5 isoa nimeä kryptossa
Salausautomaattinen kaupankäynti

5 isoa nimeä kryptossa – Kuka on lohkoketjun kuka

Blockchain-tekniikka muuttaa tapaamme elää monin tavoin. Digitaaliset sopimukset aiheuttavat ennennäkemättömän häiriön monilla toimialoilla maailmanlaajuisesti. Nämä 5 isoa nimeä kryptoalalla työskentelevät lujasti viedäkseen tämän hajauttamisprosessin valtavirtaan.

Vaikka legendaariset persoonallisuudet, kuten anonyymit Satoshi Nagamoto ja Vitalik Buterin, ovat tämän digitaalisen (r)evoluution tärkeimpiä tekijöitä, muut merkittävät ihmiset osallistuvat joka päivä kryptoavaruuden kehittämiseen.

Artikkeli korostaa, ketkä työskentelevät aktiivisesti saadakseen lohkoketjun valtavirtaan täyttääkseen alkuperäisen lupauksensa hajauttamisesta.

CZ Binancesta

Mitä tulee krypton vaikutusvaltaisiin ihmisiin, Changpeng Zhao on jokaisessa listassa. CZ:nä tunnettu kiinalais-kanadalainen kooderi perusti Binancen, maailman suurimman krypto-pörssin. Vaikka hän opiskeli tietojenkäsittelytieteessä McGill Universityssä, Montrealissa, Kanadassa, CZ ei ole koskaan koodannut Binancea. 

Nykyään kaikki tietävät CZ:n menestystarinan. Aina näin ei kuitenkaan ollut. CZ oli mukana useissa epäonnistuneissa startupeissa, mikä hänen mukaansa auttoi häntä pysymään optimistisena. 

https://twitter.com/cz_binance/status/1410241470477455360

Monet ihmiset ovat luulleet, että hän oli hullu, kun hän myi talonsa ja sijoitti kaiken kryptoon. Sittemmin hän on laajentanut startup-yritystään planeetan johtavaksi kryptopörssiksi. 

Binancesta kesti alle 180 päivää ennen kuin siitä tuli paras vaihtoalusta, ja todennäköisesti CZ:n panos on avain tähän paraboliseen kasvuun. Vuodesta 2017 lähtien hän ja hänen tiiminsä ovat olleet kaikkien merkittävien kryptoinnovaatioiden eturintamassa. 

Changpeng yhdistää tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinnon liiketaloudessa. Tämä yhdistelmä on auttanut häntä käsittelemään kaikkea teknologiasta liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, rahoitukseen, lakiin ja muihin ydinkysymyksiin.  

CZ on dramaattisesti parantanut krypton saatavuutta useilla innovaatioilla. Viimeisimpien joukossa Binance VISA -kortti auttaa miljoonia ihmisiä kuluttamaan kryptomaksunsa nopeasti yli 60 miljoonan kauppiaan luona maailmanlaajuisesti. 

Nayib Bukele

Nayib Bukele on El-Savadorin vuoden ikäinen presidentti. Äskettäin hän ilmoitti, että hän pyrkii ottamaan bitcoinin käyttöön lailliseksi maksuvälineeksi maassa. Tämä teki hänestä ensimmäisen presidentin, joka vaati bitcoinin käyttöönottoa laillisena maksuvälineenä. 

On useita syitä tämän rohkean liikkeen takana. Maa menettää joka vuosi merkittävän määrän pääomaa rahoitusvälittäjien kustannusten vuoksi, joita Bitcoinin käyttöönotto voi leikata rajusti. Merkittävä osa maan bruttokansantuotteesta tulee ulkomailla asuvilta kansalaisilta, jotka lähettävät rahalähetyksiä kotiin. 39-vuotias johtaja haluaa kuitenkin estää pankkeja ja muita laitoksia saamasta "isoa osaa" näistä rahalähetyksistä. 

Hänen mukaansa "yli miljoonan pienituloisen perheen saama summa kasvaa miljardeja dollareita vastaavasti joka vuosi." 

https://twitter.com/nayibbukele/status/1402446890466217985?s=19

Presidentti ilmoitti aikeestaan ​​Bitcoin 2021 -konferenssissa Miamissa. Maa työskentelee parhaillaan digitaalisen lompakkoyrityksen, Striken, kanssa rakentaakseen nykyaikaisen rahoitusinfrastruktuurin Bitcoin-teknologialla.

Hänen mukaansa Bitcoinin käyttöönotolla lailliseksi maksuvälineeksi on sekä lyhyen että pitkän aikavälin etuja. Se on erinomainen askel, koska se lisää taloudellisia investointeja. Se tarjoaa myös esteettömän alustan yli 70 prosentille väestöstä, joilla ei ole pankkitiliä.  

Vaikka jotkut kulmat väittävät, että muutto on poliittisesti motivoitunut, se on tervetullut kehitys kryptomaailmassa. 

Andreessen / Horowitz

Tämä luettelo ei ole täydellinen ilman näitä kahta legendaarista sijoittajaa.

Vuoden 2009 finanssikriisi muutti monia asioita. Kuitenkin varten Marc Andreessen ja Ben Horowitz, se merkitsi alkua jollekin ainutlaatuiselle. Pyrkiessään valloittamaan piilaakson kaksikko perusti Andreessen Horowitzin ("a16z"), riskipääomayhtiö. 

https://twitter.com/pmarca/status/1404867582302195714

Heidän päätavoitteensa oli auttaa uuden sukupolven teknologian perustajia. Vuosien varrella tämä yritys on investoinut teknologisiin ratkaisuihin eri toimialoilla. A16z:n tavoitteena on aina ollut tarjota rahoitusta myöhäisen vaiheen teknologiayritysten auttamiseksi. Yrityksen optimismi siitä, että teknologia muuttaa maailmaa parempaan suuntaan, on ollut sen toiminnan eturintamassa. 

Tällä hetkellä a16z:llä on 18.8 miljardin dollarin varoja useissa rahastoissa. Kun 3.1 miljardia dollaria on käytetty kryptoratkaisujen rahoittamiseen, a16z on auttanut valtavasti krypton kehitystä ja kasvua. 

Ajan myötä yritys on myötävaikuttanut merkittävästi (sekä varoilla että tiedolla) monien krypto-aloitusyritysten kasvuun. Ei kuitenkaan näytä olevan merkkejä siitä, että he olisivat hidastuneet tässä. Ensimmäisestä kryptorahastostaan ​​vuonna 2018 lähtien yritys on osoittanut sitoutuneensa lohkoketjuprojekteissa työskenteleviin startup-yrityksiin. 

Lasse Clausen

Kryptomarkkinoiden volatiliteetin seurauksena kryptosijoittajia tulee ja menee. Tällä listalla olevat ovat kuitenkin jatkuvasti pysyneet uskollisina asialleen ja parantaneet kryptomaailmaa. 

varten Lasse Clausen, kryptosijoittaminen on aina ollut elämäntapa. Hän on perustajaosakas varhaisen vaiheen token-suuntautuneelle rahasto- 1kx, jonka hän perusti yhdessä Christopher Heymann. Heidän tehtävänsä on yksinkertainen. Tullakseen perustajaystävällisimmäksi ja arvokkaimmaksi varhaisen vaiheen pääoman lähde tokenoituihin projekteihin.  

1kx sijoittaa startup-yrityksiin, jotka auttavat nopeuttamaan maailmanlaajuisen, internetissä toimivan rahoitusjärjestelmän käyttöönottoa. Teknologian ja internetin kasvun myötä DeFi-varainhoidon käyttöönotto on väistämätöntä. 

Ennen 1kx:ää Lasse oli ohjelmistoyrittäjä Berliinissä ja yksi Euroopan aktiivisimmista tokenenkel-sijoittajista. Nykyään Lassella on sijoituksia useisiin DeFi-projekteihin. Hän ja hänen tiiminsä ovat olleet merkittävä osa muutoksia DeFi-maisemassa.

https://twitter.com/lalleclausen/status/1404674240016752641

Lasselle on elintärkeää investoida tulevaisuuteen. Hän uskoo, että hajautetut symbolitaloudet muuttavat maailman, ja hän laittaa rahansa sinne, missä hänen suunsa on. 

Gabriele Musella

Gabriele Musella on yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Coinrule. Tämä meta-kaupankäyntialusta yrittää häiritä rahoitusmaailmaa. Coinrule antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa useiden pörssien välillä ilman koodaustaitoja. Lisäksi tämä työkalu auttaa tehostamaan automatisoitua kaupankäyntiä kaikille.

Gabriele motivoitui perustamaan yrityksensä, kun hän tajusi, kuinka vaikeaa kryptokaupankäynti on. Gabrielelle ja muille Coinrule joukkue, tavoite on yksinkertainen; parantaa käyttökokemusta. Tätä varten hänen ja hänen tiiminsä oli keskityttävä suunnittelun ensimmäisiin menetelmiin.  

Gabrielen intohimo teknologiaan johti älykkään avustajan luomiseen, joka on suunniteltu yksinomaan kryptokauppiaille. Tällä työkalulla kokemattomat kauppiaat voivat kilpailla ammattilaisten ja hedge-rahastojen kanssa. 

Hän tuo mukanaan runsaasti kokemusta 15 vuoden työskentelystä sellaisilla aloilla kuin; tietoliikenne, akateeminen tutkimus ja fintech. Kaiken tämän myötä Gabriele ei koskaan lakkaa oppimasta. Hän on intohimoinen uuden sukupolven kryptoyrittäjien ja -harrastajien mentoroimisesta. 

https://twitter.com/CoinRuleHQ/status/1395635217776340997

Gabrielen ponnistelut ovat auttaneet luomaan ainutlaatuisen ratkaisun, joka on välttämätön kaupankäynnin työkalu. Hän on kuitenkin myös intohimoinen luomaan uusia ja innovatiivisia tapoja tehdä kaupankäynnistä saumatonta. 

Kuten muutkin tällä listalla olevat, Gabriele uskoo, että hajauttaminen ja tokenisointi muuttavat tapaamme hallita taloutta. Tämä uskomus motivoi Gabrielea ja hänen tiimiään jatkuvasti innovoimaan ja luomaan kestäviä ratkaisuja kryptokauppiaille.     

Seuraa näitä viittä isoa nimeä kryptossa pysyäksesi ajan tasalla oleellisista trendeistä, jotka johtavat lohkoketjutekniikoiden kehitystä.  

Jokainen niistä tarjoaa erilaisen näkökulman, josta on hyödyllistä ymmärtää kokonaisuutena, mihin suuntaan ekosysteemi liikkuu.