Salausautomaattinen kaupankäynti

AI Meets Crypto

Viime viikolla OpenAI:n toimitusjohtaja Sam Altman ilmaisi halunsa kerätä 7 biljoonaa dollaria eli 3.5 kertaa kryptomarkkinoiden kokonaispääomaa sirujen suunnittelun ja valmistuksen rahoittamiseksi, jotta se vastaa tekoälyteknologian kasvavaan kysyntään. Tämä investointi on niin suuri, että se on inspiroinut osallistujia ajattelemaan enemmän eksponentiaalista kasvua. Miksi puhumme tästä krypto-uutiskirjeessä? Koska kryptokauppiaat ymmärtävät eksponentiaalisen kasvun hyvin. Myös siksi, että Crypto-AI-kertomus on lähtenyt liikkeelle. Tekoälykolikoiden hinnat viime viikkoina ovat heijastaneet tätä suuntausta. Yllä olevassa kaaviossa kuvattu Bittensorin TAO-tunnus on kasvanut eksponentiaalisesti joulukuusta lähtien. CoinGeckon mukaan tekoälytokeneiden markkina-arvo on kuitenkin vain 16 miljardia dollaria, mikä on alle 1 % kryptomarkkinoiden kokonaismarkkinoista. Meemimerkkien arvo on 23 miljardia dollaria.

Krypto ja tekoäly ovat olleet kaksi eniten puhuttua teknologiaa viimeisen viiden vuoden aikana. Ottaen huomioon kasvavan adoption, on järkevää, että ne menevät päällekkäin. Mutta monet uskovat, että nämä kaksi tekniikkaa ovat pohjimmiltaan vastakkaisia ​​toisiaan vastaan. Krypto helpottaa hajauttamista. Tekoäly kukoistaa ja mahdollistaa keskittämisen niiden mallien kautta, joihin se perustuu.

Risteys on paikka, jossa Blockchain-tekniikka voisi tehostaa hajautettuja tekoälymalleja. Crypto palkitsee osallistumisen taloudellisilla kannustimilla. Krypton kannustinrakenne voi edistää tekoälyn hajauttamista palkitsemalla tasapainoiset ja monipuoliset tietolähteet. Se voisi myös auttaa pitämään tekoälyn hallinnan poissa suuren tekniikan käsistä. Bittensor haluaa saavuttaa tämän luomalla koneälyverkoston. Näillä verkoilla on kyky jakaa ja viestiä tietoa samalla kun ne arvioivat ja luokittelevat muita verkon osallistujia.

Tekoälyn sopeutuessa edelleen krypto-kertomukseen, näiden tekniikoiden tehokkaan hyödyntämisen ymmärtäminen tulee ratkaisevan tärkeäksi. Niille, jotka haluavat navigoida tässä monimutkaisessa risteyksessä helposti, Välittömät tunnelmat tarjoaa oivalluksia ja työkaluja generatiivisen tekoälyn käytön yksinkertaistamiseen.

Crypto on paras leikkikenttä taloudellisille kokeiluille ja peliteorialle. Se voi myös toimia talousmoottorina koneelta koneelle tapahtuville liiketoimille ilman luotettavia, keskitettyjä toimijoita. Silloin on vain järkevää, että tekoäly sopisi krypton tarinaan. Markkinoiden näkökulmasta näyttää selvästi siltä, ​​että tämä tarina on alkanut nousta. Katso tätä tilaa.