ovat kryptovaluutat rahoituksen tulevaisuus
Salausautomaattinen kaupankäynti

Ovatko kryptovaluutat tulevaisuutta? Tässä on pitkän aikavälin näkymä

Vuoteen 2021 mennessä olet todennäköisesti kuullut kryptovaluutoista jollain tavalla tai muodossa. Kun otetaan huomioon krypto-sfääriin liittyvä kasvava huomio ja julkisuus, kauppiaat ja sijoittajat hyppäävät kelkkaan ja haluavat hyväksyä rahoituksen uuden tulevaisuuden. Tutkimusten mukaan lähes 15 % amerikkalaisista omistaa kryptovaluuttoja kuten Bitcoin, Ethereum ja Dogecoin. Kyllä, meemikolikko.

Mielenkiintoista on, että merkittävä osa näistä sijoittajista on sijoittanut näihin varoihin viimeisen kahden vuoden aikana. Joten riippumatta siitä, mitä kaikki ajattelevat, on olemassa suuri mahdollisuus, että kryptovaluutat voivat vaikuttaa sinuun, liiketoimien tulevaisuuteen ja maailmantalouteen.

Lähes 10,000 XNUMX ainutlaatuista kryptovaluuttaa on listattu eri pörsseissä, joten uusia kryptovaluuttojen muotoja luodaan jatkuvasti. Lisäksi suuret yritykset, kuten Tesla, Paypal ja Microstrategy, ovat kaikki osoittaneet kiinnostuksensa kryptovaluuttoja kohtaan investoinneilla, adoptoinneilla ja muilla viime kuukausina. Tällaiset uutiset saavat jonkun ajattelemaan. Ovatko kryptovaluutat tulevaisuutta? Otetaan selvää.

Mitä kryptovaluutat ovat?

Niille, jotka ovat vielä uusia kryptovaluuttojen käytössä, älä huoli; olemme turvassa. Liikaa yksityiskohtiin menemättä kryptovaluutat ovat lohkoketjuteknologiaan perustuva digitaalisen valuutan muoto. Mikä tekee kryptovaluutoista niin ainutlaatuisen, on taustalla oleva tekniikka: lohkoketjut. Esitelty ratkaisuna DDoS:lle, lyhenne sanoista hajautettu palvelunesto, blockchain-teknologia otti käyttöön muuttumattoman, jäljitettävän ja hajautetun pääkirjan asiakirjojen aikaleimoille.

Vuoteen 2009 mennessä Satoshi Nakamoto, mysteerihahmo, esitteli ensimmäisen ihmisen tunteman kryptovaluutan, Bitcoinin, julkaisemalla valkoisen kirjan Internetissä vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen. Siitä lähtien rahoitusmaailma ei ole koskaan ollut entisellään. Bitcoin otettiin käyttöön keskitettyjen rahoituslaitosten luontaisten ongelmien ratkaisemiseksi, jotka hallitsevat globaaleja talouksia luomalla hajautetun järjestelmän. Tämä tarkoittaa, että keskusviranomainen ei sääntele, valvo tai valvo kryptovaluuttoja. Sen sijaan konsensusmekanismi, jota kaikki verkossa noudattavat, pitää hallussaan ja ohjaa kunkin kryptovaluutan toimintaa.

Luomalla digitaalisen valuuttansa blockchain-teknologiaan Bitcoin varmisti, että kaikki verkostoon osallistuvat voivat käyttää etuja, kuten turvallisuutta, läpinäkyvyyttä ja luottamusta. Bitcoin teki niin perustamalla vertaisversion sähköisestä käteisrahasta, jonka avulla verkkomaksut voidaan lähettää suoraan elimestä toiseen ilman, että joutuisi käymään läpi keskitettyjen välittäjien vaivaa.

Miten kryptovaluutoilla on tulevaisuus?

Viimeisen vuosikymmenen aikana kryptovaluutat ovat kasvaneet merkittävästi. Kun yhä useammat käyttäjät, sijoittajat ja kauppiaat liittyvät ekosysteemiin, markkinoille tulee mahdollisuuksia. Kun otetaan huomioon kryptovaluuttojen kehitys vuosien aikana, alan arvo on yli 2 biljoonaa dollaria, ja pelkästään Bitcoinilla vaihdetaan päivittäin 3 miljardia dollaria.

Bitcoin USD päivittäisen kaupan volyymi mukaan Blockchain.com

Kryptovaluutat ovat nykyään finanssimaailman johtajia, ja digitaaliset valuutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, pärjäävät poikkeuksellisen hyvin. Vaikka kryptovaluutat ovat suhteellisen kehittymässä perinteisiksi omaisuuseriksi, niillä on monia mahdollisuuksia kasvaa, kehittyä ja lopulta korvata tuntemamme rahat. Joten nyt saatat ihmetellä, ovatko kryptovaluutat pian laajalti hyväksytty valuutta.

Bitcoin hallitsee edelleen markkinoita sen jälkeen, kun se esiteltiin yli kymmenen vuotta sitten; samoin Ethereum ei ole kaukana jäljessä. Huolimatta valitettavista kaatumisista vuosien varrella, omaisuuden todennäköisyys saavuttaa miljoonan dollarin arvo näyttää joidenkin asiantuntijoiden mielestä epätodelliselta. Asiantuntijat ehdottavat, että dollarin juuret ovat syvällä, koska maailman johtava selvitysvaluutta ja kryptovaluuttoja ei ole vielä otettu käyttöön maailmanlaajuisesti. Se voi kuitenkin tuntua väistämättömältä.

Makrokuva positiivisena myötätuulena

Dollarin vaikutuksen hitaasti heikkeneessä ja Yhdysvaltojen velkojen maksukyvyn heikkeneessä kryptovaluuttojen yleistyminen suuntautuu vuoden 2021 toiselle neljännekselle. Vaikka sijoittajat pitävät kryptovaluuttoja enimmäkseen kannattavina ja arvokkaina sijoituksina, yritykset ja suuret organisaatiot ottavat valuutan käyttöön. maksutavat.

Yhä useammat yritykset hyväksyvät ja käyttävät kryptovaluuttoja kansainvälisessä kaupassa, erityisesti alikehittyneissä maissa, fiat-valuuttoja korvaavat kryptovaluutat voivat tuntua todellisemmilta, kun maksujättiläiset, Paypal, Mastercard, Visa ja Venmo antavat miljoonille kauppiaille mahdollisuuden hyväksyä kryptovaluuttoja maksuvaihtoehtona. vuosi.

Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat liittymässä krypto-sfääriin perustuen peloihin ja spekulaatioihin, että keskuspankit maailmanlaajuisesti laskevat valuuttojensa arvoa. Sitä vastoin tämän laajalle levinneen pelon vuoksi Bitcoinin ja Ethereumin hinta on yli nelinkertaistunut viime vuoden kesäkuusta, ja omaisuuden arvo oli 39,000 2700 dollaria ja XNUMX XNUMX dollaria kirjoitettaessa.

Kryptovaluuttojen tulevaisuus näyttää valoisalta kaavioita katsottuna

Kansainvälisen valuuttarahaston mukaan pandemia ennakoi velkojen kasvun alkavan uudelle kriisille. Tällä hetkellä kehittyneiden ja alikehittyneiden maiden velkaantuminen on noussut yli 70 prosenttiin niiden taloudellisesta tuotosta, mikä antaa kryptovaluutoille enemmän tilaa käsitellä tavoitettaan korvata fiat-valuutat vaihtovälineenä.

Miksi kryptovaluutat eivät ole vielä korvanneet perinteistä rahaa?


Mikä siis saa Ethereumin ja Bitcoinin kaltaiset omaisuudet hallitsemaan maailmaa. Kaikista kryptovaluuttojen ketjuun liittyvistä rajoituksista on niiden pahamaineinen volatiliteetti ja herkkyys spekulaatiolle. Esimerkiksi Bitcoinin hinta putosi 59,000 39,000 dollarista 4,300 2,700 dollariin yhdessä viikossa. Samoin Ethereum putosi kaikkien aikojen ennätyksestään, XNUMX XNUMX dollarista, XNUMX XNUMX dollariin alle viikossa.

Asiantuntijat ehdottavat, että useimmat kryptovaluuttasijoittajat uskovat vakaasti, että omaisuuden volatiliteetti, arvaamattomuus ja herkkyys spekulaatioille ovat keskeinen syy siihen, miksi varat eivät ole vielä korvanneet perinteistä valuuttaa.

Omaisuuden volatiliteetilla on ratkaiseva rooli kryptovaluuttojen käyttöönotossa jokapäiväisiin tapahtumiin. Esimerkiksi Bitcoinin arvo on laskenut 27 % ja Ethereumin hinta on laskenut 25 %.

Ei ole silmiä avaavaa, kuinka kryptovaluutat eivät ole vielä tunkeutuneet maailmanlaajuiseen käyttöön, kun otetaan huomioon, kuinka aggressiivisesti arvo voi muuttua yhdessä yössä. Tällä hetkellä kaikki johtopäätökset viittaavat siihen, että kryptovaluuttoja ei voida toteuttaa; ratkaisu on kuitenkin ajassa. Kun Ethereum ja muut kryptovaluutat, kuten PolkaDot, ottavat käyttöön innovaatioita markkinoilla, saamme todennäköisesti nähdä kryptovaluuttojen hyväksynnän laajasti maailmanlaajuisesti.

Viimeiset huomautukset

Muun muassa Crypto ETF:ien, Tokenized Stocks, NFT:iden käyttöönoton myötä kryptovaluutat ovat matkalla tulevaisuuteen, jossa se todennäköisesti muuttaa elämäämme dramaattisesti. Kryptovaluuttoihin sijoittamisesta on tullut helpompaa kuin koskaan. Teknologian rajoitukset ja luontaiset riskit ovat kuitenkin ainoat rajoittavat tekijät kryptovaluuttojen kasvua. Päinvastoin, on hyvin todennäköistä, että uusi kehitys voittaa nämä rajoitukset ylitetään ajan myötä. Tekniset edistysaskeleet ja innovaatiot tapahtuvat salausalalla nopeasti. Mitä mieltä sinä olet? Ovatko kryptovaluutat rahoituksen tulevaisuus?

Etsitkö lupaavimpia kolikoita vuonna 2021? Lue lisää täältä.