Salausautomaattinen kaupankäynti

Tarina kahdesta kaaviosta

Joskus yksi kaavio ei riitä saadakseen 360 asteen näkemyksen kryptomarkkinoiden nykyisestä tilanteesta. Yhdistämällä Bitcoinin hintatrendin ja sen hallitsevan aseman muihin kryptovaluuttoihin nähden, saat oivaltavaa tietoa siitä, mihin markkinat ovat menossa seuraavaksi.

Bitcoinin hinta- ja dominanssikaaviot tarjoavat hyödyllisen yleiskatsauksen siitä, kuinka pääoma virtaa kryptomarkkinoilla. Kuten yleisesti sanotaan, seurata rahaa.

Voi tapahtua neljä pääskenaariota. Niiden tunnistaminen antaa sinulle vihjeen jatkuvasta dynamiikasta. 

"Bitcoin on kuningas". Kun sekä Bitcoinin hinta että määräävä asema nousevat, tämä on merkki siitä, että pääoma jättää Altcoinit uudelleen kohdistettavaksi Bitcoiniin. Näin tapahtuu yleensä, kun Bitcoinin hinta murtaa tärkeimmät vastukset ja aloittaa parabolisen kasvun. Altcoinit eivät kokonaisuutena pysty saavuttamaan tällaista hintojen kasvua, sillä Bitcoin on suhteellisesti heikompi.

"Krypto-euforia". Jos Bitcoinin hinta nousee samalla kun sen määräävä asema laskee, se tarkoittaa, että kryptoon tulee uutta pääomaa, josta suurin osa virtaa Altcoineihin.

"Lievä korjaus". Kun euforia alkaa jäähtyä, Bitcoin on aina edelläkävijä. Aluksi, kun markkinat odottavat vain väliaikaista vetäytymistä, sijoittajat ja kauppiaat yrittävät suojautua ja saada lisätuottoa Altcoinsilta. Tällä tavalla kokonaisuutena niiden hinta laskee vähemmän jyrkästi kuin Bitcoin. 

"Paniikkimyynti". Kun Bitcoinin pudotus muuttuu vakavaksi ja hallitseva asema kasvaa, se tarkoittaa, että markkinat siirtyvät pois Altcoineista ja etsivät suhteellista turvallisuutta Bitcoinissa. Se yleensä merkitsee maksimikipupiste markkinoilla, mikä voi myös olla paras ostomahdollisuus.

Kun katsot alla olevaa kaaviota, voit nähdä, että Bitcoin-dominanssi saavutti pohjan kahdella viimeisellä kerralla, mikä oli noin puolivälissä nykyisen korjauksen aikana.

Bitcoinin hinta vs Bitcoin-dominanssi

Tämä johtuu siitä, että sijoittajat alkavat olla huolissaan lisähaittojen todennäköisyydestä.

Heinäkuun lopulla Bitcoinin hinta nousi ilman vastaavaa rallia sen hallitsevassa asemassa, mikä viittaa siihen, että tämä oli Altcoinien riskivaihe. Kun Bitcoin alkoi konsolidoitua muutaman kuukauden ajan, Altcoinsilla oli enemmän positiivista.

Jälleen syyskuussa sijoittajat käänsivät pääomaa Bitcoiniksi. Aluksi he tekivät niin suojautuakseen jatkuvalta laskusuhdanteelta. Sitten Bitcoinin elpyessä voimakkaasti, markkinat odottivat Bitcoinin parabolisen nousun uusiin kaikkien aikojen ennätyksiin.

Mikä oli yksi tärkeimmistä merkeistä, että nousutrendi ei tuolloin ollut kestävää? Pääoma lensi jälleen Altcoineihin. Vain Bitcoiniin keskittyvä kysyntä ei vain ollut tarpeeksi nostaakseen sitä korkeammalle. Markkinat menettivät voimansa, ja lopulta trendi kääntyi.

Miksi tämä on merkityksellistä?

Pääoman virtauksen ymmärtäminen auttaa hallitsemaan salkkusi riskejä paremmin. Tämä antaa sinulle arvokkaita ohjeita varojen kohdentamiseen arvon luomiseksi kaikissa markkinaolosuhteissa.

Kaavio kertoo meille kaksi eri tarinaa. Ensinnäkin Bitcoin leijuu kriittisen tuen ympärillä. Hinta voi pudota ainakin 5-10 % täältä, jos tämä menee rikki. Toisaalta laajalle levinneestä epävarmuudesta huolimatta Altcoinit hinnoitellaan edelleen historiallisesti korkeilla arvoilla Bitcoiniin verrattuna, mikä tekee niistä erityisen haavoittuvia, jos Bitcoinin volatiliteetti on merkittävää, sekä positiivisesti että huonosti.

Hyvät uutiset? Salkun automaattinen hallinta kaikissa markkinaolosuhteissa ei ole koskaan ollut helpompaa Coinrule.

Käy kauppaa turvallisesti!