Tulovirrat krypton avulla
Salausautomaattinen kaupankäynti

5 parasta tulovirtaa krypton avulla

Nykyään perinteiset tulovirrat tuottavat niukasti, ja sijoittajat etsivät vaihtoehtoja. Koskaan ei ole liian aikaista alkaa pohtimaan uusia passiivisia tulolähteitä. Kuten kuuluisa Warren Buffetin lainaus kuuluu, "Jos et opi tienaamaan rahaa nukkuessasi, työskentelet kuolemaan asti.”Kun kryptovaluutan vallankumous pyyhkäisi maailmaa, oletko miettinyt krypton eri tulovirtoja?

Kryptovaluuttamarkkinoiden nopea kehitys saa jokapäiväiset krypto-harrastajat hyppäämään kelkkaan ansaitakseen helppoa rahaa nopeasti. Sinun on pidettävä mielessä, että tasainen mutta pienempi tuotto on paras tapa saavuttaa elämää muuttava voitto pitkällä aikavälillä. 

Tänään tutkimme erilaisia ​​​​tapoja, joilla voit ansaita tuloja kryptovaluutoilla.

Kuinka ansaita tuloja krypton avulla

Jokaisella alla esitellyllä lähestymistavalla on etuja ja haittoja. Ei ole yhtä parasta tapaa saada passiivinen tulovirta. Yhdistämällä niitä ja kohdistamalla resurssit tarpeidesi mukaan pystyt luomaan pitkällä aikavälillä kestävän passiivisen tulon lähteen.

Crypto Mining

Kryptovaluutan louhinnasta tuli asia vuonna 2009 Bitcoinin käyttöönoton jälkeen. Sen jälkeen digitaaliset valuutat ovat lisääntyneet eksponentiaalisesti. Jos olisit voinut aloittaa kaivostoiminnan jo vuonna 2009, voisit olla matkalla dollarin monimiljonääriksi. Vaikka kaivostoiminta ei todennäköisesti rikastu yhdessä yössä, jos aloitat liiketoiminnan tänään, se tarjoaa silti jännittäviä mahdollisuuksia.

Bitcoin on paras krypto, jos aloitat pienessä mittakaavassa. Helpoin tapa ansaita passiivista tuloa kryptolouhinnalla on liittyä a kaivos-allas. Nämä tekijät on otettava huomioon ennen kaivosaltaan valintaa:

 • Turvallisuus ja luotettavuus – varmista, että kaivosallas on turvassa hakkereilta ja että sitä ylläpitävät henkilöt ovat luotettavia.
 • Poolin koko – mitä suurempi pooli, sitä useammin maksut suoritetaan, mutta summat voivat olla pienempiä. Pienemmillä poolilla on suurempi voitto, mutta harvemmin.
 • Maksut – useimmat kaivosaltaat veloittavat maksuja, ja ne voivat veloittaa jopa 4 % 

Sinun on kuitenkin asetettava kohtuulliset odotukset. Se on kallis prosessi ja vaatii valtavia resursseja. Tästä syystä sinun on panostettava työskentelyyn ja edettävä matkan varrella oppimiesi oppituntien avulla.

Parasta jos 

 • sinulla on edullinen sähkön lähde 
 • olet tekniikkataito
 • olet "täällä teknologiaa varten".

Pinoaminen

Panostaminen on prosessi, jossa pidetään salausvaluuttaa tai tokeneita verkkotoiminnan tukemiseksi. Ansaitset sitten prosenttikoron palkkion ajallaan. Kuten kaivostoiminnassa, sinun tulee liittyä a allas

Panostamalla kolikoita lohkoketjuun autat lisäämään verkon turvallisuutta ja vahvistamaan tapahtumat. Vastineeksi saat korvauksen. Kryptovaluutat käyttävät "konsensusmekanismia", joka tunnetaan nimellä todiste panoksesta

"Todistus panoksesta" varmistaa, että kaikki tapahtumat on suojattu ja varmistettu ilman, että välimies toimii maksujen käsittelijänä. Panostaminen on samanlaista kuin saada omaisuutesi toimimaan puolestasi. Lisäksi panostamisen avulla voit edistää lohkoketjuprojektien tehokkuutta ja turvallisuutta. Panossummaa ei ole asetettu, ja voit aloittaa pienellä summalla ja kasvattaa sijoitustasi saadaksesi paremman voiton. 

Parasta jos

 • etsit vakaata ja ennustettavaa tuottoa ajan myötä
 • uskot projektin pitkän aikavälin kehitykseen

Likviditeetin louhinta

Likviditeettilouhinnasta on tullut yksi parhaista krypton tulovirroista, erityisesti hajautetun rahoituksen (DeFi) tilassa/protokollassa. Nämä DeFi-tilat ovat riippuvaisia ​​siitä, että käyttäjät pitävät ne nesteenä. Muut käyttäjät voivat sitten käyttää tokeneita käydäkseen kauppaa muilla tokeneilla tai lainata lainaa nykyisellä likviditeetillä. 

Käyttäjiä, jotka tarjoavat likviditeettiä DeFi-tiloissa, kutsutaan likviditeetin tarjoajiksi tai likviditeettikaivosmiehiksi. Likviditeettilouhinnasta saamasi kannustin on pooliin sijoittamiesi varojen korko ja veloitettavat transaktiomaksut.

Vaikka likviditeetin louhinta on yksi parhaista krypton tulovirroista, sinun on noudatettava varovaisuutta. Virhe koodissa voi olla takaovi, jota hakkerit käyttävät varastaakseen varoja kaivospoolista. 

Lisäksi olisi parasta, jos tutkisit laajasti ennen kuin liität likviditeetin kaivospooliin. Auttaisi, jos ottaisit huomioon poolissa käytetyt suojausprotokollat, sen luotettavuuden ja saamasi tuoton. Onneksi löydät kaiken tarvitsemasi tiedon tekemällä laajaa tutkimusta. 

Parasta jos

 • haluat saavuttaa keskimääräistä korkeamman vakaan kiinteän tuoton
 • haluat löytää DeFi-ekosysteemin todelliset mahdollisuudet

luotonanto

Kryptovaluutan haltijoita kannustetaan usein säilyttämään rahakkeitaan lompakoissa, kunnes valuutan hinta nousee. Tämä on kuitenkin vähäriskinen strategia, joka herättää vähän kiinnostusta. 

Kryptolainauksen avulla voit saada korkoa, mutta voit myös vapauttaa valuutasi arvon ja käyttää sitä lainan vakuudeksi. Tämä konsepti lähti liikkeelle vuonna 2020 COVID-19-pandemian keskellä, ja kryptolainoista tuli yksi helpoimmista tavoista päästä käsiksi fiat-valuuttoihin.

Toisin kuin tyypillisissä lainoissa, kryptolainat ovat ylivakuudellisia, ja tämä tarjoaa lainanantajalle vakuutuksen, jos valuutan hinta putoaa. Toisaalta tällä on valtava isku lainanottajalle, jos heidän alustansa vaatii heitä ylläpitämään laina-arvo (LTV) -suhde.

Parasta jos

 • haluat lisätä passiivisen tulovirran pitkäaikaisen omistuksen päälle

Automaattinen kaupankäynti

Kaupankäynti on yksi krypton eniten käytetyistä tulovirroista. Vaikka et olisi ammattimainen elinkeinonharjoittaja, voit automatisoidun kaupankäynnin ansiosta käydä kauppaa kryptovaluutoilla ilman jatkuvaa kaupankäyntialustojen aktiivista seurantaa. Alustat käyttävät algoritmeja käydäkseen kauppaa valuutoilla tiettyinä aikoina. 

Sinun on laadittava kaupankäyntistrategia. Automaattinen kryptokaupankäyntialusta suorittaa kaupat teknisten indikaattoreiden, omaisuuden hinnan tai yksinkertaisesti salkkusi tasapainotuksen perusteella optimoidakseen tuoton ajan myötä.

Jos olet aloittelija kryptovaluuttakaupassa, sinun on tutkittava erilaisia ​​kaupankäyntistrategioita ja valittava oikea alusta. Jotta voit käyttää automatisoitua kryptokaupankäyntialustaa, sinun on avattava tili kaupankäyntibotilla ja valittava yksi käytettävissä olevista kaupankäyntistrategioista. 

Ennen kuin perehdyt kryptokauppaan, Lue lisää vinkeistä, jotka sinun tulee aina pitää mielessä.

Voit ajaa monia kaupankäyntistrategioita, ja jokaisella niistä on tietty tarkoitus.

 • Keskimääräinen dollari-kustannusstrategia – Osta suosikkiomaisuutesi säännöllisesti saadaksesi parhaan mahdollisen ostohinnan pitkällä aikavälillä, mikä tasoittaa lyhyen aikavälin volatiliteetin vaikutusta.
 • Momentum Trading – Ota kiinni omaisuuseristä vahvaan nousutrendiin saadaksesi voittoa lisää ylös- tai alaspäin. Kun trendi on riittävän vahva, tällaisten strategioiden tuotot voivat olla melko merkityksellisiä.
 • Tasapainota portfoliosi uudelleen – Optimoi salkkusi varojen allokaatio markkinoiden kehityksen mukaan. Voit esimerkiksi lisätä ylitehokkaiden näkyvyyttä ja vähentää laskevan trendin tasapainoa.
 • Lyhytaikainen scalping – Tee kauppaa automaattisesti markkinoiden pienillä hintavaihteluilla saadaksesi pieniä mutta toistuvia voittoja.

Jälleen kerran, mikään lähestymistapa ei ole parempi kuin toinen. Paras lähestymistapa on todennäköisesti yhdistää salkkusi allokaatio kaikkien näiden eri lähestymistapojen välillä vähentääksesi volatiliteettia ja lisätäksesi tulovirtaa, jonka voit saavuttaa ilman merkittäviä pitkän aikavälin ponnisteluja.

Lue lisää strategioista, joita voit käyttää automaattisesti Coinrule.

Aloita tänään!

Tee kauppaa turvallisesti

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

En ole analyytikko tai sijoitusneuvoja. Kaikki, mitä tarjoan täällä sivustolla, on puhtaasti ohje-, tiedotus- ja koulutustarkoituksiin. Kaikki viestini sisältämät tiedot on tarkistettava ja vahvistettava riippumattomasti. Minua ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tällaisiin tietoihin luottaen. Ole tietoinen kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvistä riskeistä.