Salausautomaattinen kaupankäynti

AI-kauppa tulee NASDAQ:iin

Yksinkertaisin tekoäly osakekauppaan

Helpoin AI Automaatio markkinoilla on laskeutunut Stock Trading maalle. Sen perustamisesta lähtien Coinrule on yksinkertaistanut kaupankäyntiä ja antanut enemmän valtaa yksityissijoittajille. Tänään, Coinrule laajenee perinteisille markkinoille, NASDAQ ja NYSE, kiitos mukaan lukien alpakka, tunnettu yhdysvaltalainen osakevälittäjäkumppani.

Lue tätä kuinka yhdistää Alpaca Coinrule ja aloita automaattinen kaupankäynti tänään.

Miksi osakekauppa?

Kryptovaluutat ovat leipäämme, mutta ymmärrämme, että sijoitusmaailma on laaja ja monipuolinen. Monet käyttäjät ilmaisivat halunsa monipuolistaa salkkujaan ilman, että heidän tarvitsee hypätä useiden lompakoiden välillä. Integroimalla osakekauppa osaksi Coinrule, käyttäjillä on molempien maailmojen parhaat puolet ja usean asteen volatiliteetti pelata.

Testaus Paperilompakolla

Niille, jotka ovat vain upottamassa varpaitaan osakekauppaan, Alpaca Paper Trading on saatavilla myös osoitteessa Coinrule. Tämän simulointiympäristön avulla käyttäjät voivat harjoitella kauppaa virtuaalisella rahalla, mikä antaa heille mahdollisuuden oppia, tarkentaa ja täydentää strategioitaan ennen live-lähetyksen aloittamista.

Alpaca on käyttäjien saatavilla kaikkialla maailmassa, maantieteellisiä rajoituksia ei ole. Muista kuitenkin, että automaattinen kaupankäynti on saatavilla vain NASDAQ-kaupankäyntiaikoina: 9.30-4 maanantaista perjantaihin EST-aikaa.

Automatisoidun osakekaupan edut päällä Coinrule:

  • Yksinkertaistettu kaupankäyntikokemus: olitpa aloittelija tai kokenut kauppias, CoinruleIntuitiivinen käyttöliittymä tekee automaattisesta osakekaupankäynnistäsi saumattoman
  • Monipuolistaminen: sekoita, yhdistä ja tasapainota portfoliosi kryptovaluuttojen ja perinteisten osakkeiden kanssa yhdessä paikassa
  • Sääntöihin perustuva kaupankäynti: aivan kuten kryptovaluuttojen kanssa, aseta kriteerisi ja anna Coinrule AI hoitaa loput
  • Reaaliaikainen näkemyss: Sukella syvälle analytiikkaan hienosäätääksesi strategioitasi

Pattern Day Trader -rajoitus: Coinrule Sain sinut suojatuksi

Tärkeä huomautus kaikille osakekauppiaille, erityisesti yhdysvaltalaisille, on mallipäiväkauppiaiden (PDT) sääntö. Tämä sääntö määrää, että jos elinkeinonharjoittaja tekee vähintään neljän päivän kaupat (ostaa ja myy osakkeita saman päivän aikana) viiden arkipäivän aikana, häntä pidetään mallipäiväkauppiaana ja hänen on säilytettävä vähintään 25,000 XNUMX dollarin osakesaldo. heidän tilinsä.

Tämän rajoituksen monimutkaisuudella on potentiaalisia sudenkuoppia bot-kauppiaille. Siksi Coinrule sisällytetty virhekartoitus PDT-rajoituksen käyttöön Coinrule. Jos kohtaat tämän virheen sääntöjä määrittäessäsi, Coinrule varoittaa sinua ja varmistaa, että pysyt ajan tasalla ja vältät mahdolliset tilirajoitukset.

Valtuutettu kaupankäyntimatka

Tämä integraatio on jälleen yksi askel tarjotakseen yksityissijoittajille kattavan, intuitiivisen ja voimaannuttavan kaupankäyntikokemuksen. Käytpä sitten kauppaa kryptovaluutoilla tai osakkeilla, Coinrule on täällä yksinkertaistamaan prosessia, vähentämään riskejä ja lisäämään mahdollisia palkintojasi.

Sukella NASDAQ-osakekaupan maailmaan Coinrule tänään Alpacan kanssa ja valjastaa automaation voima. Tee kaupankäyntistrategioistasi tehokkaampia kuin koskaan.

Hyvää Trading