Salausautomaattinen kaupankäynti

Meta Down Bad

Viime päivien ralli on saattanut herättää uudelleen toiveesi Bull-markkinoiden palaamisesta. Jotkut 20 parhaan kolikon joukosta, kuten Ethereum tai Solana, ovat kasvaneet yli 15 % tänä aikana. Palaammeko vain Up-Only -markkinaolosuhteisiin?

Yllä oleva kaavio kertoo toisin. 'Odota', saatat ajatella. Mitä tekemistä Metan, Facebookin emoyhtiön, ennennäkemättömällä 25 %:n 237 miljardin dollarin yhden päivän kaatumisella on Crypton kanssa?

Vastaus on: Vaikka laittaisimme sivuun Facebookin ylevät metaversaaliset tavoitteet, yllättävän paljon.

Odotimme aina, että ajan myötä Crypto alkaa muistuttaa osakkeita enemmän. Vähemmän volatiliteettia ja vähemmän suuria nostoja tai rallia. Emme odottaneet, että osakkeet alkoivat käyttäytyä kuin Crypto. Metan lasku johtui huonoista uutisista, mutta myös markkinoiden likviditeetin puutteesta.

Monet kauppiaat näyttävät istuvan sivussa ja odottavan, mihin markkinat menevät. Tämä on sama kuin kryptomarkkinoilla. Kaupankäyntivolyymit ovat laskeneet 50 % joulukuusta. Suhteellisen pienet liikkeet voivat nostaa tai laskea hintoja merkittävästi.

viisas mies sanoi, että epävakaat markkinat tuhoavat portfoliosi antamalla toivoa ja antautumalla juuri vääriin aikoina. Sillä hetkellä, kun uskot, että helpotusralli on käännekohta ja astut markkinoille, hinta kääntyy ja alkaa laskea. Heti kun luovutat ja myyt, markkinat alkavat taas nousta. Tämä voi syödä salkkusi, kun menetät hitaasti toivosi.

Tapa navigoida tässä on selkeä suunnitelma, vakaumus pitää, pääoman odottaminen sivussa ja hidas laskujen kerääntyminen.

Toimi kärsimättömästi ja näet portfoliosi vuotavan verta.