Salausautomaattinen kaupankÀynti

🚀Onko tĂ€mĂ€ aprillipĂ€ivĂ€?

Markkina-arvo BTC-dominanssi vuosina 2018–2021, % (TRADINGVIEW:N LASKEMINEN) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Jos kertoisin sinulle, ettĂ€ oikea Altseason ei ole edes alkanut, ensimmĂ€inen asia, joka mieleesi tulee varmasti, olisi "TĂ€mĂ€n tĂ€ytyy olla aprillipila!".

TĂ€mĂ€ idea on varsin kiehtova, sillĂ€ monet markkinoilla olevat kolikot kĂ€yvĂ€t kauppaa koko ajan korkea arvo tĂ€mĂ€n hĂ€rkĂ€markkinoiden aikana. On vaikea kuvitella, ettĂ€ suurin osa noususta on vielĂ€ edessĂ€mme. Kuitenkin, jos tĂ€mĂ€n kaavion kuva osoittautuu oikeaksi, Altcoinsilla voi olla paljon tehtĂ€vÀÀ tulevina kuukausina.

Bitcoinin hallitsevan aseman mukaan Altcoin-markkinat nĂ€yttĂ€vĂ€t edelleen aliarvostetuilta verrattuna Bitcoin . LisÀÀ nyt, ettĂ€ huhtikuu on historiallisesti positiivinen kuukausi krypto-yhtĂ€löön, ja tulos voi olla rĂ€jĂ€hdysmĂ€inen.

Voit tarkistaa tÀmÀn artikkelin osoitteessa Suuri muutos.

On ainakin kaksi elementtiĂ€, jotka voisivat tukea tĂ€tĂ€ opinnĂ€ytetyötĂ€. Bitcoin elpyi voimakkaasti viimeaikaisista pudotuksista, ja se kĂ€y nyt juuri alle keskeisen vastuksen, joka rikkoutuessaan nostaisi sen suoraan uuteen hintaan löytö . TĂ€mĂ€n lisĂ€ksi joissakin suurikantisissa kolikoissa on vielĂ€ runsaasti tilaa Bitcoin . NĂ€hdĂ€ Ethereum , Zcash ja Litecoin ovat merkittĂ€vimpiĂ€ tapauksia.

Jos otit voittoa Ă€skettĂ€in, se oli jĂ€rkevĂ€ valinta, joka johti siihen, ettĂ€ sinulla oli likviditeettiĂ€ kerĂ€tĂ€ kolikoita, jotka eivĂ€t vielĂ€ toimineet. NĂ€mĂ€ kolikot ovat todennĂ€köisesti parempia Bitcoin lyhyellĂ€ aikavĂ€lillĂ€, jolloin voit yhdistellĂ€ enemmĂ€n Bitcoin tulevaisuudessa. Niin kauan kuin Bitcoinin dominanssi pysyy alle 60:n, dip-strategioiden ostaminen tarjoaa parhaan riski-tuottoprofiilin. Mutta koskaan unohda hallita riskejĂ€si.

Onhan se huhtikuun pilliviikko!