Salausautomaattinen kaupankäynti

Alt-Seasons Change

Meemit ovat hauskoja. Ne voivat olla kannattava tilaisuus. Mutta ne voivat olla myös erittäin riskialttiita sijoituksia. Huomenna voi aina ilmaantua toinen meemi, lähdetkö sinäkin siihen? Etsitkö vahvempia vaihtoehtoja?

Kryptoavaruus kehittyy valon nopeudella, ja pääoma virtaa kolikolta toiseen yössä. Kryptomaailma muuttuu päivä päivältä monimutkaisemmaksi, kun uusia esille tulevia projekteja korvataan toisilla vähemmän vetovoimalla. Kun ymmärrät kuinka raha virtaa markkinoilla, voit ennakoida ja saada paremmin kiinni tärkeimmistä sykleistä.

Kaikki on näkökulmista kiinni. Härkämarkkinoilla sellaisen kolikon ostaminen, jonka hinta on noussut 2x, ei ole yhtä hyvä sijoitus kuin toisen, jonka hinta nousee 10x. Silloin sinun on tietysti otettava huomioon suurempi riski, mutta voit kääntää tuloksen eduksesi asianmukaisella riskinhallintajärjestelmällä.

Jos unohdit Meemikausi ja viimeaikainen Metaverse kausi, mikä on seuraava suuri kauppa? Tämän viikon kaavio näyttää valitun kolikkokorin (SOL, MATIC, AVAX, BNB ja FTM) tehokkuuden Ethereumiin verrattuna.

Kerros 1 ja kerros 2 kausi

Layer-1 ja Layer-2 kolikot ovat kokeneet valtavan käyttöönoton vuoden 2021 alussa. Kun markkinat alkoivat jäähtyä vuoden toisella puoliskolla, sijoittajat ja kauppiaat ottivat voittoa, mikä johti vakavaan korjaukseen. Pudotuksen jälkeisen pitkän konsolidointijakson jälkeen nämä L2- ja L1-kolikot alkavat hävitä.

Ryhmänä he menestyvät nyt jälleen merkittävästi Ethereumin yli. Se on laajempi riskin signaali, joka voi johtaa vahvaan Altseasoniin, jos Bitcoin pitää kaupankäynnin sivuttain jonkin aikaa.

Kaikista paras? Ethereum ei loppujen lopuksi näytä pahalta. Kun sen valta-asema on puhkeamassa, korkealaatuisten kolikoiden potentiaalinen nousu näyttää vieläkin suuremmalta.

Ethereumin määräävä asema