Edistyneet ilmaisimet Hitbtc:ssä
Salausautomaattinen kaupankäynti

Automatisoitu kaupankäynti Hitbtc:ssä – edistyneet indikaattorit nyt saatavilla Coinrule

Meillä on ilo ilmoittaa siitä automaattinen kaupankäynti HitBTC:ssä on nyt tehokkaampi teknisten merkkivalojen ollessa päällä Coinrule.

Kehittyneiden indikaattoreiden avulla voit rakentaa sääntöjä, jotka mukautuvat markkinaolosuhteisiin kolmanneksi korkeimmalle pörssille käytettävissä olevien kauppaparien mukaan. HitBTC tukee yli 900 salausomaisuutta jonka avulla voit käyttää parhaita sääntöjä suurella määrällä kolikoita markkinoilla. 

HitBTC on yksi vakiintuneimmista, turvallisimmista ja innovatiivisimmista kryptovaluuttojen pörsseistä, ja edistynyt API-integraatio tarjoaa erittäin nopean toteutuksen. He lisäävät jatkuvasti uusia tokeneita, mikä antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet parantaa tuottoasi.

Uusia kaupankäyntistrategioita

Yhdessä kehittyneiden strategioiden kanssa, jotka käyttävät teknisiä indikaattoreita, mahdollisuudet ovat loputtomat. 
Voit nyt rakentaa HitBTC:n automatisoituja kaupankäyntistrategioita Liukuva Keskiarvo ja Suhteellisen vahvuuden indeksi.

Alla olevan kaltaiset strategiat sisältävät tehokkaita teknisiä indikaattoreita yhdistettynä Coinrulen "kaikki kolikko" -ominaisuus toimii yli 900 kolikolla. Avaa valtavat mahdollisuudet uida markkinoilla!

automatisoi kaupankäynti HitBTC:ssä
HitBTC:n edistyneet indikaattorit dippien ostamiseen

Luo oma sääntö käyttämällä Coinrulen monipuolista sääntöeditoria tai selaa parhaiten toimivia strategioitamme mallikirjasto . Opi lisää lukemattomista kaupankäyntiideoista ja resursseista kattavasta artikkelistamme Tietoa

Teknisten indikaattorien avulla käyttäjät kaikkialla maailmassa voivat tehostaa HitBTC:n automatisoitua kaupankäyntiä ja hallita salkkuaan ilman stressiä!

Mikä on Coinrule

Coinrule on käyttäjäystävällisin älykäs apulainen, jolla voit rakentaa kaupankäyntisääntöjäsi suosikkipörsseidesi välillä. Se on "jos-tämä-niin-tuo" kryptovaluutoille. Suorita kaupankäyntisuunnitelmasi 24/7 sen sijaan, että istuisi tuntikausia kaavioiden edessä.

Crypto Bull Market tarjoaa nyt lukemattomia mahdollisuuksia joka päivä. Saadaksesi ne kiinni milloin tahansa, tarvitset oikeat työkalut ja parhaat kryptokaupankäyntistrategiat.

Luo oma automaattinen strategiasi nyt!