Salausautomaattinen kaupankäynti

Tammikuussa…

Kuten tammikuussa, niin menee loppuvuosi, on Wall Streetin sanonta, joka on ollut väärässä vain 10 kertaa vuoden 1950 jälkeen. Kuinka paljon tämä koskee kryptomarkkinoita?

Tammikuussa 2021 krypton kokonaismarkkina-arvo kasvoi noin 28 %. Tammikuussa 2020 sama mittari kasvoi 36 %. Toisaalta syvä Crypto Winter alkoi vuonna 2018 – kokonaismarkkina-arvo laski 20 % saman vuoden tammikuussa.

Jos historia toistaa itseään, kryptomarkkinoilla saattaa olla heikko vuosi, puhumattakaan viime päivien näkemästämme lyhytaikaisesta noususta.

Tietenkin tämän kolumnin yleinen teema on ollut kuinka paljon krypto on kehittynyt vuoteen 2018 verrattuna. Vaikka jotkin osat markkinoista olisivat laskusuuntaisia, saattaa olla merkittäviä mahdollisuuksia ja minisyklejä sellaisilla alueilla kuin hajautettu rahoitus, NFT, GameFi. , L2s ja niin edelleen.

Kuitenkin menestyäkseen hyvin tällaisilla markkinoilla tarvitaan enemmän ponnistuksia, koska "Up Only" -ajat olisivat ohi. Tammikuussa 2022 on kuitenkin vielä reilut puoli kuukautta aikaa, joten yllätysralliin riittää aikaa tunnelman nostamiseen. Ja vaikka tammikuu menisi huonosti, ehkä kryptomarkkinoilla on meille positiivisia yllätyksiä.

Yksi positiivinen katalysaattori, kuten toinen iso yritys, joka laittaa BTC:n taseeseensa, saattaa olla kaikki mitä tarvitaan nostamaan markkinat pois tammikuun bluesista.