippien ostaminen Altcoinsista vain, jos Bitcoinin määräävä asema jää tietyn kynnyksen alapuolelle. Vaihtoehtoisesti voit ostaa Bitcoinia, jos S & P500, maailmanlaajuinen osakeindeksi, on nousussa. Ainoa raja on luovuutesi!

Yhdistä signaalit kanssa Coinrule sisäänrakennetut IFTTT-pohjaiset ehdot ainutlaatuisen kaupankäyntikokemuksen takaamiseksi, varmistaen, että kaupankäyntistrategiasi käy kauppaa vain parhaiden markkinaolosuhteiden vallitessa.

TradingView-signaalit yhdistettynä Coinrule IFTTT logiikkaa
TradingView-signaalit yhdistettynä Coinrule IFTTT logiikkaa

Coinrule on käyttäjäystävällisin älykäs avustaja automatisoituun kaupankäyntiin, joka ei vaadi yhtä koodiriviä. Mutta oletko kehittäjä? Meillä on nyt myös sinut. Pine Scriptin avulla voit kehittää mukautetun kaupankäyntijärjestelmän ja käyttää sitä Coinrule minuutteina. 

Jos et ole vielä TradingView-käyttäjä, voit käyttää tästä linkistä saat 30 päivän kokeilujakson ilmaiseksi.

Se on niin helppoa. Kokeile automaattista kaupankäyntiä TradingView'n avulla nyt. Tämä uusi julkaisu muuttaa kaupankäyntipelisi!


Luo ensimmäinen sääntösi käyttämällä TradingView-signaaleja nyt.