Salausautomaattinen kaupankäynti

Miksi algoritmit ovat niin tärkeitä kryptovaluuttojen kaupankäynnille

Kuten tiedämme täällä klo Coinrule, kaupankäynti on kovaa kurinalaisuutta. Algoritmit ovat vain yksi osa kryptovaluuttakauppaa, joka kaikkien tulisi tietää.

Kerran yksi tuntemistani kokeneimmista kauppiaista kertoi minulle, että hyväksi kauppiaaksi tuleminen merkitsee myös paremmaksi mieheksi tulemista. Se kuulosti melko pakotetulta lausumalta, ja ehkä se olikin, mutta yksi asia, joka on 100% varma, on, että kaupankäynti vaatii asennetta, sitoutumista, kurinalaisuutta ja paljon opiskelua ja tutkimusta.

Siitä huolimatta, joka päivä ihmiset ympäri maailmaa käyvät kauppaa rahoitusomaisuuksilla vain yhdellä yksinkertaisella tavoitteella: OSTA MATALA, MYY KORKEAN! Ja tätä perimmäistä tavoitetta tavoittelevien ihmisten määrä kasvaa nopeasti uuden kiehtovan kryptovaluuttojen omaisuusluokan nousun ansiosta. Miksi?

Koska kryptovaluutat edustavat rahoituksen tulevaisuutta ja hyvin todennäköisesti ne häiritsevät useimpia bisnesaloja sellaisina kuin me ne tunnemme. Kryptovaluuttojen nousua tukevien innovatiivisten ja vallankumouksellisten ideoiden lisäksi tämä uusi omaisuusluokka tarjoaa kauppiaille hyvin erikoisia ominaisuuksia verrattuna "perinteisiin" rahoitusvaroihin. Nykyaikaisia ​​rahoitusmarkkinoita voidaan analysoida kahdesta vastakkaisesta näkökulmasta: perustavanlaatuisesta ja teknisestä. Jotkut kauppiaat käyttävät vain ensimmäistä, toiset vain jälkimmäistä, toiset käyttävät näiden kahden lähestymistavan yhdistelmää.

Kryptovaluutat ovat täysin uusi omaisuusluokka, ei ole tarpeeksi malleja tai kehyksiä, jotka voisivat auttaa määrittämään niille ei edes arviota "todellisesta arvosta", on lähes mahdotonta analysoida niitä klassisen Fundamental Analysis -analyysin avulla, koska useimmissa tapauksissa taustalla on taloustiede. Ne ovat liian erilaisia ​​perinteisistä yrityksistä, ja vaikka niitä koskevan julkisen tiedon tasossa olisi yhtäläisyyksiä, niistä ei useinkaan ole täysin luotettavaa tai liian heikkoa laatia niistä kattava arvio.

Toisaalta sama Crypto-omaisuus voi käydä kauppaa useissa eri paikoissa ja pörsseissä, jotta kauppiailla on runsaasti hintoihin liittyvää dataa analysoitavaksi. Jotkut voisivat sanoa, että vain analysoimalla, kuinka hinta liikkuu ajassa, voimme päätellä kysynnän ja tarjouksen välisten voimien tasapainon kehittymisestä, jotka ovat kaiken hintaliikkeen perimmäisiä tekijöitä. Ja sieltä tulee erittäin hyödyllinen teknisen analyysin toteutus kryptovarojen kaupankäynnissä.

Tämän näkökohdan tärkeyttä ei usein korosteta tarpeeksi. Koska suurin osa ihmisistä, jotka käyvät kauppaa kryptovaluutoilla, käyttävät teknisten omaisuuserien tukemia strategioita, tämä lisää hintamallin kehittymisen todennäköisyyttä. Yksinkertaisesti sanottuna, suurimman osan ajasta, hinta menee yhteen suuntaan vain siksi, että useimmat kauppiaat ajattelevat sen menevän juuri siihen suuntaan. Jos suurin osa kauppiaista yhdellä markkinalla alkaa ostaa, hinta nousee. KYSYNTÄ JA TARJOUS, näin katsottuna, kaupankäynti ei ole niin vaikeaa, eihän?

Joten mikä tekee kaupankäynnistä niin vaikeaa? Ihmisluonto, tunteet ja tunteet voivat olla elinkeinonharjoittajan pahimpia vihollisia. Jokaisella kryptovaluuttakauppiaalla voi olla erilainen reaktio saman hintaliikkeen edessä: pelko, euforia, ahneus ja pettymys ovat tunteita, jotka elinkeinonharjoittaja voi kokea jopa samana päivänä ja jotka vaikuttavat melko negatiivisesti hänen kykyihinsä ottaa. järkeviä päätöksiä.

Tästä syystä kaupankäyntibotilla on potentiaalia parantaa merkittävästi kaupankäyntituloksiasi, jos olet jo kokenut kauppias, tai se voi tarjota helpon tavan päästä kaupankäynnin pariin aloittelijana.

"Markkinat eivät tiedä oletko pitkä vai lyhyt, eivätkä voisi vähempää välittää. Olet ainoa, joka on emotionaalisesti mukana asemassasi. Markkinat vain reagoivat tarjontaan ja kysyntään, ja jos kannustat sitä yhdellä tavalla, on aina olemassa joku muu kannustaa sitä yhtä lujasti, että se menee toiseen suuntaan." Marty Schwartz

Tämä on Coinrule päätavoitteena on tehdä kryptovaluuttakaupasta tehokkaampaa ja helpompaa. Markkinat pyörivät 24/7 ympäri maailmaa, joten on mahdotonta hyödyntää täysin sen mahdollisuuksia ilman kaupankäyntialgoritmia, joka huolehtii positioistasi, vaikka nukut!

Seuraa meitä

Twitter @CoinRuleHQ

Linkedin https://www.linkedin.com/company/coinrule/

Katso ILMAINEN e-kirjamme kryptovaluuttakaupasta – https://coinrule.io/blog/category/ebook/