Yleisiä kaupankäyntivirheitä
Salausautomaattinen kaupankäynti

5 yleisintä kryptokauppiaiden virhettä

Jokaisen uuden vuoden alussa on mahdollisuus analysoida edellisen vuoden saavutuksia ja asettaa tavoitteita uudelle vuodelle. Jos luet tätä, on todennäköistä, että ymmärrät, että sinulla on tietty parannusmarginaali, jotta sinusta tulee parempi kauppias tai sijoittaja. No, on oikea aika asettaa tavoitteita tälle uudelle vuodelle Cryptossa ja parantaa kaupankäyntijärjestelmiäsi. Tässä on joitain kaupankäyntivinkkejä, joiden avulla vältät kryptokauppiaiden yleisimmät virheet.

Vuosi 2020 näyttää lupaavalta vuodelta kryptovaluutoille, joten miksi et lähestyisi sitä parhaalla tavalla saadaksesi sen parhaat puolet?

Tässä on joitain päätöksiä, jotka sinun tulisi ehdottomasti sisällyttää Crypto not-do-do -luetteloosi.

1) Vältä riskeeraamasta enemmän rahaa kuin sinulla on varaa menettää.

Sinulla saattaa olla tämä jo mielessäsi, mutta et voi koskaan korostaa tarpeeksi, kuinka tärkeää on, että strategioissasi on selkeät säännöt rahanhallinnasta.

Tämä ei koske vain kokonaispääomaa, jonka päätät sijoittaa. Sinun tulee myös varmistaa, että mikään kaupoistasi ei voi aiheuttaa sellaista tappiota, joka tuhoaisi koko salkkusi. Muista, että 25 %:n edellisen tappion tasapainottamiseen tarvitaan 20 % voitto ja 100 %:n hinnanpudotuksen kannattavuus 50 %:n voitto. Jos näet asian tästä näkökulmasta, käy selväksi, kuinka rahan menettämättä jättäminen on vieläkin tärkeämpi asia rahan ansaitsemisessa.

Kuinka paljon aiempien tappioiden kannattavuus vaatii
Kuinka paljon kuluu aiempien tappioiden nostamiseen

Mitä korkeampi altistuminen on, sitä enemmän voit tuntea olosi ahdistuneeksi ja stressaantuneeksi. Ajatus siitä, että menetät enemmän rahaa kuin sinulla on varaa, vaarantaisi päätösprosessisi ja vaikuttaisi suoraan kaupankäyntijärjestelmääsi.

Yksi vinkki voisi olla kaupankäynnin aloittaminen erittäin pienillä summilla ja sitten tilausten kokoa asteittain lisääminen. Älä kiirehdi suuriin voittoihin liian aikaisin. Ole varovainen. Kaupankäynti on maratonia, älä luovuta muutaman kilometrin jälkeen!

2) Älä koskaan toimi ilman selkeää kaupankäyntisuunnitelmaa.

Pystyisitkö tekemään päivittäistä työtäsi ilman aikataulua tai rakennetta? Kaikki ihmisen toiminta, tavalla tai toisella, on organisoitava ja sen tulee toimia enemmän tai vähemmän määritellyn suunnitelman mukaan. Tämä yleissääntö koskee myös kaupankäyntiä.

Edellisessä artikkelissa, määritin askel askeleelta, mitkä olisivat elementit, jotka jokaisen elinkeinonharjoittajan tai sijoittajan tulisi ottaa huomioon ennen sijoituspäätöstensä tekemistä.

Ensin sinun on analysoitava markkinaolosuhteet ja ymmärrettävä sen omaisuuden erityispiirteet, jolla aiot käydä kauppaa. Tässä vaiheessa olisi myös ratkaisevan tärkeää arvioida, mitkä ovat ne muuttujat, joilla voi olla vaikutusta omaisuuteen, jolla aiot käydä kauppaa. Näiden tekijöiden selkeä ennustaminen antaa sinulle paremman käsityksen "isosta kuvasta", jossa aiot pelata.

Sinun on asetettava strategia, jonka uskot edustavan parhaiten edellisessä vaiheessa määrittämääsi kaupankäyntiskenaariota. On syytä huomata, että neljän vuodenajan sääntöä ei ole olemassa ja kaupankäyntisuunnitelma voi tuottaa suuria voittoja joillakin jaksoilla, mutta tuottaa tappioita toisina. Ei ole tärkeää vain osata toteuttaa suunnitelma, vaan on tärkeää tunnistaa, milloin sitä käytetään. Aivan kuten tiedät, milloin on tarkoituksenmukaisempaa käyttää ruuvia tai vasaraa.

Kun valitsit strategiasi, yksi lisävaihe on sen jälkitestaaminen, jotta voit tehdä lopulliset muutokset historiatiedoista saatujen tulosten perusteella. Joidenkin parametrien säätäminen ja optimointi voi parantaa tuloksiasi merkittävästi.

Viimeinkin olet valmis toteuttamaan strategiaasi markkinoilla!

3) Älä kokeile monia erilaisia ​​kaupankäyntistrategioita.

Saatavilla olevien strategioiden määrään eksyminen on myös yksi kryptokauppiaiden yleisimmistä virheistä. Nykyään kauppiaiden käytettävissä on kymmeniä teknisiä indikaattoreita, mutta mukaan lukien suosituimmat. On olemassa loputtomasti strategioita, joita kauppiaat voivat toteuttaa.

Sinun tulisi keskittyä rajoitettuun määrään kaupankäyntistrategioita tarkkailemalla tarkasti, kuinka ne toimivat ja mitä tuottoa ne tuottavat. Muista, että ensimmäiset tulokset eivät välttämättä anna lopullista näyttöä strategian luotettavuudesta.

Kuten sanoimme, jos sääntö tuottaa tappiota, se ei välttämättä tarkoita, että se on huono strategia. Ehkä ajoitus oli väärä, ja voit silti käyttää sitä erilaisissa markkinaolosuhteissa. Millään kaupankäyntistrategialla ei myöskään ole 100 %:n menestystä. Liian varhainen strategian arviointi ilman asianmukaista analyysiä voi olla harhaanjohtavaa.

Lisäksi monien strategioiden kokeileminen voi saada sinut käymään kauppaa enemmän kuin on tarpeen. Ylikauppa on yleinen virhe, etenkin aloittelijoille. Tunne kaupankäyntistrategiasi paremmin, hyödynnä niiden vahvuuksia ja paranna niiden heikkouksia!

4) Älä seuraa sokeasti jonkun toisen neuvoja kaupankäyntiin.

Kun otetaan huomioon valtava uutistulva, jolle olemme alttiina joka päivä, on tavallista saada kaupankäyntineuvoja tai sijoitusehdotuksia monista eri lähteistä. Voit saada kaupankäyntisignaaleja ja hintatavoitteita tweettien, Telegram-ryhmien ja keskustelupalstojen kommenttien kautta, vain muutamia mainitakseni.

Sinun tulee suodattaa nämä ideat keskittyäksesi vain niihin, joista voi olla sinulle hyötyä. On kaksi pääasiallista näkökohtaa, jotka on otettava huomioon:

  1. Kaikki lukemasi tai näkemäsi kaupankäyntiideat eivät ole kokeneiden kauppiaiden tuottamia. Ei ole takeita siitä, että tälle kaupankäyntistrategialle voisi olla vankka perusta.
  2. Vaikka strategialla olisi vankka perusta, se ei tarkoita, että sinun olisi viisasta soveltaa sitä sokeasti.

Jokaiseen kaupankäyntistrategiaan liittyy erityisiä huomioita, jotka liittyvät positioiden kokoon, riskien hallintaan, sijoituksen aikahorisonttiin ja tuottotavoitteeseen. Usein kaikki nämä muuttujat eivät ole eksplisiittisiä, ja suurimman osan ajasta saat tulohinnan ja tavoitehinnan. Parhaassa tapauksessa saat myös stop loss -tason, mutta voi olla muitakin puolia, jotka sinulta vielä puuttuvat ja jotka voivat olla olennaisia ​​​​suunnitelman onnistumiselle.

5) Älä anna tunteiden koskaan johtaa päätöksiäsi!

Omasta luonteestaan ​​ihmisillä on taipumus ohjata tunteita ja tunteita. Nämä elementit ovat elinkeinonharjoittajan ylivoimaisesti pahimpia vihollisia.

Jokaisella kryptovaluuttakauppiaalla on erilainen reaktio samaan hintaliikkeeseen. Pelko, epätoivo, euforia ja ahneus ovat tunteita, joita jokainen teistä kokee jopa saman päivän aikana. Tällä tunteiden vuoristoradalla on negatiivinen vaikutus kykyysi tehdä järkeviä päätöksiä.

Siksi kauppabotit, kuten ne, joilla voit rakentaa Coinrule, joilla on potentiaalia parantaa kaupankäyntituloksiasi merkittävästi, jos olet jo kokenut kauppias, tai se voi tarjota helpomman tavan päästä kaupankäynnin pariin aloittelijana.

Yksi parhaista tavoista voittaa riski joutua omien tunteidemme vallankumoukseen on noudattaa tarkasti kaikkia tässä artikkelissa esitettyjä aiempia vinkkejä. Tarkan riskinhallintamallin toteuttaminen ja järkevän kaupankäyntistrategian laatiminen auttavat sinua parantamaan kaupankäyntiäsi merkittävästi.

Vältä 5 yleistä kryptokauppiaiden tekemää virhettä ja olet matkalla menestykseen vuonna 2020! Oletko valmis ottamaan käyttöön kaikki nämä vinkit? Luo automaattinen kaupankäyntisääntösi nyt!

Käy kauppaa turvallisesti!