Salausautomaattinen kaupankäynti

Ruokailemmeko helvetissä?

Markkinat ovat jonkin verran toipuneet, kun keskiviikon keskuspankin avomarkkinakomitean kokouksessa, jota odotettiin kiihkeästi, ei tullut odottamattomia kiristysilmoituksia.

Helpotuspomppu on kuitenkin jo loppunut. Näyttää siltä, ​​että markkinoiden laajempi tunnelma pysyy toistaiseksi pessimistisenä.

Pääkysymys on nyt: kuinka alas voimme mennä? Kesän 2021 alimmillaan BTC kosketti hetkeksi 30 69 dollarin tasoa ja joissakin pörsseissä sen alle vain toipuakseen siitä. Sitä seurasi syksyn ralli XNUMX XNUMX dollariin.

Monet älykkäät tarkkailijat, kuten Bitmexin perustaja Arthur HayesKatso BTC-tuki 28,500 1,700 dollarilla ja ETH-tuki 20 1,400 dollarilla. Mutta entä jos pudotamme alemmas? Historiallisesti kumpikaan BTC tai ETH eivät ylittäneet kaikkien aikojen huippua edellisestä syklistä seuraavassa Bear Marketissa. Jotta tämä tapahtuisi, BTC:n pitäisi pudota XNUMX XNUMX dollariin ja ETH:n alle XNUMX XNUMX dollariin.

Jos näin kävisi, mieliala muuttuisi villisti negatiiviseksi, koska se tuhoaisi useimpien markkinatoimijoiden merkittävät tukiodotukset. Onneksi olemme vielä kaukana sellaisista Tuomiopäivän skenaarioista. Nousupotentiaali on edelleen röyhkeämpi Federal Reserve, joka voi ironisesti seurata, jos geopoliittiset jännitteet kärjistyvät Itä-Euroopassa.

Mitä tapahtuisi myös, jos useampi osavaltio seuraa El Salvadorin esimerkkiä ja reagoi USD-inflaatioon julistamalla BTC:n lailliseksi maksuvälineeksi? Kadulla on kuultu, että jotkut suuret pelaajat odottavat tämän tapahtuvan vuonna 2022. Seurauksena olisi varmasti BTC:n uudelleenarviointi omaisuusluokkana: korkeariskisestä teknologiapelistä makroomaisuuteen, toisin kuin kulta tai öljy. Harvoin helvetin ja taivaan välinen raja on ollut näin ohuesti tasapainossa. Kulje varovasti.